йонизатор за алкална вода Biontech 303

Каталожен номер: 3791

4.35 до 5 / 17 гласа
(2 Ревюта)
2480.00 лв.

Купи в комплект


Този продукт не е в наличност. Изберете друг артикул от нашия каталог.

Корейски йонозатор за алкална вода Biontech 303. Седем електроди, 4 нива на алкална вода, 2 нива на кисела вода, пречистена вода.Елегантен външен вид, малък размер.

 

ПРЕДИМСТВАТА НА ЙОНИЗАТОР ЗА АЛКАЛНА ВОДА BIONTECH 303

  • малък размер
  • интуитивна работа
  • елегантен, модерен външен вид
  • автоматичното самопочистване на електродите се провежда на всеки 10 литра обработена вода. Почистването се извършва когато уредът не е в работен режим, което го прави изключително ефективно. След самопочистването камерата за електролизата автоматично се промива.
  • автоматична настройка на оптималното ниво на pH на водата. Йонизаторът променя силата на електролизата в зависимост от захранващата го вода. За това се използва патентованата от Biontech PWM (Pulse With Modulation) технология.
  • наносребърна технология при вграденият в йонизатора филтър. Карбоновият слой във филтъра е със сребърни йони, които не позволяват развитие на микроорганизми. Водата се пречиства много добре и с мембрана за ултрафилтрация.
  • система за разпознаване на оригинален вграден филтър. При поставяне на неоригинален вграден филтър системата съобщава за грешка.
  • интелигентна система за самодиагностика на йонизатора базирана на полупроводникова схема RISC съобщава за грешки при неправилна употреба.
  • изборът на режим на работа на йонизатора става с едно докосване. Върху удобен за ползване сензорен панел са поставени икони за всяко отделно действие.
  • потокът на водата е акуратно установен от сензорна дигитална система и се показва върху LCD дисплея. Животът на филтъра (в литри) също се отбелязва върху LCD дисплея.
  • ниско ORP - оксидационно редукционен потенциал при йонизаторите за вода показва степента на способност на водата да се бори със свободните радикали. Колкото е по-ниско ORP на водата толкова по-добре се защитават клетките от окисляване.

ЕЛЕКТРОДИ В ЙОНИЗАТОРА ЗА АЛКАЛНА ВОДА BIONTECH 303

​За направата на електродите в йонизатора за алкална вода Biontech 303 се използва чист титан (Unalloyed Ti "Pure'50A), върху който равномерно се полага и шлифова платина с чистота 99.99%. Методът на покриване - DSE позволява равномерното залепване на 0.6 микрона платинен слой.

Тази технология и материали определят:

  • висока устойчивост на корозия, дълготрайност
  • постоянен електролитен капацитет
  • минимализиране на водните молекули в клъстера
  • стабилни нива на pH и  ORP

КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ НА ЙОНИЗАТОРА ЗА АЛКАЛНА ВОДА BIONTECH 303

Удобени интуитивен контролен панел позволява лесна употреба на йонизатора за алкална вода Biontech 303. Само с едно докосване йонизаторът може да бъде включен и да бъде избран желаният режим на работа на йонизатора.

ВГРАДЕН В ЙОНИЗАТОРА ЗА АЛКАЛНА ВОДА BIONTECH 303 ФИЛТЪР ЗА ВОДА

 

  • механичният филтър е от няколко слоя 100% чист полипропилен с голям капацитет на пречистване. Елиминира от водата пясък, ръжда, утайки, мътилка с размер на частици над 5 микрона.
  • карбонов блок филтър е от активен въглен с 1000 м2/грам активна вътрешна повърхност на абсорпция. Той отстранява от водата органични субстанции като феноли, трихалометани, бензен, формалдехид, нефтохимочески продукти, От неорганични субстанции много добре премахва хлор (Cl), мед (Cu), олово (Pb), живак (Hg), водороден сулфид и в по-малка степен арсен (As), кадмий (Cd), хром (Cr).
  • мембрана за ултрафилтрация (UF) с големината на порите 0.1 микрона. Кухите влакна на мембраната са изработени от полисулфонат PES. Безброй фини пори пропускат нужните за живите организми минерали (калий, калций, натрий, фосфор) и задържат големите молекули на органични субстанции, бактерии, вируси. 3200 влакна с равномерно разпределени пори осигуряват отлична филтрация на водата. Мембраните за ултрафилтрация са ефективни без да се налага изкуствено повишаване на налягането на водата. Методът на ултрафилтрация се прилага и при лекуване на болни с бъбречна недостатъчност на хемодиализа.
  • живот на филтъра 3000 литра или 6 месеца

КАМЕРАТА ЗА ЕЛЕКТРОЛИЗА В ЙОНИЗАТОРА ЗА АЛКАЛНА ВОДА BIONTECH 303

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

►седем плоски титанови електроди, покрити с платина

►общата площ на електродите - 1568 см2;

►мощност 150 W

►сензорен контролен панел;

►4 нива на алкална вода:

►2 нива на кисела вода

►неутрална, чиста вода pH 7

►диапазон на pH - 4.5 - 10  (зависи от качеството на  водата)

►защита от прегряване, 2 броя вградени сензори за температура;

►функцията за самопочистване на електродите (през 10 литра, за 30 сек., консумация на вода 0.8 л);

►функция ръчно почистване на електродите;

►размери: височина 360 мм, ширина 280 мм, дълбочина 155 мм;

►работна температура от 5 до 30ºC

►работно налягане на водата от 0.7 до 6 бара; 

►дебит: максимален 3.3 л/мин, препоръчителен 1.5 л/мин;

►електромагнитен клапан;

►1 брой вградени предварителен филтър;

►живот на филтъра 6 месеца (3000 литра) - зависи от качеството на захранващата вода.

Консумация на енергия от 5 до 150 W

Захранване 220-230 V/50-60 Hz

Тегло: 5.5 кг 

Йонизаторите са уреди за алкална вода. По принцип параметрите на pH на водата зависят освен от силата на електролизата и дебита на водата и от качеството на входящата вода. Посочените по-горе параметри са дадени от производителя. На практика лесно се постигат високи нива на pH на водата (алкална вода), докато ниските нива на pH на водата (кисела вода) са по-трудни за получаване. По-ниско ниво на pH (по-кисела вода) се получава като отпадна вода при производство на алкална вода отколкото при режим на производство на кисела вода.

Коментари 2

Laura Willson

Laura Willson
Павирани ЕООД

1. Не усилваме електролиза с добавка на електролитна течност. Достатъчно силна електролиза се постига с мощност, големина на електродите, усъвършенствани технологии. 2.Канген е търговска марка йонизатори за вода, които се продават на принципа на мултилевъл. Нашите йонизатори са на значително по-добра цена без това да се отразява на качеството. 3. Продаваните от фирмата Павирани йонизатори за вода са от добри корейски и тайвански производители. 4. Повечето от нашите йонизатори са с вграден електронен клапан, което означава много по-голямо удобство при ползване. Йонизаторът се включва само с докосване на бутон на контролния панел. Филтърът се сменя през 3000 литра или през 6 месеца, в зависимост от това кое е първото настъпило събитие.

25.04.2016
Laura Willson
Станислав Дочев

Какви са предимствата пред Канген апаратурата?Колко често се сменя филтъра?

22.04.2016

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top