Често задавани въпроси

КАК МОГА ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА?  

Поръчката може да направите директно през сайта или на посочения на сайта телефон за заявки. За Ваше удобство и сигурност, препоръчваме поръчките онлайн.

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА НАПРАВЯ ДИРЕКТНА ПОКУПКА ОТ МАГАЗИНА?

Да, това е възможно. Павирани ЕООД притежава два строителни магазина в гр. Пловдив, където може да закупите всичките предлагани онлайн артикули.

С КОЯ КУРИЕРСКА ФИРМА МОГА ДА ПОЛУЧА ПОРЪЧАНАТА СТОКА?

Най-често използваме куриерските услуги на фирма "Еконт". По желание на клиента можем да доставим и с друга куриерска фирма.

КОЛКО СТРУВА ДОСТАВКАТА?

За поръчките над 100 лева доставка до посочения от клиента офис на Еконт е безплатна. 

Цената на куриерската услуга зависи от теглото на стоката. За артикули, които не са много тежки при заявки с наложен платеж до 50 лева  куриерската услуга е ок. 3-4 лева, над 50 лева ок. 5-6 лева (до офис на Еконт).

За поръчките под 100 лева цената на доставката е по тарифата на куриерската фирма Еконт. Клиентите на Павирани ЕООД ползват -20% отстъпка от посочените в тарифата цени. 

КАКВИ СА СРОКОВЕТЕ ЗА ДОСТАВКА?

Срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни.

  • при наложен платеж стоката заявена през работните дни до 13 часа ще получите на следващия работен ден
  • при плащане по банков път изпращаме стоката веднага след като получим парите

КАК МОГА ДА ПЛАТЯ?

Заплащането се извършва чрез наложен платеж при получаване, системата ePay.bg, банков превод или на изплащане с кредит от Уникредит или TBI Credit.

МОГА ЛИ ДА ВЪРНА ИЛИ ДА ЗАМЕНЯ ЗАКУПЕНИЯ АРТИКУЛ?

Закупената от нас стока може да върнете в законовия 14 - дневен срок. Условието е стоката да бъде придружена с издадените от наса документи и с ненарушен търговски вид. За повече информация прочетете  Връщане на стоката.

КОЙ ЩЕ ПЛАТИ КУРИЕРСКИТЕ РАЗХОДИ ПРИ РЕКЛАМАЦИЯ ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕН ОТ МЕНЕ ПРОДУКТ?

При рекламация разходите поемаме ние - Павирани ЕООД. При връщане на стоката от клиента разходите по транспорта се поемат от купувача.

КАК ЩЕ ПОЛУЧА ПАРИТЕ ЗА ВЪРНАТ ПРОДУКТ?

Възстановяването на заплатените суми става по същия начин както е било заплатено от клиента.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СТОКАТА?

В описанието на всеки артикул ще намерите много информация, а в спецификация на продукта технически параметри. Ако имате нужда от допълнитена информация може да пишете на имейла или да се обадите на телефоните за консултации посочени на сайта.

МОГА ЛИ ДА ПРОМЕНЯ ПОРЪЧКАТА?

Ако Вашата поръчка не е била изпратена може да направите промени като се свържете с нас по телефона или по имейла.Павирани ЕООД

  
2022-11-27 03:38:46

The question asked by Mr. Ivan Calver is general. Some filters remove nitrates.


ivan calver

  
2022-11-22 18:04:40

do these filters remove nitrates


Павирани ЕООД

  
2022-08-14 20:22:38

За да можем да предложим подходящо решение трябва да разполагаме с резултати от анализ на водата.


Станко Станкев

  
2022-08-14 15:08:45

Какво ще ми препоръчате за пречистването на вода от кладенец,вкарана в къщата чрез хидрофор и след анализ оказала се с почти двойни показатели на съдържанието на нитрати и калции? Благодаря предварително!


Павирани ЕООД

  
2020-06-22 17:46:00

Йонообменна смола в системите за омекотяване на вода се регенерира със сол. В зависимост от големината на системата, за една регенерация се използва 2-3 кг сол. Солта възпрепятства развитие на бактерии, които пречистват канализационна вода.


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден