резервна лампа за UV системи TMA V25, 35, 40 и V25LA

Каталожен номер: 3869

5 до 5 / 1 гласа
Напишете мнение
94.00 лв.

UV излъчвател PHILIPS с мощност 40 W. Живот 9000 часа, ок. 1 година.  При доставка, моля  в присъствието на куриер, да проверите целостта на лампата. При установяване на нарушение на целостта на лампата, трябва да се изготви протокол за щета. В противен случай рекламации няма да се приемат.

UV излъчвател PHILIPS с мощност 40 W за системите за дезинфекция на вода TMA V25, TMA V25 LA, TMA V35 и TMA V40.  Излъчва разрушаваща ДНК на микроорганизмите UV светлина с дължина на вълната 254 nm. Производителят препоръчва  излъчвателят да се сменя на всеки 9000 часа - ок. 375 дни. Всяко изключване на УВ система от ел.захранване съкращава живота на излъчвателя с около 10-20 часа.
UV радиацията е най-ефективният и безвреден начин за унищожаване на бактерии и вируси. Излъчвателят, който е затворен в херметична кварцова тръба облъчва преминаващяа през системата за дезинфекция вода и обезвредява 99,99% от микроорганизмите. Водата става безопасна, без да е необходимо да се използва канцерогенен хлор. 

Монтажът и демонтажът на излъчвателя не изисква използване на специални инструменти. Може лесно да се монтира (демонтира)с ръце.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

  • мощност - 40W
  • размери: дължина (обща) - 850 мм, дължина (само на стъклото) - 775 мм, диаметър (на белия корпус) - 19 мм
  • тегло - 0,3 кг

Грижливо опаковаме чупливи артикули, за да сме сигурни, че няма да бъдат повредени по време на транспорта. За резервните лампи за УВ стерилизаторите  правим допълнителна застраховка. Условието да бъде призната застраховката е стоката да се провери в присъствие на куриера. При установена щета куриерът е длъжен да издаде протокол за щетата. При липса на протокол за щета няма да можем да приемем рекламация.

При доставка, моля  в присъствието на куриер, да проверите целостта на лампата. При установяване на нарушение на целостта на лампата, трябва да се изготви протокол за щета. В противен случай рекламации няма да се приемат.

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top