филтрираща система за питейна вода EXCITO-WAVE - лесна смяна на филтри

4.79 до 5 / 34 гласа
(20 Мнения)


170.10 лв. 189.00 лв. Спестявате 18.9 лв.
Изтича след:

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 16.39 лв. на месец

Филтриращата система за питейна вода Excito Wave пречиства водата от хлор, механични замърсявания, тежки метали, бактерии и вируси. Системата намалява твърдост на водата и концентрация на желязо. Подобрява вкусът и ароматът на водата. С новата клик система филтрите се сменят изключително лесно. 

СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ФИЛТРИРАЩАТА СИСТЕМА EXCITO WAVE (английски език)

ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ФИЛТЪРНА СИСТЕМА EXCITO WAVE

ПРЕДИМСТВАТА НА ФИЛТРИРАЩАТА СИСТЕМА ЗА ПИТЕЙНА ВОДА EXCITO WAVE НА AQUAFILTER 

Благодарение на клик системата (Quick-Twist) смяната на филтрите, както и на капилярната мембрана е изключително лесна и не изисква специални умения и инструменти.

 • иновативна клик система за бърза смяна на филтри 
 • наносребърна технология BACINIX във всичките филтри
 • високо качество
 • хигиенична подмяна на филтри. Филтрите са капсуловани.
 • антибактериална и антимикробна защита 
 • компактни размери
 • четири етапа на филтрация
 • лесна и евтина поддръжка (ок. 10лв/месец)
 • лесно инсталиране на системата
 • произведена от европейски лидер в производство на филтри за вода Аквафилтер
 • FDA CFR-21 одобрени материали
 • капилярната мембрана отстранява замърсителите с много малък размер (0.02 микрона) - ултрафилтрация UF
 • системата е оборудванa с модерна батерия 
 • бърза доставка на продукта

КАКВИ ЗАМЪРСЯВАНИЯ ПРЕЧИСТВА ОТ ВОДАТА СИСТЕМА ЗА ПИТЕЙНА ВОДА EXCITO WAVE?

Пречистването на водата във филтриращата система Excito Wave се извършва на много нива.

1. AIPRO-1M-TW - механичен филтър за вода. Отстранява от водата пясък, мътилка и други твърди частици с големина до 5 микрона. 

2. ASTRO-L-TW - омекотяващ филтър за вода. Редуцира твърдост на водата и намалява концентрацията на железни йони.

3. FCCBL-S-TW - екструдиран карбонов блок филтър и други субстанции за третиране на питейна вода. Премахват хлор, органични съединения. Намаляват концентрация на йони на тежки метали, пестициди и др. Подобряват вкусът и ароматът на водата.

4. TLCHF-TW - капилярна мембрана с големина на порите 0.02 микрона - ултрафилтрация. Отделя разтворени и неразтворени вещества с високо молекулно тегло (по-голямо от 800), както и колоиди, макромолекули, бактерии и някои вируси.

Филтриращата система Excito Wave пречиства водата за питейни нужди. Капацитетът на системата не е достатъчен за пречистване на вода за миене на съдове или други подобни.

Системата най-често се монтира под кухненската мивка, но може да се инсталира и на друго удобно за потребителя място (например върху плота). Чиста вода се черпи от отделна батерия, което е и хигиенично и удобно. Компактните размери (34.5см х 40см х 9см) позволяват монтажът да бъде извършен и в съвсем малки кухни. 

ФИЛТРИРАЩАТА СИСТЕМА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПИТЕЙНА ВОДА EXCITO WAVE СЪДЪРЖА:

►комплект филтри AIPRO-1M-TW, ASTRO-L-TW и FCCBL-S-TW

►капилярна мембрана TLCHF-TW

►батерия за пречистена питейна вода

Допълнителните части необходими за присъединяване на системата към водопровода:

►хромиран присъединител 1/4 цола - 3.90 лв

►кран 1/4 цола - 6.45 лв 

Тези части, по желание на клиента, може да бъдат добавени към заявката. Моля да го пишете като коментар към заявката.

КОЛКО ЧЕСТО СЕ СМЕНЯТ ФИЛТРИТЕ И КАКВА Е ЦЕНАТА?

При обикновено домашно ползване филтрите се сменят през 6 месеца. Цената на трите филтъра  (AIPRO-1M-TW, ASTRO-L-TW и FCCBL-S-TW) е 46.75лв. Капилярната мембрана (TLCHF-TW) се сменя през 12 месеца и е на цена 31.80лв. Смяната на филтрите в системата е ок. 10 лева на месец. Срещу тази сума семейството Ви ще разполага с достатъчно вода не само за пиене, но и за приготвяне на храна. 

КЪДЕ НАЙ-ДОБРЕ ДА СЕ МОНТИРА ФИЛТЪРНАТА СИСТЕМА EXCITO WAVE?

Най-удобното място за монтаж на системи за пречиствае на вода за питейни нужди е под кухненска мивка.

