Омекотители за вода в малък апартамент? Как да намерим място за монтаж?

15 Feb 2015

Често срещаме ситуация, в която клиенти търсят съвет за справяне с проблеми причинени от твърда вода. Бедата е в това, че идват при нас когато ремонтът в апартамента е приключил и е трудно, а често невъзможно да се намери подходящо място за поставяне на уред за мека вода. 

Това може да бъде избегнато със своевременно планиране и консултация за намиране на най-добро решение за осигуряване на мека и чиста вода за нуждите на домакинството. Преди планираният ремонт на апартамента, по-точно на мокрите помещения и кухнята, където най-често се намират щрангове довеждащи водата в апартамента, добре е да се потърси информация за възможните начини за пречистване на водата за битови цели. Има много варианти, тук искам да се спра върху омекотяване на вода в малък апартамент. 

Предлагаме компактен, събиращ се на малка площ омекотител за вода с йонообменна смола. Този уред се инсталира след водомера или на тръбата снабдяваща апартамента с вода. Малките размери на омекотителя - 22,5 см/44 см/65 см (шир./дълб./вис)  позволяват монтажът му да бъде направен в ограничено пространство. Условието е това да бъде планирано и предвидено преди ремонта на апартамента. Същият уред е подходящ за по-големи апартаменти, които се захранват с два водопроводни щранга. 

С този малък и полезен уред забравяме за котлен камък, варовикови петна по батериите и плочките, запушени отвори на душа. Това са най-осезаеми и най-известни предимства на омекотена вода. Малко се знае за влиянието на мека вода върху човешкия организъм. Честият виновник за кожните алергии е хлорирана вода. Мека и пречистена от апарата вода значително облекчава, а често елиминира алергичните симптоми. Кожата става гладка,мека и хидратирана. Използвайки мека вода значително се намалява употреба на почистващи, перилни препарати и средства за лична хигиена. Това също в значителна степен ограничава възможните алергични реакции към тях. Всичко това възстановява направената инвестиция, а удобството и ползите надминават очакванията. 

НЕКА ДА СИ ПОДАРИМ МАЛКО ЛУКС И ДА СПАСИМ БОЙЛЕРА!

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top