Филтри за хладилник.

Хладилниците в нашите домове все по-често са оборудвани с ледогенератор и диспенсър за вода. Качеството на водопроводна вода, която ги захранва не е задоволително. Охладената вода и кубчетата лед са с лош вкус и мирис. Вградените в хладилниците филтри са нестандартни, което е предпоставка за високaта им цена.

С КАКВО МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАМЕСТЕН ВГРАДЕН ФИЛТЪР ЗА ХЛАДИЛНИК?

1. Външен филтър за хладилник

или

2. Свързване на хладилника със система от филтри за пречистване на питейна вода.

Като външни филтри за хладилник, които успешно подобряват вкуса на водата и леда препоръчвам:

1. Линеен филтър с активен въглен AICRO QC. Пречиства водата от хлор и неговите производни, пестициди и други органични съединения. Подобрява вкусът и ароматът на водата.

​или

2. Линеен омекотяващ филтър с активен въглен  AICRO SOF QC. Освен изброените по-горе задачи, филтърът AICRO SOF допълнително омекотява водата.

Посредством бързите връзки филтрите AICRO и AICRO SOF лесно се свързват с маркуча на хладилника. Това присъединяване прави елементарна подмяна на филтрите.

Присъединяване на система за пречистване на вода за пиене към диспенсъра на хладилник.

Към всяка система от филтри за питейна вода може да бъде направено отклонение, което да подава чиста вода към диспенсъра на хладилника. Това се изпълнява с един тройник, спирателен кран и няколко метра маркуч. Нужните части са винаги на склад. 

Разстоянието от системата до хладилника не трябва да бъде по-голямо от 8 метра.

 Ако вече имате такава система и желаете тя да подава чиста вода към Вашия хладилник,  свържете се с нас и ще изпратим нужните части. При покупка на нова система, която искате да захранва и хладилника, моля да заявите това Ваше желание за да добавим необходимите фитинги. 

ДОСТАТЪЧНО ДОБРИ ЛИ СА ЗАМЕСТВАЩИ ОРИГИНАЛЕН ФИЛТЪР ЗА ХЛАДИЛНИК ФИЛТРИ?

Пълнежът на оригиналните филтри за хладилници е гранулиран активен въглен. В предлаганите тук заместващи ги линейни филтри също има активен въглен. Допълнително в AICRO SOF  има омекотяваща водата смола.  Ако решите система за питейна вода да захранва диспенсъра на хладилник, качеството на водата ще бъде несравнимо по-добро отколкото при единичен вграден филтър.

Продаваните от Павирани ЕООД филтри за вода са произведени в Полша от Аквафилтер и притежават необходимите сертификати за контакт с питейна вода.

автор Анна НиколоваОставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден