Продукти

В ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА ПАВИРАНИ ЕООД ЩЕ НАМЕРИТЕ:

ФИЛТРИ ЗА ВОДА - цени без конкуренция, подбрани производители. Решение на проблеми с качеството на водата.

ФИЛТРИ ЗА ВОДОПРОВОД -  филтърни колони, водни филтри.

МЕХАНИЧНИ ФИЛТРИ ЗА ВОДА

ФИЛТРИ С АКТИВЕН ВЪГЛЕН

ФИЛТРИ ЗА КАФЕ МАШИНИ И ХЛАДИЛНИЦИ

УРЕДИ ЗА ОМЕКОТЯВАНЕ НА ВОДА, край на проблемите с  КОТЛЕН КАМЪК - мека вода у дома.

ЙОНИЗАТОРИ ЗА АЛКАЛНА ЖИВА ВОДА -  конкурентни цени, богат избор.

СИСТЕМИ ЗА ПИТЕЙНА ВОДА  - системи за обратна осмоза, системи с капилярна мембранатрапезна вода от чешмата. 

ПОЖАРНА АРМАТУРА ОТ НИБКО - бърза и сигурна доставка на конкурентни цени.

ТРЪБИ И ФИТИНГИ НИБКО - лесен монтаж с лепило, (изгодни цени при големите размери PVC-U за климатични, чилърни и промишлени инасталации). 

ЗАЯВКИТЕ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА ПАВИРАНИ СЕ ОБРАБОТВАТ ОТ РОСИ ЯНКОВА

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

►наложен платеж 

►банков превод 

►кредитни и дебитни карти

►на изплащане с UniCredit или TBI Bank

 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 лв ДО ПОСОЧЕНИЯ ОТ КЛИЕНТА ОФИС НА ЕКОНТ!

СРОК НА ДОСТАВКА:

►при наложен платеж стоката заявена през работните дни до 13 часа ще получите на следващия работен ден. Заявките направени в петък или друг предпочивен ден след 13 часа се обработват в първия работен ден. 

►при плащане по банков път стоката изпращаме веднага след като получим парите

Всички артикули са налични, освен ако това не е изрично отбелязано. 

ИЗДАВАМЕ ДДС ФАКТУРИ.

МЕТОДИ ЗА ОБРАБОТКА И ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДАТА В ДОМАПавирани ЕООД

  
2018-11-12 12:24:46

Поръчката на Г-н Хаджиев е доставена в срок. Всичките заявки, пристигнали в делничен ден до 13 часа, се обработват и изпращат същия ден. На следващия ден са при клиентите. Ако има някакъв проблем се обаждаме. Не притесняваме клиентите ни с обаждания и потвърждаване на поръчката, ако всичките данни са правилно попълнени и няма неточности в заявката.


Илко Хаджиев

  
2018-11-09 23:29:01

Здравейте,поръчах си 2 модела филтри 10бр.FCPS20_5 и 6 бр.FCCBL5,но не получих обратна връзка.Излиза ли при вас такава поръчка.Поздрави!


Павирани ЕООД

  
2017-12-02 08:48:39

Здравейте Г-н Банев, Вашата поръчка е предадена в отдел продажби, от където ще се свържат с Вас за уточняване на детайлите. По-бързият начин за предаване на заявка е да се обадите на тел. за поръчки, който е обявен на сайта.


Борислав Банчев

  
2017-11-25 14:40:10

Здравейте, имам система за обратна осмоза с каталожен номер 3715. От канелката започна да капе вода, искам да си поръчам комплект гумички за смяна и 3те филтъра основните. Телефонния ми номер е ххххххххх


Павирани ЕООД

  
2016-07-06 08:05:13

Здравейте Г-н Вачев. Преди няколко дена Ви отговорих на имейла, че предоставената тук информация не е достатъчна за да мога да дам адекватен отговор. Ако желаете да пречиствате топлата вода от ТЕЦ, филтърните тела с размер 5 инча не са подходящи, тъй като те са за предназначени за студеа вода. Ако искате да пречиствате студена вода, най-често се използват механични филтри, които отстраняват твърдите частици като песъчинки, ръжда, мътилка. Предлагаме механични филтри за вода с различни размери (посочени в микрони). Колкото по-малко микрони, толкова по-фино е пречистването. Ако водата е с по-голяма степен на замърсяване може да се наложи посавяне на 2 или 3 филтъра. Започва се с по-голям размер на филтри, например 50 или 100 микрона, последвани от 20 микрона. Когато мястото на монтаж позволява, по-добре е да се монтират филтърни колони с размер 10 инча.Те са с по-голям дебит.


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден