САМО БОГАТИТЕ ЛИ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДОМАШНИ ФИЛТРИ ЗА ВОДА?

13 Nov 2014

Филтри за вода или нов модел телефон?

Често срещам отзиви от клиентите, че да си монтираш една система за обратна осмоза у дома е много скъпо удоволствие. Едва ли не, това могат да си позволят само богатите хора. Нека да помислим, колко от децата ни притежават  телефон, който струва 400 лева? Колко често сменят този телефон с нов модел? Такава е цената на стандартна система за обратна осмоза, която дълги години може перфектно да пречиства водата за цялото семейство. При това поддръжката на системата (около 5 лева месечно) струва по-малко от месечните сметки  към мобилен оператор.

Предлагаме и много добри филтриращи системи с 7 нива на пречистване на вода на цена на един съвсем евтин мобилен телефон – 149 лева.  

Понеже водопроводната вода в много райони на страната, поради отвратителния вкус не може да се пие, най-често избираме да купуваме бутилирана вода от магазина. Цената на 1 литър вода за пиене от  домашните системи от филтри е 3-4 стотинки, а цената на водата от магазина около 20 стотинки. За удобството да не говорим.

Целта на тази статия не е да Ви разубеди да купувате мобилни телефони на децата,  а да се замислите дали инвестицията в чиста вода е приоритет или ненужно похарчени пари.

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top