минерализатор за вода Supreme S-L-MIN-QC

Каталожен номер: 3895

4.8 до 5 / 5 гласа
(2 Ревюта)
19.80 лв.

Минерализаторът за вода S-L-MIN-QC обогатява водата след пречистване с обратна осмоза.

Минерализаторът за вода S-L-MIN-Q съдържа висококачествени съставки, които обогатяват водата с необходими за човешкото тяло минерални елементи (калций, магнезий).

Използва се за минерализиране на водата след процеса на обратна осмоза.

Съвместим с повечето домашни осмотични системи.
Директно свързване с маркуч Ф 6 мм  (1/4 "QC бърза връзка), което позволява лесна подмяна на филтъра.  Няма нужда от използване на допълнителни уплътнители тип "тефлонова лента".

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

  • размер - 254 x 52 (мм)
  • присъединяване - 1/4 "QC - бърза връзка
  • производителност - 2,9 л / мин
  • работна температура - от + 2°C  до + 45°C
  • живот  - от  6 до 12 месеца
     

Коментари 2

Laura Willson

Laura Willson
Павирани ЕООД

Водата от 6 степенна система с минерализатор е слабоминерализирана, следователно е подходяща за деца. Преди всичко тази вода е свободна от вредни вещества, което е най-важна причина да е добра за децата.  При системи за обратна осмоза предварителните филтри се сменят през 6 месеца, постфилтрите през 12 месеца, а мембраните през 2 години. Честотата на смяната на филтри е препоръчителна за средностатистическо семейство и за водопроводна вода с нормално качество. Механичните филтри променят цвета - от бели стават кафяви. Цената на самите филтри не е висока, не е оправдано да се удължават сроковете. 

10.01.2020
Laura Willson
Цветомира

Здравейте, Предполагам знаете, че минералната вода не е подходяща за бебета и малки деца, тъй като съдържа много соли. Та интересува ме този минерализатор колко обогатява водата и дали би бил подходящ при наличие на деца в домакинството? Виждам, че животът на филтъра е от 6 до 12 месеца, задължително ли е да се замени с нов и как се разбира, че е за смяна? Благодаря ви предварително!

10.01.2020

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top