филтрираща система за питейна вода Excito ST

4.83 до 5 / 6 гласа
Добави мнение


145.00 лв.

 С точната комбинация от добре подбрани филтри филтриращата система Excito ST осигурява добро пречистване на водопроводна вода за питейни цели. Системата осигурява вкусна трапезна вода на ниска цена.  Включва 2 механични филтри, филтър за омекотяване на вода и филтър с активен въглен. 

Сертификат за системи за питейна вода EXCITO

Excito ST - филтрираща система за трапезна вода на реномиран европейски производител Aquqfilter Europe. Системата съдържа 4 филтъра. Допълнително, според специфичните нужди и желание на клиента, в кутията може да бъде поставен още един филтър. 

Водата в системата се пречиства на 4 нива:

  1. AIPRO-20M AQ - пречиства водата от твърди частици с размер до 20 микрона, като песъчинки, мътилка. 
  2. AISTRO-L  - омекотява водата. 
  3. AICRO-L4 - филтър с активен въглен и KDF®  смола. Пречиства водата от хлор, пестициди, сероводород, тежки метали като желязо, мед, олово, живак и арсен.
  4. AIPRO-1M AQ - премахва фини механични замърсявания с размер до 1 микрон.

Най-удобното място за монтажа на системата е под плота в шкафче под кухненска мивка. Чиста трапезна вода се извежда над плота  и се налива от малка батериа, която е включена в комплекта.

Филтрите се сменят през 6 месеца. Комплектът от 4 броя филтри е на цена 40,70 лв. Филтрите са винаги налични, могат да бъдат закупени онлайн или в строителния хипермаркет БИЛДО в гр. Пловдив.

След всяка смяна на филтри системата трябва да се промие с 15 - 20 литра вода. Да се остави 4-5 часа за да се активират филтрите. След тези процедури водата е годна за пиене.

МОНТАЖ НА ФИЛТРИРАЩАТА СИСТЕМА EXCITO ST

Системата се свързва с водопровода посредством хромиран присъединител. Когато смесителната кухненска батерия е правостояща (не излиза от стена), отвива се меката връзка свързваща батерията със студена водопроводна вода, завива се хромиран присъединител и към него се свързва системата и кухненската батерия. Комплектът съдържа филтри и всичко необходимо за монтажа. 

СХЕМАТА НА МОНТАЖ НА EXCITO ST

ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ФИЛТРИРАЩА СИСТЕМА EXCITO ST

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден