8 степенна система за обратна осмоза с йонизатор BIOCERA

3.86 до 5 / 21 гласа
Добави мнение


495.00 лв.

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 47.69 лв. на месец

SUPREME-RO8 PREMIUM - система за обратна осмоза с йонизатор за вода и алкализиращ и понижаващ ORP на водата корейски филтър BIOCERA.  Модерен, осемстепенен, осмотичен йонизатор за вода. Високо качество, европейското производство и най-добри материали и компоненти. Уникален последен филтър на корейската фирма BIOCERA S-L-FIR-BIO.

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ НА SUPREME-RO8 PREMIUM - PDF

 

 

SUPREME-RO8 PREMIUM е съвременен 8 степенен, осмотичен йонизатор за вода. 
Високото качество на изпълнение, европейско производство, внимателно подбрани компоненти правят системата SUPREME-RO8 PREMIUM  несравнимо по-добра от обикновените системи за обратна осмоза. След пречистване с обратна осмоза, водата се обработва с минерализиращи и подобряващи нейните свойства филтри BIOCERA и S-L-FIR-BIO.
Системата е снабдена с антибактериални механични филтри. Оригиналната осмотична мембрана на FILMTEC е с повишена производителност 100 GPD (380 л / 24ч). 
Нивото на филтрация, с точност от 0,0001 микрона, отстранява от водата  96%-98% от вредни примеси. С обратна осмоза от водата се премахват тежки метали, пестициди, радиоактивни елементи, флуор, нитрити, нитрати, манган и други опасни замърсявания. Системата елиминира също хлор и твърди частици (песъчинки, мътилка).
Свойствата на идеално пречистена с мембрана за обратна осмоза вода се подобряват с двата последни филтъра BIOCERA и S-L-FIR-BIO. Уникалният филтър на корейската фирма BIOCERA алкализира водата, повишава pH и понижава ORP на водата до -200. Водата с отрицателно ORP притежава свойства, с които унищожава отговорните за редица болести свободни радикали. Филтърът BIOCERA подобрява структурата на водата чрез намаляване на количеството водни мелекули в клъстерите. Филтърът BIOCERA допълнително обогатява водата с полезни минерали.
Филтърът S-L-FIR съдържа висококачествени биокерамични топчета, които излъчват в дълговълнов инфрачервен спектър, наричан още терахерцово или субмилиметрово излъчване. Облъчената с лъчите  FIR вода оказва положително въдействие върху живите организми, подпомага елиминиране на токсини от организма, повишава метаболизма.
Обработената с BIOCERA и S-L-FIR-BIO  вода неутрализира киселинността на  тялото, а също така е естествен оксидант, който унищожава свободни радикали.

Удобни линейни филтри с бързи връзки (QC) позволяват бърза подмяна на филтри, без използване на специализирани инструменти и  тефлонови уплътнения. Филтърът S-L-CARB-QC съдържа най-качествен активен въглен от кокосови черупки, който перфектно подобрява вкуса и аромата на водата. Филтърът S-L-MIN-QC обогатява водата с необходими за човешкото тяло елементи, .
Идеално пречистена, добре структурирана вода се налива от включена в комплекта, модерна, със стилен дизайн канелка подходяща за всяка кухня.

ПРЕДИМСТВАТА НА СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME PREMIUM RO 8:

 • Намаляват водните клъстери (51,497 Hz),  трикратно увеличават хидратацията на организма.
 • Премахват примеси по-големи от  0.0001 µm (в това число бактерии и вируси).
 • Произвеждат чиста, здравословна и безопасна вода.
 • Подобряват вкуса и аромата на водата.
 • Оборудвани с модерни и стилни канелки за чиста вода.
 • Линейни филктри с бързи връзки.
 • Премахват желязо, манган и тежки метали.
 •  Редуцират твърдост на водата.
 • Премахват хлор , органични субстанции, пестициди. 
 • Най-добра на пазара, оригинална осмотична мембрана FILMTECTM с производителност 100 GPD (380 л/ 24ч).
 • Премахва вреди за организма токсини.
 • Антибактериални механични филтри.
 • Сертифицирани от  NSF компоненти и материали.
 • BIOCERA повишаващ pH (до ок. 8,5) и понижаващ ORP на водата(до ок. -200 mV).
 • Намалява риска от диабет, тумори и сърдечно-съдови заболявания .
 • Обогатява водата в необходими за човешкото тяло минерали: калций, калий, натрий и магнезий, подобряват метаболизма.
 • Подобряващ свойствата на водата филтър на BIOCERA.
 • Йонизатор за вода S-L-FIR.

