капилярна мембрана TLCHF-FP

Каталожен номер: 3667

0 до 5 / 0 гласа
Напишете мнение
33.00 лв.

Мембрана за ултрафилтрация на вода TLCHF-FP в бял линеен корпус. Премахва механични примеси по-големи от 0,02 µm и повечето бактерии и вируси. Размер 12 х 2.5. Присъединяване 1/4" (Ф 6 мм) вътрешна резба. 

КАК СЕ ПРЕЧИСТВА ВОДАТА С МЕМБРАНА ЗА УЛТРАФИЛТРАЦИЯ?

Мембраната за ултрафилтрация ( UF ) TLCHF-FP е с  кухи влакна с микороскопични отвори. Водата преминава навътре във влакната, а замърсителите от входящия поток ще се натрупват от външната им страна. Пречистената вода протича през центъра на кухите влакна и се събира в горната част на мембраната. Ултрафилтрацията на водата (UF) е процес,при който се използва стандартно налягане на вода в домашни водопроводи. Водата се прекарва през полупропусклива мембрана. Ултрафилтрацията (UF) премахва вируси, бактерии, както и неразтворени във вода частици с високо молекулно тегло и големина 0,02 микрона. През UF мембрана преминат само чиста вода, разтворени в нея минерали и други вещества с размер под 0,02 микрона. UF мембраната е химическа устойчива на окислители и хлор. Системите с  UF мембрана са безотпадъчна алтернатива на обратна осмоза.

ПРЕДИМСТВАТА НА УЛТРАФИЛТРАЦИЯ

  • детайлно и щателно пречистване на вода
  • няма отпадна вода
  • за разлика от обратна осмоза може да се извършва и при ниско водно налягане
  • не изисква отделен резервоар за вода
  • UF мембрана е стабилна в широк диапазон на pH
  • не променя рН на водата
  • няма нужда от ел.захранване

Преди време ултрафилтрацията се е използвала само в големи промишлени пречиствателни станции и болници. Благодарение на технологичния напредък, тази мощна система за филтрирация на вода може да се инсталира във всеки дом.

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top