Универсален уред за пречистване на вода 4 в 1

01 May 2018

 MULTI е компактно многофункционално устройство предназначено за домакинства, които ползват сондажна или кладенчова вода. MULTI може да се справи с до 4 най-често срещани проблема във водата.  MULTI се препоръчва за обработка на вода, при която са превишени допустими стойности за няколко долуизброени показателя.

Корпусът на SUPREME MULTI не се различава  от корпуса на системи за омекотяване на вода SUPREME SOFT.  Изработен от устойчива пластмаса с размери позволяващи монтаж  във всяко помещение, дори и на места, където  пространство е наистина ограничено. Капакът на резервоара за регенерационна сол, се намира от горе, с широк отвор улесняващ изсипването на таблетирана сол за регенериране на смолата.

КАКВИ ПРИМЕСИ ПРЕМАХВА ОТ ВОДАТА  MULTI?

Многофункционалният уред за пречистване на вода SUPREME MULTI може да се справи с 4 проблема във водата:

  1. твърдост на водата
  2. манган
  3. желязо
  4. амониеви йони

* Необходимо е да се вземе предвид допустимата концентрация на отделните замърсители за правилно пречистване на водата.

КЪДЕ И КАК СЕ ПРОИЗВЕЖДА СИСТЕМАТА  MULTI?

MULTI е система, изработена от много качествени и устойчиви материали. Всички компоненти са разработени и се произвеждат в Европейския съюз при спазване на високи стандарти за качество. 

ПРИНЦИП НА ДЕЙСТВИЕ НА MULTI

Пречистване на водата от 4 елемента е възможно благодарение на мултифункционална смола ECOMIX. Специална особеност на този вид смола е, че тя е смес от различни по функционалност видове смола. Водата, която тече през всеки от тях, се пречиства от определен вид замърсяване. В бутилката, през която преминава водата и, в която се състои същинското пречистване се намира смес от филтрираща среда, отстраняваща манган, желязо, органични съединения, съединения отговорни за твърдост на водата и други намиращи се във водата вещества. Водата се довежда до очакваните параметри и нейното използване няма да причини щети на организма и повреди в домашните уреди и водопроводната инсталаця.

Смолата ECOMIX  се използва от много години и е много добре проучена. Установено е, че е в състояние да намали количеството органични замърсители с до 50%. Смолата ECOMIX е сертифицирана и може да работи добре в широки граници на рН на водата.

Регенерирацията на смолата е противопоточна (downflow). Този вид регенериране гарантира най-добрата работа на уреда.

Многофункционалната пречиствателна станция за вода е много удобно решение когато трябва да се отстранят няколко проблема едновременно. Не е нужно да се инсталират няколко уреда. Ако водата, която използваме, е с повишена концентрация на няколко вещества, добре е да се обмисли монтаж на  MULTI. Устройствата, които елиминират много проблеми едновременно, са огромен комфорт за ползвателя. Само да не се забравя за своевременно добавяне на сол в резервоара.

 

 

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top