система за обратна осмоза с йонизатор Supreme RO 7

Каталожен номер: 39151

4.25 до 5 / 8 гласа
(3 Ревюта)
345.00 лв.

на 12 вноски по 33.24 лв.

SUPREME-RO7 - система за обратна осмоза с йонизатор за вода. 

Седемстепенна система за обратна осмоза SUPREME RO7. Системата е оборудвана с йонизиращ водата S-L-FIR филтър, който оказва положителен влияние върху физиологични процеси в човешкото тяло.

Седем нива на филтрация с 3 предварителни филтъра, мембрана за обратна осмоза, постфилтър с активен въглен, минерализатор и йонизатор. Осмотичната мембрана VONTRON с производителност 75 GPD  идеално пречиства водата от вредните замърсявания.  Следващият филтър  с гранулиран активен въглен от кокосови черупки шлифова вкуса на водата. Минерализаторът S-L-MIN,обогатява водата с полезни минерали, прави я вкусна трапезна вода. 

Йонизаторът за вода Supreme S-L-FIR  излъчва инфрачервени лъчи FIR с интензитет 2000 ni /см3. Инфрачервените лъчи в далечният спектър FIR предизвикват разпадане на големите водни клъстери на по-малки клъстери от водни молекули.  Резултатът е по-бърза и по-добра хидратация на клетките, както и по-бързо отстраняване на токсините от тялото. В допълнение, филтърът притежава свойства, които могат да допринесат за повишаване на рН на водата. Водата не влиза в контакт със биокерамичните топчета на S-L-FIR филтъра. 

ПРЕДВАРИТЕЛНИ ФИЛТРИ В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME-RO7 PREMIUM

  1. S-PP20-BC - Антибактериален механичен филтър от полипропиленови влакна. Първи етап на филтрация в системите за обратна осмоза. Пречиства водата от твърди частици с размер по-малък от 20 микрона. 
  2. S-BL - карбонов блок филтър с превъзходно качество. Втори етап на филтрация в системите за обратна осмоза. Пречиства от водата хлор и органични замърсявания.
  3. S-PP5-BC - Антибактериален механичен филтър от полипропиленови влакна. Последен етап на предварителна филтрация. Пречиства водата от твърди частици с размер по-малък от 5 микрона. 

МЕМБРАНА В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME-RO6 PREMIUM

Четвъртият етап на пречистване на водата в системите за обратна осмоза е осмотичната мембрана, която е най-важният филтриращ елемент за всяка RO система. Обратната осмоза е отделяне на водните молекули от другите, разтворени във водата съединения. Под въздействието на налягане, през полупропусклива мембрана се прецежда чиста вода. Този процес е обратен на процеса на естествената осмоза, която се среща във всички живи клетки. Мембраната задържа до 96% - 98% от разтворени във водата органични и неорганични замърсители, бактерии и вируси. Полупропускливата осмотична мембрана се състои от множество, навити върху перфориран щифт слоеве. Тя се поставя в корпус. Замърсената вода се отвежда в канализация, а проникналите през микроскопичните пори на мембраната водни частици се отвеждат в резервоар. Съотношението пречистена към отпадна вода основно зависи от: налягането на водата и температурата на водата. 

КАРБОНОВ ПОСТ ФИЛТЪР S-L-CARB-QC

S-L-CARB-QC 2” линеен филтър с гранулиран активен въглен от кокосови черупки. В системата е 5 етап на филтрация. Съвместим със стандартни системи за обратна осмоза.

Може да бъде използван като филтър за хладилник.

МИНЕРАЛИЗАТОР ЗА ВОДА В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME-RO7 PREMIUM

S-L-MIN-QC е 6 етап от филтрация на вода в домашните системи за обратна осмоза. Линейният минерализатор S-L-MIN-QC е подобър от другите, достъпни напазара минерализатори за вода. Ефективно обогатява водата с полезни за живите организми минерали. Подобрява вкуса на водата. 

S-L-FIR ЙОНИЗИРАЩ И ЕНЕРГИЗИРАЩ ВОДАТА ФИЛТЪР

S-L-FIR се използва като 7 етап от филтрация в системите за обратна осмоза. S-L-FIR е линеен филтър с излъчващи енергия биокерамични топчета, които зареждат водата. Излъчването е от спектър FIR - дълговълново лъчение. Количеството отрицателни йони е 2000 ni/ cm3.  S-L-FIR може да повиши рН на водата.

Пиене на подложена на FIR излъчване и заредена с енергия вода, допринася за подобряване на общото благосъстояние на тялото, повишава имунитета, а също така подобрява обмяната на веществата.

Трапезната вода от системата SUPREME-RO7 PREMIUM се налива през включена в комплекта модерна и издръжлива канелка  SUPREME FX02.

  • Модерна визия
  • Керамични глави
  • Хромирано покритие
  • 2 изхода - за минерализирана и неминерализирана вода

Комплектът включва всички аксесоари за монтаж на канелката. За инсталиране на канелката е необходимо да се пробият два отвора с размер 12 мм.

Комплектът съдържа всички филтри и аксесоари, необходими за самостоятелен монтаж.

  • Система SUPREME PREMIUM RO7 с пълен комплект филтри.
  • Осмотична мембрана PENTAIR 100 GPD 
  • Резервоар за чиста на вода 12 литра - полезен обем ок 7 литра.
  • Хромирана двойна канелка с керамични глави.
  • Маркучи в различни цветове, всеки по 1,5 m
  • Присъединителни фитинги.
  • Ограничител на потока, четирипътен клапан и други необходими кранове и фитинги.
  • Бърз гаечен ключ.
  • Ключ за корпуса на мембраната RO
  • Ключ за корпуси на предварителни филтри.
  • Тефлонова лента.

ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ  - СТАНДАРТНА СИСТЕМА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

  • размери (вис., дълб., шир.)  450 x 150 x 450 (мм)
  • размери на резервоара (вис., диаметър) 345 x 235 (мм)
  • работно налягане от 3 до 6 бара
  • присъединяване към водопровода 3/8"
  • работна температура от +4 °C до + 40 °C
  • производителност на мембраната 75 GPD (280 л/24 часа)

Коментари 3

Laura Willson

Laura Willson
Мирослав Тодоров

Здравейте, колко струва пълния комплект филтри за тази система ? Supreme RO 7

21.04.2024
Laura Willson
Павирани ЕООД

Пластмасовите детайли в системите за питейна вода и в корпусите на филтри са от полипропилен. Този материал не съдържа бисфенол А и фталати. От същия материал се произвеждат тръби и части за водопроводни инсталации.

15.12.2020
Laura Willson
Петър Матеев

Здравейте, детайлите по системата за пречистване от какъв материал са изработена(включително и филтрите) и имат ли сертификат за неналичието на бисфенол А и фталати ?

15.12.2020

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top