AIPRO-1M-CL - механичен филтър за EXCITO CL

Каталожен номер: 3768

5 до 5 / 1 гласа
(2 Ревюта)
17.50 лв.

Линеен механичнен филтър за вода AIPRO-1M-CL пречиства водата от твърди частици с размер до 5 микрона, като пясък, ръжда, мътилка, тиния, утайки. Използва се в първия етап на пречистване в системите EXCITO CL или за механично пречистване на вода за ледогенератори на хладилници, кафе машини и др. 

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

►филтърните патрони AIPRO-1M-CL отстраняват от водата мръсотия, ръжда, пясък, мътилка, тиния и други замърсявания. 

 ►прецизна дълбока филтрация с висока степен на пречистване и трайност;

ПРИЛОЖЕНИЕ

Прилага се в първия етап от пречистването на вода и осигурява идеална антибактериална филтрация. Филтърът е устойчив на химикали и е предназначен за пречистване на студена вода. Поради пяноподобната си структура, с голямо количество отворени микромехурчета отлично абсорбира механични замърсявания като пясък, тиня, ръжда с размер до 5 микрона. Ефективно защитава скъпи домашни уреди. Съвместим е с повечето системи - с присъединяване 1/4". Свързването става без да се използват специални уреди. Полипропиленовите влакна са устойчиви на химикали. 

ТЕХНОЛОГИЯ

За направа на филтърните патрони AIPRO-1M-CL  се използват най-нови технологии (melt blown) в областта на механичната филтрация. Използваните в производствения процес материали отговарят на стриктните изисквания на FDA. Специалната антибактериална съставка базирана на сребърни наночастици е вложена в цялото съдържание на филтъра, а не е разположена само на повърхността му. Melt blown технология (екструдиране) оформя полипропиленови влакна във вид на пяна, което увеличава  максимално контакта на филтрираната вода с филтъра. Целият производствен процес на AIPRO-1M-CL осигурява идеална дълбока, антимикробна филтрация с малък спад на налягане, надеждна работа и дълъг живот на филтъра. Всеки отделен линеен филтър AIPRO-1MS-CL е тестван под налягане.

Прозрачен корпус - виждате какво купувате. 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • отстранява механични замърсявания като пясък, тиня, ръжда;
  • обезпечава отлична филтрация при минимално спадане на налягането;
  • устойчив на химикали;
  • не допуска развитие на микроорганизми;
  • живот на патроните – от 3 до 6 месеца (в зависимост от качеството на преминаващата вода);
  • дебит 2.9 л/мин.

NSF сертифицирани и FDA CFR Title 21 одобрени компоненти. 

Произведено в Полша.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

  • размер 2 1/2" х 12" (288мм х 74мм);
  • дебит 2,9 л/мин.;
  • макс. работно налягане 6 бара (90 PSI) ;
  • присъединяване 1/4" :
  • работна температура на водата от + 2°C до +45°C ;
  • живот от 3 до 6 месеца - 6000 л (зависи от качеството и количеството на пречистена вода);
  • прозрачен корпус.

Коментари 2

Laura Willson

Laura Willson
Павирани ЕООД

Извинявайте Г-жо Петрова. Станало е недоглеждане от нашата страна. Този филтър е наличен в друга категория, както Ви отговорих по имейла. Оправих грешката и тук.Винаги поддържаме на склад резервни филтри за продаваните от Павирани системи за вода. Молбата ми е, ако възникне някакъв проблем с нашите продукти, винаги може да се свържете с нас на телефоните, които са обявени на сайта. Анна Николова

18.04.2018
Laura Willson
Denitsa Petrova

Този филтър не съм го сменяла от преди 2 години,защото от тогава вие го нямате в наличност.От къде мога да го намеря и да го заменя ?

15.04.2018

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top