8 степенна система за обратна осмоза с йонизатор BIOCERA

Каталожен номер: 3948

4.08 до 5 / 50 гласа
(24 Ревюта)
575.00 лв.

на 12 вноски по 55.39 лв.

SUPREME-RO8 PREMIUM - система за обратна осмоза с йонизатор за вода и алкализиращ и понижаващ ORP на водата корейски филтър BIOCERA.  Модерен, осемстепенен, осмотичен йонизатор за вода. Високо качество, европейското производство и най-добри материали и компоненти. Уникален последен филтър на корейската фирма BIOCERA S-L-FIR-BIO.

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ НА SUPREME-RO8 PREMIUM - PDF

SUPREME-RO8 PREMIUM е съвременен 8 степенен, осмотичен йонизатор за вода. 
Високото качество на изпълнение, европейско производство, внимателно подбрани компоненти правят системата SUPREME-RO8 PREMIUM  несравнимо по-добра от обикновените системи за обратна осмоза. След пречистване с обратна осмоза, водата се обработва с минерализиращи и подобряващи нейните свойства филтри BIOCERA и S-L-FIR-BIO.
Системата е снабдена с антибактериални механични филтри. Оригиналната осмотична мембрана на SUPREME е с повишена производителност 100 GPD (380 л / 24ч). 
Нивото на филтрация, с точност от 0,0001 микрона, отстранява от водата  96%-98% от вредни примеси. С обратна осмоза от водата се премахват тежки метали, пестициди, радиоактивни елементи, флуор, нитрити, нитрати, манган и други опасни замърсявания. Системата елиминира също хлор и твърди частици (песъчинки, мътилка).
Свойствата на идеално пречистена с мембрана за обратна осмоза вода се подобряват с двата последни филтъра BIOCERA и S-L-FIR-BIO. Уникалният филтър на корейската фирма BIOCERA алкализира водата, повишава pH и понижава ORP на водата до -200. Водата с отрицателно ORP притежава свойства, с които унищожава отговорните за редица болести свободни радикали. Филтърът BIOCERA подобрява структурата на водата чрез намаляване на количеството водни мелекули в клъстерите. Филтърът BIOCERA допълнително обогатява водата с полезни минерали.
Филтърът S-L-FIR съдържа висококачествени биокерамични топчета, които излъчват в дълговълнов инфрачервен спектър, наричан още терахерцово или субмилиметрово излъчване. Облъчената с лъчите  FIR вода оказва положително въдействие върху живите организми, подпомага елиминиране на токсини от организма, повишава метаболизма.
Обработената с BIOCERA и S-L-FIR-BIO  вода неутрализира киселинността на  тялото, а също така е естествен оксидант, който унищожава свободни радикали.

Удобни линейни филтри с бързи връзки (QC) позволяват бърза подмяна на филтри, без използване на специализирани инструменти и  тефлонови уплътнения. Филтърът S-L-CARB-QC съдържа най-качествен активен въглен от кокосови черупки, който перфектно подобрява вкуса и аромата на водата. Филтърът S-L-MIN-QC обогатява водата с необходими за човешкото тяло елементи, .
Идеално пречистена, добре структурирана вода се налива от включена в комплекта, модерна, със стилен дизайн канелка подходяща за всяка кухня.

ПРЕДИМСТВАТА НА СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME PREMIUM RO 8:

  • Намаляват водните клъстери (51,497 Hz),  трикратно увеличават хидратацията на организма.
  • Премахват примеси по-големи от  0.0001 µm (в това число бактерии и вируси).
  • Произвеждат чиста, здравословна и безопасна вода.
  • Подобряват вкуса и аромата на водата.
  • Оборудвани с модерни и стилни канелки за чиста вода.
  • Линейни филктри с бързи връзки.
  • Премахват желязо, манган и тежки метали.
  •  Редуцират твърдост на водата.
  • Премахват хлор , органични субстанции, пестициди. 
  • Оригинална осмотична мембрана SUPREME с производителност 100 GPD (380 л/ 24ч).
  • Премахва вреди за организма токсини.
  • Антибактериални механични филтри.
  • Сертифицирани от  NSF компоненти и материали.
  • BIOCERA повишаващ pH (до ок. 8,5) и понижаващ ORP на водата(до ок. -200 mV).
  • Намалява риска от диабет, тумори и сърдечно-съдови заболявания .
  • Обогатява водата в необходими за човешкото тяло минерали: калций, калий, натрий и магнезий, подобряват метаболизма.
  • Подобряващ свойствата на водата филтър на BIOCERA.
  • Йонизатор за вода S-L-FIR.

ПРЕДВАРИТЕЛНИ ФИЛТРИ В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME-RO6 PREMIUM

  1. S-PP20-BC - Антибактериален механичен филтър от полипропиленови влакна. Първи етап на филтрация в системите за обратна осмоза. Пречиства водата от твърди частици с размер по-малък от 20 микрона. 
  2. S-BL - карбонов блок филтър с превъзходно качество. Втори етап на филтрация в системите за обратна осмоза. Пречиства от водата хлор и органични замърсявания.
  3. S-PP5-BC - Антибактериален механичен филтър от полипропиленови влакна. Последен етап на предварителна филтрация. Пречиства водата от твърди частици с размер по-малък от 5 микрона. 

МЕМБРАНА В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME-RO6 PREMIUM

Четвъртият етап на пречистване на водата в системите за обратна осмоза е осмотичната мембрана, която е най-важният филтриращ елемент за всяка RO система. Обратната осмоза е отделяне на водните молекули от другите, разтворени във водата съединения. Под въздействието на налягане, през полупропусклива мембрана се прецежда чиста вода. Този процес е обратен на процеса на естествената осмоза, която се среща във всички живи клетки. Мембраната задържа до 96% - 98% от разтворени във водата органични и неорганични замърсители, бактерии и вируси. Полупропускливата осмотична мембрана се състои от множество, навити върху перфориран щифт слоеве. Тя се поставя в корпус. Замърсената вода се отвежда в канализация, а проникналите през микроскопичните пори на мембраната водни частици се отвеждат в резервоар. Съотношението пречистена към отпадна вода основно зависи от: налягането и температурата на водата. Колкото са по-ниски тези параметри, толкова по-малко вода се прецежда през мембраната и количеството отпадна вода се увеличава.

КАРБОНОВ ПОСТ ФИЛТЪР S-L-CARB-QC

S-L-CARB-QC 2” линеен филтър с гранулиран активен въглен от кокосови черупки. В системата е 5 етап на филтрация. Съвместим със стандартни системи за обратна осмоза.

Може да бъде използван като филтър за хладилник.

МИНЕРАЛИЗАТОР ЗА ВОДА В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME-RO6 PREMIUM

S-L-MIN-QC е 6 етап от филтрация на вода в домашните системи за обратна осмоза. Линейният минерализатор S-L-MIN-QC е подобър от другите, достъпни напазара минерализатори за вода. Ефективно обогатява водата с полезни за живите организми минерали. Подобрява вкуса на водата. 

S-L-FIR ЙОНИЗИРАЩ И ЕНЕРГИЗИРАЩ ВОДАТА ФИЛТЪР

S-L-FIR се използва като 7 етап от филтрация в системите за обратна осмоза. S-L-FIR е линеен филтър с излъчващи енергия биокерамични топчета, които зареждат водата. Излъчването е от спектър FIR - дълговълново лъчение. Количеството отрицателни йони е 2000 ni/ cm3.  S-L-FIR може да повиши  рН на водата.

Пиене на подложена на FIR излъчване и заредена с енергия вода, допринася за подобряване на общото благосъстояние на тялото, повишава имунитета, а също така подобрява обмяната на веществата.

S-L-FIR-BIO ( SUPREME/BIOCERA) ПОДОБРЯВАЩ СВОЙСТВАТА НА ВОДАТА ФИЛТЪР

S-L-FIR-BIO е осми етап в осмотичен йонизатор за вода SUPREME RO 8. S-L-FIR-BIO (BIOCERA) алкализира и структурира водата. S-L-FIR-BIO повишава pH, йонизира и алкализира водата, понижава нейното ORP, намалява количеството водни молекули в клъстерите и обогатява водата с полезни минерали. S-L-FIR-BIO съдържа патентовани от реномирана корейска фирма BIOCERA уникални минерални топчета.

 Размер 2,5 ". Присъединяване бърза връзка (QM). Директна връзка с маркуч, без тефлонова лента.

Системата включва филтри, присъединителни фитинги, канелка за трапезна вода и всички необходими за монтажа части. 

Филтрите се сменят през 6 месеца. Винаги на склад поддържаме всички резервни филтри и части.

Филтърът BIOCERA се сменя през 12 месеца или през 6000 литра, което събитие настъпи първо.

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ НА SUPREME-RO8 PREMIUM - PDF

СПЕЦИФИКАЦИЯ

ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ  - СТАНДАРТНА СИСТЕМА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

  • размери (вис., дълб., шир.)  500 x 150 x 450 (мм)
  • размери на резервоара (вис., диаметър) 345 x 235 (мм)
  • работно налягане от 3 до 6 бара
  • присъединяване към водопровода 3/8"
  • работна температура от +4 °C до + 40 °C
  • производителност на мембраната 100 GPD (380 л/24 часа)

 

Коментари 10

Laura Willson

Laura Willson
Павирани ЕООД

Измихте ли добре чашите на предварителните филтри? Проблемът най-вероятно е в резервоара. По принцип той трябва да се сменя на всеки 4 години. Може да опитате да го дезинфекцирате с този дезинфектант, каталожен номер 3993. Ако не помогне ще се наложи смяна на резервоара, каталожен номер 3789.

26.04.2023
Laura Willson
Александър

Здравейте, От години ползвам тази система. За около 8-9 месеца не беше използвана. Смених всички филтри, изпразних резервоара и пуснах вода през системата следвайки стъпките от упътването. Водата след всичко това ми се струва че има остатъчен вкус на застояло. Имайки предвид че източих цялата система и я напълних наново незнам какъв може да е проблема. Има ли някакви препарати (като хлор или нещо подобно) което мога да прекарам през системата за да се оправи вкусът на водата? Или просто трябва да я оставя да тече няколко часа да се пречисти? Ще съм благодарен на всякаква и формация която би ми помогнала. Благодаря предварително.

26.04.2023
Laura Willson
Павирани ЕООД

1. Ако случайно по време на смяна на филтрите съм финансово затруднен и не мога да сменя този Biocera филтър (доста е скъп). то системата може ли да работи без него? Имам в предвид, ако се сменят всички други филтри, а този просто се извади и се остави празна кутията му, за да може водата да преминава свободно през него, това ще навреди ли на работата на системата? Едва ли ще се стигне до там, но все пак да знам дали тази опция е възможна. Да, може този филтър да се премахне. Има начин да се направи директна връзка с резервоара, без този филтър. Това няма да се отрази на работата на системата. 2. Контейнера каква роля изпълнява, за съхранение на водата или като помпа за нейното изтласкване? При системи с малка мембрана, водата се пречиства много бавно. Това налага тя да се събира в резервоара, който е буферен съд под налягане. 3. Водата от тази система подходяща ли е за деца на една година или има по-подходяща за тях? За малки деца не препоръчвам системи с много минерализиращи и алкализиращи филтри. Система с един минерализатор е достатъчна. По-подходяща е система без резервоар, с по-голяма мембрана и помпа, която пречиства вода в реално време. Например тази с кат. номер 39233

28.07.2022
Laura Willson
Петър Чернев

Здравейте, спрях се на този продукт, но имам три последни въпроса преди покупката: 1. Ако случайно по време на смяна на филтрите съм финансово затруднен и не мога да сменя този Biocera филтър (доста е скъп). то системата може ли да работи без него? Имам впредвид, ако се сменят всички други филтри, а този просто се извади и се остави празна кутията му, за да може водата да преминава свободно през него, това ще навреди ли на работата на системата? Едва ли ще се стигне до там, но все пак да знам дали тази опция е възможна. 2. Контейнера каква роля изпълнява, за съхранение на водата или като помпа за нейното изтласкване? 3. Водата от тази система подходяща ли е за деца на една година или има по-подходяща за тях? Благодаря ви предварително.

28.07.2022
Laura Willson
Павирани ЕООД

Здравейте Г-н Пенев. Писах Ви на имейла. След като проверих случая, установих, че Вашият проблем е бил разрешен по телефона от наш консултант.

06.04.2022
Laura Willson
Angel Penev

Здравейте, купих от Вас системата за обратна осмоза с 8 филтъра. Монтирах я изцяло по Вашата схема (въпреки, че в системата има модификация с 2 тетки и клапан за отпадъчната вода, които ги няма по схемата). Пиша Ви тук, защото в посочените телефони за консултации, никой изобщо не вдига. При напълно стриктно спазен монтаж, системата не работи. От канелката вода не тече, тече вода единствено от маркуча за отпадъчна вода. Проверявах го сумати пъти. Достигнах до заключението, че има фабрично разменени маркучи може би в клапана in/out. Не съм ги пипал, чакам Вашето мнение и отговор.

06.04.2022
Laura Willson
Павирани ЕООД

Оригиналните уплътнители не могат да бъдат сменяни с други. Те са подбрани специално за този вид колони. Продаваме такива уплътнители под кат. номер 39203. Относно налягането на водата, да може да бъде причина за теча, особено когато това се случва нощно време. Предлагам да монтирате регулатор на налягане, кт. номер 3826.

08.06.2021
Laura Willson
Димитър Минчев

Привет, имаме проблем с теч на вода от уплътнителя на втория филтър. Капака на филтъра се завива до края, и опира в в корпуса на системата, но теча не спира. Уплътнителя е здрав, смазан преди стягането с вазелин, Може ли да се замени с малко по-дебел такъв и от къде да се снабдя с такъв. Мисля че свързано с входящото налягане към водопроводната мрежа. Защото едната мотирана на по-високо в градската част протечи само веднъж, а другата монтирана в по-ниската част на града протича и то през ноща.

07.06.2021
Laura Willson
Павирани ЕООД

Домашните системи за обратна осмоза са констуирани за прецизно пречистване на вода предназначена за пиене, приготвяне на храна и напитки. Филтърните системи, които са монтирани на водопровода пречистват голямо количество вода. При тях водата преминава с по-голяма скорост, при което няма как да бъде толкова щателно пречистена.

07.02.2021
Laura Willson
КОСТАДИН ДИМИРОВ

Здравейте ако имам мотирани система филтърни колони тройна 3/4\" Каталожен номер: 39215 на вик инсталацията първите три фитъра не се ли обесмислят .

29.01.2021

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top