филтър за питейна вода двустепенен FHCTF

Каталожен номер: 3671

4.88 до 5 / 26 гласа
(13 Ревюта)
55.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Изберете друг артикул от нашия каталог.

Двустепенен филтър за пречистване на питейна вода FHCTF. Филтърът пречиства  от водата хлор, някои пестициди, органични замърсители, пясък, ръжда, мътилка. След филтъра водопроводната вода е чиста, вкусна и здравословна. Достъпната цена, евтината поддръжка, лесен монтаж и малкото пространство, което заема гo прави отличен избор при ограничен бюджет. По-добър избор от кана с филтър.

 СПЕЦИФИКАЦИЯ (английски език)

Икономичен и достъпен филтър за вода на реномиран европейски производител Аквафилтер осигурява по-добро пречистване и е с по-евтини консумативи от широко разпространените кани с филтър. Филтърът е предназначен  за монтаж върху кухненския плот. Свързването с водопровода става посредством специален накрайник (включен в комплекта), който се завива на аератора на батерията. Съвместим е със стенните батерии. За други видове батерии предлагаме адаптер. Филтърът лесно може да бъде преместен, например на вила. Идеален избор при ограничен бюджет. 

 

ПРЕДИМСТВАТА НА ДВУСТЕПЕННИЯТ ФИЛТЪР ЗА ПИТЕЙНА ВОДА 

  • чиста и вкусна вода за пиене е винаги налична, край на тежките бутилки с вода от магазина
  • лесен монтаж
  • евтини консумативи
  • конкурентна цена
  • качествени и сертифицирани материали 

Недостатъкът на тази филтърна система е, че заема място на кухненския плот. Ако това е притеснително за Вас може да се насочите към подходяща филтрираща система за монтаж под плота. 

ЛЕСЕН МОНТАЖ И ЕВТИНИ КОНСУМАТИВИ ОБУСЛАВЯТ ШИРОКОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА ФИЛТЪРА В ДОМАШНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДА ЗА ПИЕНЕ.

 

 

Фабрично е поставен комбиниран филтърен патрон FCCA STO - механичен от полипропиленови влакна 20 микрона и активен въглен от кокосови черупки. Според качеството на водата може да се използват различни видове филтърни патрони. Филтърните патрони се сменят много лесно. Един филтър може да пречисти 2000 литра вода (зависи от качеството на входяща вода) и е на цена 7.20 лева. Стойността на 1 литър вода е по-малко от половин стотинка. 

Филтърт да се промива с 15 литра вода след първоначалния монтаж и при всяка смяна на патроните . 

Този филтър за вода е произведен от Aquafilter Europe в Полша от одобрени за питейна вода компоненти.

 

 

АКО БАТЕРИЯТА С КОЯТО ЖЕЛАЕТЕ ДА СВЪРЖЕТЕ ФИЛТЪРНАТА СИСТЕМА Е СТОЯЩА НЕОБХОДИМ Е ДОПЪЛНИТЕЛЕН ФИТИНГ, КОЙТО МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ОТ НАС НА ЦЕНА 4.60 ЛВ.,С КАТ.НОМЕР 3694. МОЛЯ ДА ГО ОТБЕЛЕЖЕТЕ В КОМЕНТАР КЪМ ПОРЪЧКАТА. 

ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

►размер 33/12.5 см;

►присъединяване 1/2";

►работна температура от  +2 до +45°C;

►степени на филтрация - 2;

►живот на патрона 6 месеца; 2000 литра (зависи от качеството на водата);

►производителност 180 литра/час (зависи от налягането на водата)

Коментари 10

Laura Willson

Laura Willson
Павирани ЕООД

В този филтър фабрично е поставен патрон - FCCA STO: https://pavirani.com/%D0%BC%D0%B5%D1%85%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD_%D0%B8_%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2_%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1%82%D1%8A%D1%80_fcca_sto-1873.html

20.09.2018
Laura Willson
Виолета Маринова

Здравейте, Какъв точно патрон се използва за двустепенния филтър? Поздрави!

18.09.2018
Laura Willson
Павирани ЕООД

Да, имаме наличен такъв превключвател. Цената му е 10 лв. Ако желаете да Ви го изпратим, моля посочете телефонен номер и до къде да го изпратим.

18.04.2017
Laura Willson
Атанас

Здравейте и аз имам същият проблем като Христо превключвателя наличен ли е и каква му е цената

15.04.2017
Laura Willson
Павирани ЕООД

Здравейте, на Христо е отговорено по имейла. Имаме нужната част на склад. Коментарите се проверяват по-рядко. Ако имате неотложен проблем, моля да го споделите чрез формата за контакт, на посочения за контакти имейл или по телефона. От екипа на Павирани ЕООД

23.02.2017
Laura Willson
Христо

Привет. Превключвателя, който се монтира за чучура на батерията пръска. В началото като го монтирах пръскаше съвсем леко и си мислех, че може би е нещо от батерията. Но сега пъска супер много от превключвателя и явно уплътнението нещо не е добро. Пробвах да слагам разни гумички, но пак не става. Имате ли идея какво мога да направя, за да си реша проблема. Забелязах, че превключвателят, който е на вашата картинка в сайта, е малко по различен от моя (който не е със завъртане, а с издърпване). Имате ли като резервен компонент от тези части. Видях в сайта на производителя, че има такива http://aquafilter.com/en/product/7/42/fxfvp-2 ПоЗдрави

08.02.2017
Laura Willson
Павирани ЕООД

За лесно отваряне на филтъра може да закупите ключ за филтър малък. Ключът е добавен и като свързани продукти с филтър за питейна вода двустепенен.

20.06.2016
Laura Willson
Христо Христоя

Привет. Аз имам същия въпрос като Маргарита. Не може да се отвори за смяна на филтъра. Как трябва да стане тази гимнастика? врътка ли се, дърпа ли се?

19.06.2016
Laura Willson
margarita

i ako ima kluch na kakva cena e zastoto e mnogo trudno za otvariane taka bez nisto inache sam mnogo dovolna

04.03.2016
Laura Willson
margarita

zakupih filtarnata sistema no mnogo trudno se otvaria gledam che drugite imat kluch tazi niama li

04.03.2016

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top