система за обратна осмоза без резервоар LUXE STYLE 400

4.71 до 5 / 35 гласа
(6 Мнения)


690.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Изберете друг артикул от нашия каталог.

на 12 вноски по 66.47 лв.

Системата за обратна осмоза LUXE STYLE RO 400 EXCELLENT няма нужда от резервоар за пречистена вода. Повърхността на осмотичната мембрана 400 GPD е достатъчно голяма за да пречиства водата в реално време. Приложени са най-съвременни технологии в областта на пречистването на водата. Несменяем магнетизатор подобрява структурата на водата. Системата произвежда идеално чиста, с високо съдържание на кислород и без никакви замърсявания вода. 

Артикулът е с изчерпана наличност.

 

Включената в ситемата LUXE STYLE RO 400 EXCELLENT мембрана 400 GPD  е с голяма повърхност, поради което системата произвежда достатъчно количество вода в реално време и не се нуждае от буферен съд. Производителността на системата е достатъчна за нуждите на голямо семейство или малки заведения за обществено хранене. Реално тестваната производителност на системата е 1 литър/1 мин.

Системата за обратна осмоза LUXE STYLE RO 400 EXCELLENT е оборудвана с помпа  за регулиране на налягането на водата, както и електронен датчик против течове, При появата на теч  или влага вътре в корпуса лектронният клапан автоматично спира водата. Диодни сензори поставени на външния панел информират за правилната работа на уреда. Комплектът съдържа и несменяем магнетизатор, който допълнително подобрява молекулната структура на водата.

Елегантна, компактна кутия позволява монтаж както на малки пространства, така и върху кухненския плот. 

 

ПРЕДИМСТВАТА НА СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА LUXE STYLE RO 400 EXCELLENT

►компактна система без резервоар

►голяма производителност

►помпа включена в системата

►изхвърля по-малко вода в канализацията

►подобрена структура на водата (несменяем магнетизатор)

 

КОЛКО ЧЕСТО СЕ СМЕНЯТ ФИЛТРИТЕ В СИСТЕМАТА И КАКВА Е ЦЕНАТА?

Филтрите са стандартни и лесни за подмяна. Сменят се през 6 месеца.

I. Смяна, след първите 6 месеца:

►механичен линеен филтър AIPRO 20M-AQ - 9.20 лева 

►механичен линеен филтър AIPRO 1M-AQ - 9.20 лева

►линеен карбонов филтър AICRО-L-AQ -  8.20 лв. 

►алкализиращ филтър AIFIR 200 - 36 лв

II. Смяна, след 12 месеца: към филтрите от първата смяна се добавят:

►линеен филтър с активен въглен AICRО - 7.90 лв

►минерализатор AIMRO - 18 лв


Магнетизаторът не се сменя. Работи безотказно около 30 години.

Мембраната за обратна осмоза се сменя през 2-3 години (зависи от качеството и количестото на пречистена вода).

 

КАК СЕ ПРЕЧИСТВА ВОДАТА В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА LUXE STYLE RO 400 EXCELLENT?

Шест нива на обработка на вода: 2 механични филтри,  карбонов филтър, осмотична мембрана, висококачествен карбонов филтрър от кокосови черупки, магнетизатор.

I. Етап – подготвителен механичен филтър от полипропиленова пяна 5 микрона.

Отстранява неразтворени във водата твърди частици с размер над 5 микрона. Удължава живота на следващите филтърни патрони и по-специално на този от активен въглен.

II. Етап – филтър от активен въглен.Отстранява хлор и неговите съединения, както и част от органичните замърсявания. Необходим за предпазване на осмотичната мембрана от вредното действие на хлора и неговите производни. Пресованиятактивен въглен отделя по-малко прахови частици от гранулитраната му форма.

III. Етап – механичен филтър от полипропиленова пяна 1 микрон.Отстранява по-малки наразтворени във водата вещества като тиня, ръжда и др. Предпазва осмотичната мембрана от прашинки от активен въглен евентуално отделени в предишния етап.

IV. Етап – осмотична мембрана TFC-400 GPD. Съществен етап от филтрирането. Основава се на принципа на обратната осмоза - най-прецизният метод за пречистване на водата. Премахва до 99% от  намиращите се в нея тежки метали, флуор, пестициди, феноли, бензол, органични съединения , бактерии, вируси и всички останали замърсявания, които са опасни за нашето здраве. Пречиства достатъчно количество вода в реално време, няма нужда от буферен съд.

Повече информация в тематаКАК РАБОТИ ОСМОТИЧНАТА МЕМБРАНА?

V.Етап - линеен филтър от най-висококачествен активен въглен от кокосови черупки. Отстранява летливи субстанции, придавайки на водата вкус на изворна вода. Избистря водата премахвайки остатъчни ароматни частици.

VI. Етап – магнетизатор за вода - структурира и активира водата.

VII. Етап - aлкализиращ филтър 

VIII. Етап - минерализатор

 

ПРЕЧИСТЕНАТА СЪС СИСТЕМА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА ВОДА Е ИДЕАЛНА ЗА:

►пиене и готвене;

►приготвяне на топли напитки- кафе, чай. Чистата вода подчертава техния аромат;

►приготвяне на каши и млека за бебета и деца;

►препоръчва се при предразположение към образуване на камъни в бъбреците и жлъчката;

►къпане на новородените бебета;

►ледени кубчета без допълнителен мирис;

►миене на хранителни продукти;

ПРЕЧИСТЕНА СЪС ОБРАТНА ОСМОЗА ВОДА СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИЕ КЪМ ОБРАЗУВАНЕ НА КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ И ЖЛЪЧКАТА.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ЛАБОРАТОРНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ВОДА ПРЕЧИСТЕНА СЪС СИСТЕМА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА 

Комплектът включва всички необходими елементи за монтажа на системата. Системата може да се свърже с ледогенератора на хладилника.

Технически характеристики:

►раб. температура от 2-40°C;

►минимално работно налягане 1 бар;

►максимално раб. налягане 6 бара;

►производителност 1440 литра/денонощие;

►размер: вис. 41см; шир.37 см; дълб. 19.5 см;

►размер на канелката вис. 24 см; шир. 14 см;

 

 

 

Павирани ЕООД

  
04.01.2016

1. След системата за обратна осмоза Advance RO 400 е възможно да се добави UV стерилизатор. 2. Цената на мембраната 400 GPD е 240 лв. Имаме ги на склад. 3.Относно включването към диспенсъра на системата без резервоар не сме сигурни. Това би могло да стане ако диспенсърът е с електромагнитен клапан. При системите с резервоар свързването с ледогенератора и диспенсъра е възможно. 4. Ако нямате нужда от голямо количество и в реално време пречистена вода много удачен избор и доста по-евтин в поддръжка вариант е система за обратна осмоза EXCITO-OSSMO Резервоарът в тази система е по-малък от другите стандартни системи и заема по-малко място.


Петър Енчев

  
02.01.2016

Има ли възможност след Advance RO 400 да се монтира UV стерилизатор: http://pavirani.com/uv_%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80_%D0%B7%D0%B0_%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0_1_4-1293.html Друг въпрос: каква е цената на мембраната за обратна осмоза за този модел? И още един последен: има ли възможност за включване на филтриращата система за вода към хладилник с функция диспенсер и лед?


Павирани ЕООД

  
07.06.2015

Правихме изследвания на вода пречистена със стандартна 6 степенна система за обратна осмоза, резулататът pH = 6,5. Нивото на pH може да бъде вдигнато с алкализиращи водата филтри AIFIR 100 или AIFIR 200. Тези филтри могат да се добавят към системата. Не могат да се поберат в кутията. Това не е проблем при монтаж под плота.


Petia Tutundjian

  
06.06.2015

Какво е ph на пречистената вода?


Павирани

  
08.05.2014

Здравейте, да винаги количеството пречистена вода с един комплект филтри наистина зависи от качеството на водата. За улеснение може обаче да се приеме 4000 литра в срок от 6 месеца. Когато водата е много твърда се препоръчва преди системата за обратна осмоза да се монтира филтърно тяло с омекотяващ патрон. Ресурсът на омекотяването на стандартните 10 инчови омекотяващи патрони е от 2 до 4 м3 вода. Филтърното тяло може да видите тук: http://pavirani.com/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%BE_%D1%82%D1%8F%D0%BB%D0%BE_10_%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%B0_1_2_%D1%86%D0%BE%D0%BB%D0%B0-1083.html Омекотяващият патрон тук: http://pavirani.com/%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%82%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%88_%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD_fccst_10_%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%B0-1443.html Хубав ден.


Ангел Ангелов

  
03.05.2014

Колко литра или кубика вода може да се пречистят с тази система за обратна осмоза с един комплект от филрите? Зная,че ще ми кажете - зависи от водата.Така е,но нещо осреднено ми е нужно.От Ямбол съм - твърдостта на водата е 27 немски градуса.


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден