филтърни патрони за душ слушалка 2 броя

4.88 до 5 / 8 гласа
(8 Мнения)


9.90 лв.

Два броя резервни филтърни патрона предназначени за душ слушалки с филтър  FHSH-5-C и FHSH-6-C. Патроните съдържат активен въглен и KDF® смола.  Ефективно премахват до 99% от вредния хлор и до 85% от пестицидите, значително намаляват концентрация на тежките метали като живак, кадмий, арсен и олово. Не допускат развитие на микроорганизми. Душ слушалка с филтър за вода се препоръчва за пречистване на вода за къпане на бебета и хора с чувствителна кожа.

 

ЗАЩО Е ПОЛЕЗНО ДА СЕ ФИЛТРИРА ВОДАТА ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА КЪПАНЕ?

►облекчение за сухата кожа, раздразнени очи и лигавици

►здрава, гладка, естествено хидратирана и подмладена кожа

►по-мека и лесна за прическа коса

►предпазва белия дроб и лигавицата на носа

►премахва лоша миризма от водата

Опасни за здравето хлорни изпарения, отделяни по време на горещ душ изключително лесно атакуват през разширените от топлата вода пори, нахлуват чрез дишане в белия дроб, дразнят лигавиците на носа, очите и устата. Системното използване на филтъра осигурява небходимата защита на вашата кожа, коса и бял дроб от вредни влияния на гореспоменатите вещества.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

►количество патрони в комплекта 2 броя

►работна температура 2-45ºC

►живот 2-3 месеца

Павирани ЕООД

  
01.09.2019

Здравейте, производителят Aquafilter Europe е сменил пълнежа на филтрите за душ слушалки с много по-ситен. При ниско налягане наистина спира водата. Очакваме отново резервни филтри с правилен пълнеж. До тогава на всички желаещи да върнат филтрите със ситен пълнеж ще връщаме парите. Естествено връщането на филтрите ще бъде за сметка на Павирани ЕООД. Моля да се свържете с телефон 0899 107 101.


Естер Уайт

  
31.08.2019

На скоро си купих пак филтри и видях че са различен модел. Този модел спира почти всичката вода и от душа излизат капчици, много е неприятен за ползване, ще имате ли скоро от стария модел - този който е на снимката ?


Павирани ЕООД

  
07.09.2016

Филтрите най-често се сменят през 2-3 месеца. Ресурсът им е ок.2500 лтра, но това зависи и от качеството на водата.


Петрова

  
02.09.2016

На колко време се сменят филтрите?


Павирани ЕООД

  
19.05.2016

Отговорът на производителя по въпроса за наличие на хлор във водата преминала през филтъра в душ слушалката е: намиращите се във филтъра съединения свързват свободен хлор във водата, при което образуват калциев хлорид, който не се асимилира от човешкия организъм. Калциевият хлорид за разлика от свободния хлор не е в състояние да уврежда кожата, косата и други части на тялото.


Павирани ЕООД

  
11.05.2016

Да, уведомени сме от Вас и по телефона. Отправих запитване към производителя. Когато получа отговор ще пиша тук. Относно посоката на поставяне на филтърния патрон в слушалката, тя е обозначена със стрелка на всеки филтърен патрон. Душ слушалката с филтър се продава от много време и до сега не сме имали такива сигнали. Аквафилтер е полски производител, няма как да тестваме всичките продукти, доверяваме се на сертификати и репутацията на производителя.


Антон Лефтеров

  
11.05.2016

Тествах филтрите - не чистят хлора от водопроводната вода. Искрено съжалявам!


Антон Лефтеров

  
11.05.2016

1. Какво представляват трите слоя на филтъра? 2. Различна ли е посоката на монтиране на филтърните патрони - както е показано на картинките за FHSH5 и Н6?


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден