6 степенна система за обратна осмоза SUPREME PREMIUM

4.5 до 5 / 4 гласа
(6 Мнения)


359.00 лв.

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 34.58 лв. на месец

SUPREME-RO6 PREMIUM - система за обратна осмоза с оригинална осмотична мембрана на  FILMTEC с увеличена,  в сравнение със стандартни системи за обратна осмоза, производителност 100 GPD = 378литра/24 часа. 

ПРЕДИМСТВАТА НА СИСТЕМА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME-RO6 PREMIUM

 • Най-високо качество на изработката.
 • Европейско производство.
 • Висококачествена оригинална мембрана  на FILMTEC с производителност 100 GPD (378 л/24ч). 
 • Първокачествен пост филтър с гранулиран активен въглен от кокосови черупки.
 • Висококачествен минерализатор обогатяващ водата с полезни минерали.
 • Стилна, двойна канелка за чиста трапезна вода.
 • Висококачествени антибактериални механични предварителни филтри. 
 • Системата пречиства водата с точност от 0.0001 микрона. 

ПРЕДВАРИТЕЛНИ ФИЛТРИ В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME-RO6 PREMIUM

 1. S-PP20-BC - Антибактериален механичен филтър от полипропиленови влакна. Първи етап на филтрация в системите за обратна осмоза. Пречиства водата от твърди частици с размер по-малък от 20 микрона. 
 2. S-BL - карбонов блок филтър с превъзходно качество. Втори етап на филтрация в системите за обратна осмоза. Пречиства от водата хлор и органични замърсявания.
 3. S-PP5-BC - Антибактериален механичен филтър от полипропиленови влакна. Последен етап на предварителна филтрация. Пречиства водата от твърди частици с размер по-малък от 5 микрона. 

МЕМБРАНА В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME-RO6 PREMIUM

Четвъртият етап на пречистване на водата в системите за обратна осмоза е осмотичната мембрана, която е най-важният филтриращ елемент за всяка RO система. Обратната осмоза е отделяне на водните молекули от другите, разтворени във водата съединения. Под въздействието на налягане, през полупропусклива мембрана се прецежда чиста вода. Този процес е обратен на процеса на естествената осмоза, която се среща във всички живи клетки. Мембраната задържа до 96% - 98% от разтворени във водата органични и неорганични замърсители, бактерии и вируси. Полупропускливата осмотична мембрана се състои от множество, навити върху перфориран щифт слоеве. Тя се поставя в корпус. Замърсената вода се отвежда в канализация, а проникналите през микроскопичните пори на мембраната водни частици се отвеждат в резервоар. 

КАРБОНОВ ПОСТ ФИЛТЪР S-L-CARB-QC

S-L-CARB-QC 2” линеен филтър с гранулиран активен въглен от кокосови черупки. В системата е 5 етап на филтрация. Съвместим със стандартни системи за обратна осмоза.

Може да бъде използван като филтър за хладилник.

МИНЕРАЛИЗАТОР ЗА ВОДА В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА SUPREME-RO6 PREMIUM

S-L-MIN-QC е 6 етап от филтрация на вода в домашните системи за обратна осмоза. Линейният минерализатор S-L-MIN-QC е подобър от другите, достъпни напазара минерализатори за вода. Ефективно обогатява водата с полезни за живите организми минерали. Подобрява вкуса на водата. 

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

 • размери (вис., дълб., шир.)  400 x 150 x 450 (мм)
 • размери на резервоара (вис., диаметър) 345 x 235 (мм)
 • работно налягане от 3 до 6 бара
 • присъединяване към водопровода 3/8"
 • работна температура от +4 °C до + 40 °C
 • производителност на мембраната 100 GPD (380 л/24 часа)

 

П. Стойчева

  
29.05.2019

Благодаря Ви! Вкусът на водата се оправи с повече промиване. Сега е много приятна за пиене.


Павирани ЕООД

  
20.05.2019

Здравейте Г-жо Стойчева, Канелката за чиста вода е с 2 врътки. Отваряте ли и двете когато промивате системата? Малко по-тежък вкус на водата в началото може да се дължи на минерализатора. Ако отваряте и двете врътки, поради по-голямото съпротивление, водата преминава предимно само през карбоновия филтър S-L-CARB-QC и съсвсем малко през минерализатора S-L-MIN-QC. Проверете маркуч водещ от минерализатора към коя врътка на канелката е свързан и отворете само нея. Вкусът би трабвало да се оправи след това промиване. Освен това когато наливате вода и минерализаторът е нов, добре е да изливате малко вода. Повече минерали се разтварят във водата, която престоява в минерализатора.


П. Стойчева

  
19.05.2019

Здравейте! Преди няколко седмици поръчах тази система, но вкусът на водата е страшно тежък, метален. Няколко човека пробвахме водата. Източих контейнера 4-5 пъти с надеждата да се оправи, но няма промяна. Има ли някакъв начин това да се подобри?


Павирани ЕООД

  
31.01.2019

Здравейте Г-жо Ангелова, вчера (30.01.2019г.) получихме Вашия имейл, днес (31.01.2019г) извърших проверка. Системата е била изпратена фабрично запечатана. Явно производителят не е сложил канелката. Нашия служител се е свързал с Г-жа Ангелова със запитване на кой адрес да изпратим липсващата канелка. Както е пожелала Г-жа Ангелова канелката ще бъде изпратена на посочения от Г-жата адрес, на посочена от нея дата - 04.02.2019г.


Вергиния Ангелова

  
31.01.2019

Номерът на поръчката е 6874


Вергиния Ангелова

  
31.01.2019

Здравейте, отправих запитване към поръчката с която купих система за обратна осмоза Сюприм Премиум и трипътна батерия за вода.В пратката липсва металната канелка за пречистваната вода.Не съм я отказала от поръчката и не ми е приспадната от цената. Държа да си я получа, като доставка та трябва да е за ваша сметка.


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден