10% отстъпка за официално откриване на строителен хипермаркет БИЛДО!

19 May 2018

Заповядайте в Билдо на 22.05.2018г, когато ще се състои официалната церемония по откриване на новия ни магазин за строителни материали. По този случай, на 22 май всичките арткули, с изключение на промоционалните ще се продават с 10% отстъпка от редовната цена. Редовните цени в Билдо са много изгодни и ще останат такива. 

В хипермаркета за строителни материали БИЛДО предлагаме всичко необходимо за ремонт и освежаване на дома. Майсторите ще намерят още по-голям асортимент от необходимите им материали. С обучен екип смятаме да запазим професионалния облик на магазина. В момента може да изглежда малко празен, но това е защото няма артикули, които не са свързани със строителство и ремонт. Това позволява лесна ориентация и намиране на необходимите продукти. В тази задача помагат нашите консултант продавачи, които са работили дълги години в другите ни строителни магазини.

Мебели за баня, санитарен фаянс, мивки, структури за вграждане са добре експонирани.Доста модели са налични, приемаме поръчки и по каталог.

Както и в другите ни магазини за строителни материали секторът ВиК е много добре зареден. Продават се тръби и фитинги за водопровод и канализация, водомери, меки връзки, аксесоари за ВиК и мнго др.

Сектор бои и лакове предлага машинно оцветяване на латекс и различен ценови клас бои. Допълнен е с богат избор на боядьийски инструменти.

На добри цени продаваме качествени подови настилки: ламиниран паркет, стенни и подови плочки за баня, гранитогрес. По заявка могат да бъдат доставени много видове плочки присъстващи на български пазар.Всичко съчетано с подходящи первази, ластни и подложки.

 

В сектора за електроматериали ще намерите осветителни тела, полилеи, аплици, кабели, бойлери, ел.оборудване, разклонители, контакти, щепсели, нагреватели и много други.

Сектор строителство предлага цимент, лепила, гипсокартон, гипсофазер, пясък, профили, изолации, маркучи, строителна химия и много други.

В Билдо намерихме място да експонираме добре филтри за пречистване на вода. На достъпно за клиенти място са монтирани уред за омекотяване на твърда вода и система за за питейна вода. Всеки може да опита пречистена със система за обратна вода и да се увери, че в домашни условия водопроводната вода може да стане вкусна трапезна вода. Само в Билдо ще намерите система за обратна осмоза на изключително изгодна цена от 168 лв (офертата е валидна до изчерпване на количества).

Заповядайте в Билдо - най-добрия магазин за Вашия дом. Телефон за информация 032 570 400. Магазинът се намира в Пловдив, на околовръстен път на Тракия, между ресторант Рибарника и ЖП Гара Тракия. На картата ще го откриете на този линк. Повече снимки и информация в галерията на строителен хипермаркет Билдо.

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top