За нас

Павирани ЕООД (до 2008 г позната на клиентите под името Гоа 98) е на пазара за строителни материали от 1998 година.

При нас ще намерите всичко необходимо за домашен ремонт. Обученият персонал ще Ви помогне в избора на подходящи строителни материали. Стараем се клиентите ни да намерят търсените от тях артикули на най-добри цени и да си решат проблема с ремонта или освежаване на дома. При сгрешена покупка веднага заменяме стоката с друга.

Работим с много майстори, които при нас намират много добри условия.

От 1998 година сме представители и дистрибутори на американска фирма NIBCO - тръби и фитинги от PVC и CPVC за водопровод, климатични и промишлени инсталации и пожарна арматура.

В онлайн магазина предлагаме:

ФИЛТРИ ЗА ВОДА - цени без конкуренция, подбрани производители. Решение на проблеми с качеството на водата.

ФИЛТРИ ЗА ВОДОПРОВОД -  филтърни колони, водни филтри.

МЕХАНИЧНИ ФИЛТРИ ЗА ВОДА

ФИЛТРИ С АКТИВЕН ВЪГЛЕН

ФИЛТРИ ЗА КАФЕ МАШИНИ И ХЛАДИЛНИЦИ

►УРЕДИ ЗА ОМЕКОТЯВАНЕ НА ВОДА -  край на проблемите с  КОТЛЕН КАМЪК - мека вода у дома.

►ЙОНИЗАТОРИ ЗА АЛКАЛНА ЖИВА ВОДА -  конкурентни цени, богат избор.

СИСТЕМИ ЗА ПИТЕЙНА ВОДА  - системи за обратна осмоза, системи с капилярна мембрана - трапезна вода от чешмата. 

ПОЖАРНА АРМАТУРА ОТ НИБКО - бърза и сигурна доставка на конкурентни цени.

ТРЪБИ И ФИТИНГИ НИБКО - лесен монтаж с лепило, (изгодни цени при големите размери PVC-U за климатични, чилърни и промишлени инасталации). 

ЗАЯВКИТЕ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА ПАВИРАНИ СЕ ОБРАБОТВАТ ОТ РОСИ ЯНКОВА

СРОК НА ДОСТАВКА:

►при наложен платеж стоката заявена през работните дни до 13 часа ще получите на следващия работен ден. Заявките направени в петък или друг предпочивен ден след 13 часа се обработват в първия работен ден. 

►при плащане по банков път стоката изпращаме веднага след като получим парите

Всички артикули са налични, освен ако това не е изрично отбелязано. 

ПЪРВИЯТ СТРОИТЕЛЕН МАГАЗИН НА ФИРМАТА В гр. ПЛОВДИВ, РАЙОН ТРАКИЯ.

В двата магазина и склад на едро в гр. Пловдив предлагаме:

  • всички видове тръби и части за ВиК
  • водомери
  • филтри и системи за пречистване на вода
  • уреди за омекотяване на вода
  • йонизатори за алкална вода
  • бои и бояджийски инструменти
  • ел.материали
  • инструмети
  • мивки, смесителни батерии, санитария
  • гипс, пясък, цимент, сухи смеси
  • гипсокартон
  • изолации

В СТРОИТЕЛНИТЕ МАГАЗИНИ КЛИЕНТИТЕ СЕ ОБСЛУЖВАТ ОТ КОМПЕТЕНТЕН И ЛЮБЕЗЕН ПЕРСОНАЛ.

ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ СЕ ОБСЛУЖВА ОТ РОСИ ЯНКОВА

 

Коментари 5

Laura Willson

Laura Willson
Павирани ЕООД

Благодаря Ви Г-жо Петкова за милите думи и, че отделихте от времето си за да напишете този коментар. Политиката на фирмата е клиентите да останат доволни от продаваните от фирмата Павирани продукти. За съжаление, колкото и да се стараем да продаваме качествени артикули, понякога се случват производствени дефекти. Още веднъж голямо благодаря!

2022-12-05 11:37:01
Laura Willson
Мария Петкова

От много години ползвам система за пречистване на вода Exito-B. Изключително доволна съм, но не за това искам да дам отзив. Преди седмица моят съпруг направи смяна на филтри и капилярна мембрана, която дефектира някъде след около 2 часа от поставянето - беше се разтворила сама, явно производствено дефектна, а от едно от колената на филтъра пък подлизваше вода. След като се обадих в павирани да попитам възможна ли е рекламация на капилярната мембрана и изпратени снимки от мен, от сервиза ми изпратиха нова мембрана, нови колена и направо един чисто нов комплект за подмяна на цялата система. Много отдавна не ми се е случвало да попадна на толкова коректно следпродажбено обслужване. Най-важното за един клиент е, когато му се наложи, да знае, че може да разчита на своя търговец. Адмирации!

2022-12-04 18:16:38
Laura Willson
Павирани ЕООД

Здравейте Г-н Иванов! Правилно сте използвали механични и карбонови филтърни патрони. Има филтърни патрони, които са с омекотяващи водата свойства, но те са с малък капацитет и ресурс. Няма начин да премахнат варовик в цялата водопроводна инсталация. За това служат автоматични омекотителни системи с по-голямо количество смола, която периодично се регенерира. Предлагаме богат избор от такива системи, ще ги намерите в категория \"ОМЕКОТИТЕЛИ\". Подробна информация изпратих на имейла Ви.

2022-03-10 07:27:54
Laura Willson
Любослав Иванов

Здравейте ! От 9 години ползвам закупени от Вас 4 броя стандартни филтърни колони 10 инча монтирани последователно в началото на водопровода веднага след водомера. Апартамента е среден размер - 3 живущи, една баня, бойлер, пералня и съдомиялна, с максимално месечно потребление на вода рядко надвишаващо 10 м3/месец. Водата ежедневно се ползва за пиене и готвене. Местонахождението е гр.Видин, където водата е доста твърда и варовикова. Въпросът ми е какъв вид филтри да поръчам от Вашия онлайн магазин, и в каква последователност да ги монтирам ? Досега във първите две колони съм монтирал механични филтри, а в следващите различни видове специализирани. Предварително благодаря за консултацията !

2022-03-08 14:12:25
Laura Willson
Павирани ЕООД

Здравейте Г-н Пандърски, цените на куриерските услуги са променливи. В монента най-изгодно е таблетирана сол да се поръчва на палет. Цената на доставката не се различава особено за 6 или за 10 торби (по 25 кг) и до офис на Еконт в Костинброд е около 40 лв( с вкл. връщане на палет, до офис на Еконт).

2022-01-23 20:29:58

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top