Некомпетентни и некоректни коментари?!?!

23 Jun 2014

Ето какъв коментар за продуктите на Аквафилтер, който предполагам, че е написан от предлагащ филтри за вода търговец,  намерих под един от моите постове:

Zepter HOMEART-Smartlife - Вашите системи за пречистване , имат ли сертификат от Световната организация зa чиаста вода - не нямат , няма и да си платитет да имате .... (запазвам оригиналния правопис).

Този коментар е много показателен за нивото на компетентност на търговците предлагащи филтри за пречистване на вода.

В случая смятам, че става въпрос за  Water Quality Association, която е търговска организация и няма нищо общо със сертифициране на продуктите. Естествено Аквафилтер като производител на продукти за пречистване на вода членува в тази организация. И какво означава да си платите за това? Ако си плащаме на някакво сдружение стават ли продаваните от нас продукти по-качествени?

 

ЗАЩО ФИЛТРИТЕ ЗА ВОДА НА AQUAFILTER EUROPE СА БЕЗОПАСНИ И БЕЗ ПРИТЕСНЕНИЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПИТЕЙНА ВОДА?

Нека да поясня фирмата Aquafilter Europe е сертифицирана по ISO 9001:2008 от TÜV Rheinland Polska на 27.12.2013.

Също така Aquafilter Europe притежава сертификат NSF INTERNATIONAL,  който е сериозно международно удостоверение за качество.

Филтрите за вода на Aquafilter Europe  имат и одобрение на британската организация WRAS (The Water Regulations Advisory Scheme ). 

Всичките изделия на Aquafilter Europe са атестирани от Национален институт на обществено здраве - Институт по хигиена на Република Полша. Със съдържанието на атестите може да се запознаете на сайта на AQUAFILTER EUROPE  тук.

Как всичките тези сертификати и одобрения стават валидни за България? Според Регламента 764/09.07.2008 г  никоя от страните членки на ЕС не може да забрани продажба на нейната територия на продукти законно предлагани на пазара в друга държава-членка.
Регламент 764/9.07.2008 от Официален вестник на Европейския съюз може да се запознаете със цялото съдържание на Регламента.

Целта ми е не да нападам другите фирми предлагащи продукти за пречистване на вода, а да уточня, че качеството на изделията на Aquafilter Europe е стриктно следено от сертифициращите фирмата органи и институции. Многобройните ни клиенти могат без опасения да се доверят на предлаганите от Aquafilter Europe  филтри за вода. Те са напълно безопасни за здравето на хората и са предназначени за пречистване на вода за питейни цели.

ПРИЛОЖЕНИТЕ ПО-НАДОЛУ СНИМКИ СА НАПРАВЕНИ В ЗАВОДА НА АКВАФИЛТЕР В ПОЛША.

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top