филтър с активен въглен Platinum Wasser

Каталожен номер: 39172

4.78 до 5 / 9 гласа
(2 Ревюта)
9.40 лв.

Филтърен патрон от пресован битумен активен въглен. Стандартен размер 10 инча. Поставя се във филтърни колони с размер 10 инча. Произведен в Полша.  

Карбонов блок филтър Platinum Wasser от пресован битумен активен въглен, размер 10 инча. Премахва до 99% от свободния хлор и до  85% от намиращите се във водата летливи органични субстанции,  фенол, бензол, производни на хлор разтворители, полиароматни съединения, органични замърсявания. Подобрява и облагородява вкуса и мириса на водата. Високо качество на най-ниска цена. Картриджът е съвместим с филтърни колони с размер 10 инча.  

ПРИНЦИП НА ДЕЙСТВИЕ НА КАРБОНОВИТЕ КАРТРИДЖИ PLATINUM WASSER

Активният въглен е отличен филтрационен материал благодарение на порестата си структура. При преминаване през активен въглен, намиращи се се във водата замърсители са задържани (адсорбция) в порите. Резултатът е чиста вода без опасни токсини. 

ВНИМАНИЕ! Картриджът трябва добре да се промие преди употреба. Промиването да продължи до изчезване на оцветяване на водата. За целта филтърът да се постави под течаща вода.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

  • размер 25 x 6.9см (9 7/8" Х 2 1/2");
  • максимално работно налягане 6 бара;
  • спад на налягане 0.2-0.4 бара;
  • производителност до 6 литра/мин.;
  • работна темп. от 2 до 40°C;
  • живот 6 месеца (зависи от качеството и количеството на пречистваната вода)
  • капацитет до 18 000 литра (зависи от качеството и количеството на пречистваната вода)

Коментари 2

Laura Willson

Laura Willson
Павирани ЕООД

Това не е механичен филтър, за който е определяща точност на филтрация. Производителят не подава такава информация. Най-често карбоновите блок филтри могат да задържат частици с размер до 5 микрона. Не се препоръчва използване на карбонови филтри без предварителен механичен филтър за твърди частици, защото значително се съкращава животът на тези филтри.

17.08.2023
Laura Willson
Koko

Колко микрона е ?

17.08.2023

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top