система за обратна осмоза с йонизатор Supreme Premium RO7

Каталожен номер: 39148

4.86 до 5 / 14 гласа
Напишете мнение
460.00 лв.

на 12 вноски по 44.31 лв.

SUPREME-RO7 PREMIUM - система за обратна осмоза с йонизатор за вода. Високо качество, европейското производство и най-добри материали и компоненти. 

SUPREME-RO 7 PREMIUM е система за обратна осмоза с минерализатор и йонизиращ водата филтър. 
Високото качество на изпълнение, европейско производство, внимателно подбрани компоненти правят системата SUPREME-RO 7 PREMIUM  несравнимо по-добра от обикновените системи за обратна осмоза. След пречистване с обратна осмоза, водата се обработва с минерализиращи и подобряващи нейните свойства филтри S-L-MIN и S-L-FIR.
Системата е снабдена с антибактериални механични филтри. Оригиналната осмотична мембрана SUPREME е с повишена производителност 100 GPD (380 л / 24ч). 
Нивото на филтрация, с точност от 0,0001 микрона, отстранява от водата  96%-98% от вредни примеси. С обратна осмоза от водата се премахват тежки метали, пестициди, радиоактивни елементи, флуор, нитрити, нитрати, манган и други опасни замърсявания. Системата елиминира също хлор и твърди частици (песъчинки, мътилка).
Свойствата на идеално пречистена с мембрана за обратна осмоза вода се подобряват с двата последни филтъра S-L-MIN и S-L-FIR.  Филтърът  S-L-MIN съдържа подходящо обработени натурални доломитни скали, които добавят във водата полезни минерали, както е в природата. Филтърът S-L-FIR съдържа висококачествени биокерамични топчета, които излъчват в дълговълнов инфрачервен спектър, наричан още терахерцово или субмилиметрово излъчване. Облъчената с лъчите  FIR вода оказва положително въдействие върху живите организми, подпомага елиминиране на токсини от организма, повишава метаболизма. Обработената с  S-L-FIR  вода неутрализира киселинността на  тялото, а също така е естествен оксидант, който унищожава свободни радикали.

Удобни линейни филтри с бързи връзки (QC) позволяват бърза подмяна на филтри, без използване на специализирани инструменти и  тефлонови уплътнения. Филтърът S-L-CARB-QC съдържа най-качествен активен въглен от кокосови черупки, който перфектно подобрява вкуса и аромата на водата. Филтърът S-L-MIN-QC обогатява водата с необходими за човешкото тяло елементи. Идеално пречистена, добре структурирана вода се налива от включена в комплекта, модерна, със стилен дизайн канелка подходяща за всяка кухня.

ПРЕДИМСТВАТА НА СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME PREMIUM RO 7:

  • Намаляват водните клъстери (51,497 Hz),  трикратно увеличават хидратацията на организма.
  • Премахват примеси по-големи от  0.0001 µm (в това число бактерии и вируси).
  • Произвеждат чиста, здравословна и безопасна вода.
  • Подобряват вкуса и аромата на водата.
  • Оборудвани с модерни и стилни канелки за чиста вода.
  • Линейни филктри с бързи връзки.
  • Премахват желязо, манган и тежки метали.
  •  Редуцират твърдост на водата.
  • Премахват хлор , органични субстанции, пестициди. 
  • Оригинална осмотична мембрана SUPREME с производителност 100 GPD (380 л/ 24ч).
  • Премахва вреди за организма токсини.
  • Антибактериални механични филтри.
  • Сертифицирани от  NSF компоненти и материали.
  • Намалява риска от диабет, тумори и сърдечно-съдови заболявания .
  • Обогатява водата в необходими за човешкото тяло минерали: калций, калий, натрий и магнезий, подобряват метаболизма.
  • Йонизатор за вода S-L-FIR.

ПРЕДВАРИТЕЛНИ ФИЛТРИ В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME-RO7 PREMIUM

  1. S-PP20-BC - Антибактериален механичен филтър от полипропиленови влакна. Първи етап на филтрация в системите за обратна осмоза. Пречиства водата от твърди частици с размер по-малък от 20 микрона. 
  2. S-BL - карбонов блок филтър с превъзходно качество. Втори етап на филтрация в системите за обратна осмоза. Пречиства от водата хлор и органични замърсявания.
  3. S-PP5-BC - Антибактериален механичен филтър от полипропиленови влакна. Последен етап на предварителна филтрация. Пречиства водата от твърди частици с размер по-малък от 5 микрона. 

МЕМБРАНА В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME-RO7 PREMIUM

Четвъртият етап на пречистване на водата в системите за обратна осмоза е осмотичната мембрана, която е най-важният филтриращ елемент за всяка RO система. Обратната осмоза е отделяне на водните молекули от другите, разтворени във водата съединения. Под въздействието на налягане, през полупропусклива мембрана се прецежда чиста вода. Този процес е обратен на процеса на естествената осмоза, която се среща във всички живи клетки. Мембраната задържа до 96% - 98% от разтворени във водата органични и неорганични замърсители, бактерии и вируси. Полупропускливата осмотична мембрана се състои от множество, навити върху перфориран щифт слоеве. Тя се поставя в корпус. Замърсената вода се отвежда в канализация, а проникналите през микроскопичните пори на мембраната водни частици се отвеждат в резервоар. 

КАРБОНОВ ПОСТ ФИЛТЪР S-L-CARB-QC

S-L-CARB-QC 2” линеен филтър с гранулиран активен въглен от кокосови черупки. В системата е 5 етап на филтрация. Съвместим със стандартни системи за обратна осмоза. Може да бъде използван като филтър за хладилник.

МИНЕРАЛИЗАТОР ЗА ВОДА В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME-RO7 PREMIUM

S-L-MIN-QC е 6 етап от филтрация на вода в домашните системи за обратна осмоза. Линейният минерализатор S-L-MIN-QC е подобър от другите, достъпни напазара минерализатори за вода. Ефективно обогатява водата с полезни за живите организми минерали. Подобрява вкуса на водата. 

S-L-FIR ЙОНИЗИРАЩ И ЕНЕРГИЗИРАЩ ВОДАТА ФИЛТЪР

S-L-FIR се използва като 7 етап от филтрация в системите за обратна осмоза. S-L-FIR е линеен филтър с излъчващи енергия биокерамични топчета, които зареждат водата. Излъчването е от спектър FIR - дълговълново лъчение. Количеството отрицателни йони е 2000 ni/ cm3.  S-L-FIR може да повиши  рН на водата. Пиенето на подложена на FIR излъчване и заредена с енергия вода, допринася за подобряване на общото благосъстояние на тялото, повишава имунитета, а също така подобрява обмяната на веществата.

Системата включва филтри, присъединителни фитинги, канелка за трапезна вода и всички необходими за монтажа части. 

Филтрите се сменят през 6 месеца. Винаги на склад поддържаме всички резервни филтри и части.

ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ  - СТАНДАРТНА СИСТЕМА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ 

  • размери (вис., дълб., шир.)  450 x 150 x 450 (мм)
  • размери на резервоара (вис., диаметър) 345 x 235 (мм)
  • работно налягане от 3 до 6 бара
  • присъединяване към водопровода 3/8"
  • работна температура от +4 °C до + 40 °C
  • производителност на мембраната 100 GPD (380 л/24 часа)

 

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top