таблетирана сол за омекотители 25 кг

Каталожен номер: 3939

5 до 5 / 1 гласа
Напишете мнение
25.90 лв.

Този продукт не е в наличност. Изберете друг артикул от нашия каталог.

Таблетирана сол Sare за омекотителни системи  за варовита вода със специална добавка на средство против втвърдяване. 

Условието за безплатна доставка за поръчка над 100 лева не важи за този артикул. Цената на доставката до офис на Еконт: за 1 чувал 25 кг - ок. 15 лв, за 2 чувала - ок. 30 лв, за 3 чувала - ок. 40 лв, за 4 чувала - ок. 52 лв.

Таблетираната сол Sare се разтваря във водата равномеврно, без да се разпада на единични кристали. Добавеното средство против втърдяване предотвратява образуване на солни буци. Солта е произведена в Румъния без добавка на субстанции от животински произход и алергенни вещества. Всяка от таблетките сол Sare е внимателно пресована, което гарантира, че се разтваря равномерно и ефективно в резервоара на омекотителна система. Специалната формула на таблетите гарантира отлична работа и дълъг живот на смолата. Издръжливата опаковка запазва солта в оптимални условия. 

Приложение: за регенериране на йонообменна смола в системи за омекотяване на варовита вода. Оформената във вид на таблетки, чиста и без примеси сол (NaCl) е идеална за регенериране на йонообменни смоли в системи за омекотяване на вода. Благодарение на таблетираната форма солта се разтваря равномерно, при което се получава оптимална концентрация на регенериращия разтвор. Предотвратява се слепване, образуване на твърди буци и неразтворими утайки в резервоара за сол.

Състав на таблетираната сол:

  • натриев хлорид  NaCl преизчислено към сухо вещество -  мин. 99,83 %
  • средство против втвърдяване E 536 - макс. 3 мг/кг
  • Ca - макс. 0,004 % 
  • Mg - макс. 0,0004 % 
  • Fe - макс. 0,00012 % 
  • сулфати - макс. 0,04 %
  • механични замърсявания - няма

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top