ПРЕДВАРИТЕЛНИ ФИЛТРИ В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME-RO6 PREMIUM

 1. S-PP20-BC - Антибактериален механичен филтър от полипропиленови влакна. Първи етап на филтрация в системите за обратна осмоза. Пречиства водата от твърди частици с размер по-малък от 20 микрона. 
 2. S-BL - карбонов блок филтър с превъзходно качество. Втори етап на филтрация в системите за обратна осмоза. Пречиства от водата хлор и органични замърсявания.
 3. S-PP5-BC - Антибактериален механичен филтър от полипропиленови влакна. Последен етап на предварителна филтрация. Пречиства водата от твърди частици с размер по-малък от 5 микрона. 

МЕМБРАНА В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME-RO6 PREMIUM

Четвъртият етап на пречистване на водата в системите за обратна осмоза е осмотичната мембрана, която е най-важният филтриращ елемент за всяка RO система. Обратната осмоза е отделяне на водните молекули от другите, разтворени във водата съединения. Под въздействието на налягане, през полупропусклива мембрана се прецежда чиста вода. Този процес е обратен на процеса на естествената осмоза, която се среща във всички живи клетки. Мембраната задържа до 96% - 98% от разтворени във водата органични и неорганични замърсители, бактерии и вируси. Полупропускливата осмотична мембрана се състои от множество, навити върху перфориран щифт слоеве. Тя се поставя в корпус. Замърсената вода се отвежда в канализация, а проникналите през микроскопичните пори на мембраната водни частици се отвеждат в резервоар. 

КАРБОНОВ ПОСТ ФИЛТЪР S-L-CARB-QC

S-L-CARB-QC 2” линеен филтър с гранулиран активен въглен от кокосови черупки. В системата е 5 етап на филтрация. Съвместим със стандартни системи за обратна осмоза.

Може да бъде използван като филтър за хладилник.

МИНЕРАЛИЗАТОР ЗА ВОДА В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME-RO6 PREMIUM

S-L-MIN-QC е 6 етап от филтрация на вода в домашните системи за обратна осмоза. Линейният минерализатор S-L-MIN-QC е подобър от другите, достъпни напазара минерализатори за вода. Ефективно обогатява водата с полезни за живите организми минерали. Подобрява вкуса на водата. 

S-L-FIR ЙОНИЗИРАЩ И ЕНЕРГИЗИРАЩ ВОДАТА ФИЛТЪР

S-L-FIR се използва като 7 етап от филтрация в системите за обратна осмоза. S-L-FIR е линеен филтър с излъчващи енергия биокерамични топчета, които зареждат водата. Излъчването е от спектър FIR - дълговълново лъчение. Количеството отрицателни йони е 2000 ni/ cm3.  S-L-FIR може да повиши  рН на водата.

Пиене на подложена на FIR излъчване и заредена с енергия вода, допринася за подобряване на общото благосъстояние на тялото, повишава имунитета, а също така подобрява обмяната на веществата.

S-L-FIR-BIO ( SUPREME/BIOCERA) ПОДОБРЯВАЩ СВОЙСТВАТА НА ВОДАТА ФИЛТЪР

S-L-FIR-BIO е осми етап в осмотичен йонизатор за вода SUPREME RO 8. S-L-FIR-BIO (BIOCERA) алкализира и структурира водата. S-L-FIR-BIO повишава pH, йонизира и алкализира водата, понижава нейното ORP, намалява количеството водни молекули в клъстерите и обогатява водата с полезни минерали. S-L-FIR-BIO съдържа патентовани от реномирана корейска фирма BIOCERA уникални минерални топчета.

 Размер 2,5 ". Присъединяване бърза връзка (QM). Директна връзка с маркуч, без тефлонова лента.

Системата включва филтри, присъединителни фитинги, канелка за трапезна вода и всички необходими за монтажа части. 

Филтрите се сменят през 6 месеца. Винаги на склад поддържаме всички резервни филтри и части.

Филтърът BIOCERA се сменя през 12 месеца или през 6000 литра, което събитие настъпи първо.

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ НА SUPREME-RO8 PREMIUM - PDF

СПЕЦИФИКАЦИЯ

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

 • размери (вис., дълб., шир.)  500 x 150 x 450 (мм)
 • размери на резервоара (вис., диаметър) 345 x 235 (мм)
 • работно налягане от 3 до 6 бара
 • присъединяване към водопровода 3/8"
 • работна температура от +4 °C до + 40 °C
 • производителност на мембраната 100 GPD (380 л/24 часа)

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден