Грижа за стомаха и храносмилателна система.

17 Oct 2014

КАК СВРЪХКИСЕЛИННОСТ НА ОРГАНИЗМА ВОДИ ДО ОБРАЗУВАНЕ НА ТОКСИНИ?

Нивото на РН на стомаха е  кисело и варира от 2 до 4-5. Стойността на рН на червата е алкална, около 8,3 рН. Повечето от съвременните храни, напитки и лекарства са кисели. Те нарушават равновесието на рН на червата и стомаха, при което те не са в състояние правилно да обработят храната. Непреработената храна  започва да се разлага и да гние. Когато това е налице, резултатът са стомашно-чревни проблеми: киселини в стомаха, стомашни разстройства и язви. При това в храносмилателния тракт се образуват газове. Газовете са съставени от  водороден сулфид, метан, водород, въглероден двуокис, сероводород, амоняк, метантиол, азот, кислород. Някои от тези вторични продукти на гниене са силно токсични. Могат да увредят органи като черен дроб, да стимулират алергични реакции, както и да предизвикат или да стимулират растежа на туморни образования.

За да противодейства на  тези нежелани последици на гниене на храната, тялото започва да неутрализира токсините чрез окисляване. Когато това се случва, се отделят свободни радикали  и рН балансът на стомаха  допълнително се нарушава. Образуването на оксиданти и свободни радикали в резултат от смущения в храносмилателния тракт води до увреждане на тъкани и предизвиква различни заболявания.

Проучванията показват, че над 150 заболявания, както и преждевременно остаряване, са свързани с окисляване на здрави клетки от свободните радикали.

 

КАКВО СЕ СЛУЧВА В ОРГАНИЗМА, КОГАТО СЕ ПИЕ АЛКАЛНА ВОДА?

Един от първите и очевидни ползи от пиене на  алкална жива вода е подобряване на храносмилането. По-малък размер на клъстера на алкална вода увеличава проникването на водата и ефективността на храносмилателни сокове. Изчезват подуването на корема, газовете, храносмилателният дистрес и лошата миризма на изпражненията.

Тъй като е богата на електрони, алкална вода е естествен антиоксидант, тя има до 20 пъти по-голям антиоксидантен потенциал от витамин C. Йонизирана, жива вода бързо прониква в тялото и  предотвратява окисляването на здрави клетки, като дарява своите  електрони на активен кислород. По този начин, се неутрализират свободните радикали.

 

ЗАЩО АЛКАЛНА ЖИВА ВОДА Е НАЙ-ДОБРА ЗА ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ?

Йонизирана алкална вода съдържа минерали, включително калций, калий и магнезий в лесно усвоими форми. Тези минерали са от съществено значение за различните структури на тялото и неговите метаболитни функции. За да възвърне правилен киселинно алкален баланс човешкият организъм губи полезни минерали. Загубата на минералите води до заболявания като остеопороза. Алкална вода увеличава запасите на организма от важни минерали, които служат за буфер на киселинността и свободните радикали.

Когато водата се йонизира  минералите получават отрицателен електрически заряд (електрони). Изобилието на електроните е едно от най-полезните свойства на  алкална вода. Те  имат способността да се борят със стареене на живите организми.

Чрез предоставяне на изобилие на електрони на храносмилателния тракт с алкална жива вода, разлагането на храната  може да се намали и окислително увреждане от свободните  радикали да бъде ограничено.

Доказано е, че алкалната вода е много полезна за храносмилателния тракт.  Противодейства на излишната киселинност на стомаха и осигурява правилен рН баланс в  червата за бързо усвояване на храната.

ПРЕДЛАГАМЕ МНОГО МОДЕЛИ ЙОНИЗАТОРИ ЗА АЛКАЛНА ВОДА, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ЗАКУПЕНИ И НА КРЕДИТ.

МОЖЕ ДА ГИ РАЗГЛЕДАТЕ И ДА ГИ ПОРЪЧАТЕ  ОТ ТУК

 

 

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top