При стояща смесителна батерия, каквито са повечето кухненски батерии, свързването на системата с водопроводата мрежа е лесно. Присъединяващ фитинг, които върви заедно със филтърната система се завива към меката връзка за студена вода. 

Чиста трапезна вода за пиене се черпи от отделна, включена в комплекта малка батерия.

Системата Excito Wave е много компактна и заема много малко място. 

ФИЛТРИРАЩА СИСТЕМА EXCITO WAVE В КОМПАКТНА КУТИЯ

Филтрите във фитриращата система Excito Wave са подредени в компактна, подходяща за всеки интериор кутия. От задната страна на кутията има отвори, с помощта на които системата може да бъде окачена на страничната стена на кухненското шкафче под мивката или на друго избрано от потребителя място. Капакът на кутията може да се сваля, а филтрите да се сменят с едно завъртане.

СИСТЕМАТА Е ПРОИЗВЕДЕНА В ПОЛША ОТ AQUAFILTER EUROPE. 

Сертификат за системи за питейна вода EXCITO

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

►работна температура от  +2 до +45ºC;

►работно налягане 4 бара:

►размер  399 x 90 x 345 (mm);

►дебит 2 л/мин;

►присъединяване  1/2" (присъединителят е включен в комплекта). 

Колев

  
28.03.2018

Всичко е ОК сега, благодарение на съдействието на г-жа Николова. В някои случаи може да трябва малко по-дълго промиване на системата, но бъдете търпеливи. Аз го разбрах след малкото наводнение, което си спретнах. Препоръки към бъдещи купувачи: - ако имате въпрос или проблем, директно се свържете с фирмата, отговарят бързо и компетентно. - четете и следвайте внимателно инструкциите за монтаж, малък пропуск може да причини големи неприятности. - за да ви е спокойно, горещо препоръчвам датчика за течове, който струва 16-17лв , но може да спести големи бели Още веднъж благодаря на екипа на фирмата за съдействието.


Павирани ЕООД

  
22.03.2018

След промиване системата на Г-н Колев работи правилно. Вкусът на водата е одобрен от съпругата на Господина. Това е споделено в разменените емайли. Промиването на системата е станало обаче по трудния начин. При монтажа на системата не е поставена затягаща гайка на канелката. На схемата е с номер 8. Маркучът се е откачил и е изтекло известно количество вода. Молбата ми е следната - прочетете инструкцията преди да пристъпите към монтажа. Упътването е подробно, спазвайте го. Винаги (в работно време) сме на разположение на телефона за технически консултации. Номерата са на сайта. Анна Николова


Колев

  
17.03.2018

Живея в Драгалевци и мисля, че качеството на водата е доста добро. Ползваме кани и нямаме оплаквания от тях. След инсталирането на EXCITO-WAVE я оставих да тече около 15мин, за да направя т.нар. промиване. Но втора седмица водата оттам продължава да тече бяла. Ако я оставя да потече 5-10 сек, започва да тече по-прозрачна, налята в чаша се избистря, но не докрай. Микроскопични мехурчета остават полепени по стените на чашата и отгоре на повърхността. На вкус ми изглежда странна и леко мазна. Без да споделям мнението с жена ми, дадох и на нея да опита, тя каза, че има някакъв вкус на машинно масло. В момента сме пак с каната за вода, а от вас чакам съвет и идея на какво може да се дължи това.


Юлия Петрова

  
08.03.2018

Получих от Павирани нови филтри, смених ги. Водата сега е хубава, чиста, вкусна, без миризма. Благодаря на вашият экип. Някаква проблема беше с омекотяващ филътр.


Павирани ЕООД

  
03.03.2018

Здравейте Г-жо Петрова, Разбрах, че по този въпрос сте говорили с Г-н Стойчев. Промихте ли добре филтрите преди да ползвате системата? Филтрите се промиват като пуснете водата да тече през системата за ок. 15 мин.


Юлия Петрова

  
03.03.2018

Инсталирах филтъра няколко дъня преди и водата започна да мирише на сапун или препарат за пране . Тази миризма се усилва от вряща вода. Водата директно от мрежа няма подобна миризма. Какво е и какво трябва да направя?


Станимир Барбоев

  
02.02.2017

Стило


Павирани ЕООД

  
28.12.2016

Надграждане на тази система към система за обратна осмоза не е възможно.


Иванов

  
28.12.2016

Здравейте, Възможно ли е тая система да се разшири до осмозна ?


Павирани ЕООД

  
12.12.2016

Aquafilter Europe е европейски производител, Производствените предприятя се намират в Полша. Изделията премиават строг производствен контрол. Както писах по-рано, проблемът при Г-н Митрев най-вероятно е от много лошо качество на входящата вода. Ще запозная производителя на филтрите за този проблем. Доста бройки са продадени от тази система и нямае други оплаквания относно качеството на пречистената от тях вода. Имайте предвид, че системите са предназначени за пречистване на питейна водопроводна вода.


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден