филтър предпазващ от котлен камък GPLF-5

Каталожен номер: 3721

5 до 5 / 1 гласа
Напишете мнение
15.95 лв.

GPLF 5 ефективно защитава от котлен камък малки домашни уреди - пералня, бойлер, миялна. Поставя се във филтърна колона с размер 5 инча. Живот от 3 до 6 месеца. 

GPLF 5  е филтърен патрон съдържащ специална смола (полифосфатни кристали), които създават обвивка около молекулите на твърдост на водата и по този начин предодвратяват образуване на котлен камък върху нагревателите. Може да бъде монтиран преди домашните уреди, където не е необходим голям дебит на водата (пералня, малък бойлер, миялна). Ефективно защитава тези уреди от котлени отлагания в продължение на 3-6 месеца.

ПРИНЦИП НА ДЕЙСТВИЕ

Полофосфатът реагира с калциевия карбонат и калциевия бикарбонат и го превръща в безвреден за уредите калциев ортофосфат. В допълнение полифосфатът реагира и с желязосъдържащи съединения и предпазва от проблемите свързани с висока концентрация на желязо във водата. Полифосфатът не отстранява железни съединения, но ги стабилизира и разсейва така, че водата остава бистра и не образува кафяви петна. Конструкцията на филтъра предоставя максимално дълъг контакт със съдържанието на филтъра за максимална производителност.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

  • размер 12.5/6.5 см (за поставяне във филтърни тела с размер 5 инча)
  • раб. темп. °C от + 2°C до + 45°C
  • максимално работно налягане 6 атм
  • живот на филтърния патрон 3-6 месеца (в зависимост от качеството и количеството на водата)

Да не се използва за микробиологично замърсена вода!

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top