филтърно тяло 10 инча, 3/4 с кран за източване

4.77 до 5 / 30 гласа
(7 Мнения)


39.50 лв.

Филтърна колона FHPR34-3V с обезвъздушител и сферичен  кран за лесно източване и почистване. Цената е за комплект включващ: филтърна колона, планка и ключ за лесно отваряне.  Присъединяване 3/4 цола месингова резба. 

СПЕЦИФИКАЦИЯ (английски език)

Във филтърните колони FHPR34-3V могат да се поставят само механични филтри за многократна употреба от найлонова мрежа от серията FCPNN.

За измиване на тези филтри може да се използва силата на водната струя. Не е нужно картриджът на филтрите от серията FCPNN да се изважда и да се почиства. При подходящо налягане на водата, с отваряне на кранчето водната струя промива филтъра, замърсяванията се изхвърлят и филтърът отново може да бъде използван.

Филтърната колона FHPR34-3V се състои от 3 части: прозрачна чаша, пръстен и глава с месингова резба. Тази конструкцията обезпечава максимално уплътняване и лесна подмяна на филтрите.

Филтърните колони FHPR34-3V могат да бъдат монтирани единично или последователно върху тръбата довеждаща водата към апартамента или преди скъпи уреди (пералня, миялна). Поради голямата издръжливост (удар, разкъсване) могат да се използват и за предпазване на промишлени водни инсталации.

Във филтърните тела FHPR34-3V могат да бъдат поставяни  механични филтърни патрони  за многократна употреба от серията FCPNN с размер 10’’. 

Филтърната колона FHPR34-3V се присъединява към водопровода посредством месингова резба с размер 3/4 цола.

Филтърните колони FHPR34-3V  са с NSF и WRAS сертификати.

Филтърна колона FHPR34-3V  се състои от 3 части:

►чаша

►пръстен

►глава с месингова резба 3/4 цола

 

ПРЕДИМСТВА НА ФИЛТЪРНА КОЛОНА FHPR34-3V

►лесно присъединяване към водната инсталация

►домашна и промишлена употреба

►качествени, сертифицирани материали (NSF, WRAS)

►максимална защита от течове

►водата преминава през цялото сечение на присъединителната връзка

 

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ФИЛТЪРНИТЕ КОЛОНИ FHPR34-3V

►домашни инсталации

►предварителна филтрация

►хранително-вкусова промишленост

►лаборатории

 

КАЧЕСТВОТО НА ФИЛТЪРНИТЕ КОЛОНИ ПРОИЗВЕЖДАНИ ОТ АКВАФИЛТЕР

 Всичките продукти на Аквафилтер са съвместими с EN и NSF стандарти и са обект на двоен качествен и количествен контрол. Стандартите за качеството на Аквафилтер са с 25% по-високи от стандартите на EN и с 150% по-високи от сандартите на NSF.

Например при тестовете на издръжливост за чашите на филтърните колони:

NSF Стандарт - 100 000 цикъла
EN стандарт - 200 000 цикъла
Производствения стандарт на AQUAFILTER EUROPE - 250 000 цикъла

 

ТЕСТ НА ИЗДРЪЖЛИВОСТ НА ФИЛТЪРНИ КОЛОНИ  FHPR34-3V

 

ПО ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА ДОСТАВЯМЕ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ФИЛТРИ ЗА ВОДА ПРОИЗВЕЖДАНИ ОТ АКВАФИЛТЕР

ВИДОВЕ ФИЛТЪРНИ КОЛОНИ ОТ СЕРИЯТА H10G-V 

 

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

►размер (вис., диаметър) 33/10.5 см;

►размер на резбата  ¾’’;

►раб. темп. °C от + 2°C до + 45°C;

►максимално работно налягане 6 бара

Павирани ЕООД

  
19.12.2017

Здравейте. Благодаря за коментара. Подходящите филтри за тази колона са посочени като свързани продукти. Това са филтри за многократна употреба от найлонова мрежа от серията FCPNN. Ще добавя информацията в описанието на продукта. Ако желаете може да върнете закупения от Вас филтър и ще Ви възстановим парите.


М. ДОБРЕВ

  
14.12.2017

Здравейте, вмъкнете в описанието, че колоната не става за проходни филтри. Стават филтърни елементи, които са затапени в единия си край. По описанието си поръчах колона с филтърен елемент, който се оказва неизползваем. Като цяло имате ли подходящи филтри за тази колона или сега виждате, че има разлика?


Иван

  
09.05.2017

Здравейте, виждам, че все още НЕ сте променили описанието на филтърните колони с кранче за източване. Преди време си взех и стана ясно, че НЕ могат да се използват с двупроходни филтри (имат отвор от двата края на филтъра) понежев долния край на колоната има оребряване което няма как да запуши долния отвор на филтъра. Дано като консултирате хората да им казвате, че не могат да ползват всички филтри с тези колони (освен ако не запушат долния отвор на филтъра). Призовавам да обърнете внимание, за да не се бъркат хората.


Павирани ЕООД

  
21.10.2016

Здравейте Иво. Благодаря Ви за разяснението относно кода.Този код по-рано се е състоял от цифри, предполагам, че създателите на кода са решили да бъде с букви. Относно това какво е включено в цената на този арткул - филтърна колона с кран за източване. Ще го намерите в описа на артикула, а именно: Филтърна колона FHPR34-3V с обезвъздушител и сферичен кран за лесно източване и почистване. Цената е за комплект включващ: филтърна колона, планка и ключ за лесно отваряне. Присъединяване 3/4 цола месингова резба.


Иво

  
21.10.2016

Човекът говори за анти спам Каптчата, че е трудно да се прочете. Може ли повече инфо, какво се включва в комплекта на този филтър с кран който е?


Павирани ЕООД

  
18.10.2016

Здравейте Г-н Тонков. Не разбрах за какъв код от картинка става въпрос. Ако е QR кодът, то той е поставен на опаковката на продукта от производителя. Снимката, която ползвам за този артикул също е направена от производителя. QR кодът на опаковката е сниман под ъгъл и няма как да бъде отворен сайтът, който е кодиран в него. Другото място където има QR код е в СПЕЦИФИКАЦИЯ (английски език) - PDF файлът. Проверих, с QR кода, който е в PDF файла сайтът на производителя се отваря.


Ивелин Тонков

  
07.10.2016

Идеята за кода от картинката ви е ОТВРАТИТЕЛНА половин час пиша идиотщини, пробвам още няколко пъти и ме губите като клиент.


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден