система за обратна осмоза без резервоар LUXE STYLE 400

Каталожен номер: 3698

4.71 до 5 / 35 гласа
(6 Ревюта)
690.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Изберете друг артикул от нашия каталог.

Системата за обратна осмоза LUXE STYLE RO 400 EXCELLENT няма нужда от резервоар за пречистена вода. Повърхността на осмотичната мембрана 400 GPD е достатъчно голяма за да пречиства водата в реално време. Приложени са най-съвременни технологии в областта на пречистването на водата. Несменяем магнетизатор подобрява структурата на водата. Системата произвежда идеално чиста, с високо съдържание на кислород и без никакви замърсявания вода. 

Артикулът е с изчерпана наличност.

 

Включената в ситемата LUXE STYLE RO 400 EXCELLENT мембрана 400 GPD  е с голяма повърхност, поради което системата произвежда достатъчно количество вода в реално време и не се нуждае от буферен съд. Производителността на системата е достатъчна за нуждите на голямо семейство или малки заведения за обществено хранене. Реално тестваната производителност на системата е 1 литър/1 мин.

Системата за обратна осмоза LUXE STYLE RO 400 EXCELLENT е оборудвана с помпа  за регулиране на налягането на водата, както и електронен датчик против течове, При появата на теч  или влага вътре в корпуса лектронният клапан автоматично спира водата. Диодни сензори поставени на външния панел информират за правилната работа на уреда. Комплектът съдържа и несменяем магнетизатор, който допълнително подобрява молекулната структура на водата.

Елегантна, компактна кутия позволява монтаж както на малки пространства, така и върху кухненския плот. 

 

ПРЕДИМСТВАТА НА СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА LUXE STYLE RO 400 EXCELLENT

►компактна система без резервоар

►голяма производителност

►помпа включена в системата

►изхвърля по-малко вода в канализацията

►подобрена структура на водата (несменяем магнетизатор)

 

КОЛКО ЧЕСТО СЕ СМЕНЯТ ФИЛТРИТЕ В СИСТЕМАТА И КАКВА Е ЦЕНАТА?

Филтрите са стандартни и лесни за подмяна. Сменят се през 6 месеца.

I. Смяна, след първите 6 месеца:

►механичен линеен филтър AIPRO 20M-AQ - 9.20 лева 

►механичен линеен филтър AIPRO 1M-AQ - 9.20 лева

►линеен карбонов филтър AICRО-L-AQ -  8.20 лв. 

►алкализиращ филтър AIFIR 200 - 36 лв

II. Смяна, след 12 месеца: към филтрите от първата смяна се добавят:

►линеен филтър с активен въглен AICRО - 7.90 лв

►минерализатор AIMRO - 18 лв


Магнетизаторът не се сменя. Работи безотказно около 30 години.

Мембраната за обратна осмоза се сменя през 2-3 години (зависи от качеството и количестото на пречистена вода).

 

КАК СЕ ПРЕЧИСТВА ВОДАТА В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА LUXE STYLE RO 400 EXCELLENT?

Шест нива на обработка на вода: 2 механични филтри,  карбонов филтър, осмотична мембрана, висококачествен карбонов филтрър от кокосови черупки, магнетизатор.

I. Етап – подготвителен механичен филтър от полипропиленова пяна 5 микрона.

Отстранява неразтворени във водата твърди частици с размер над 5 микрона. Удължава живота на следващите филтърни патрони и по-специално на този от активен въглен.

II. Етап – филтър от активен въглен.Отстранява хлор и неговите съединения, както и част от органичните замърсявания. Необходим за предпазване на осмотичната мембрана от вредното действие на хлора и неговите производни. Пресованиятактивен въглен отделя по-малко прахови частици от гранулитраната му форма.

III. Етап – механичен филтър от полипропиленова пяна 1 микрон.Отстранява по-малки наразтворени във водата вещества като тиня, ръжда и др. Предпазва осмотичната мембрана от прашинки от активен въглен евентуално отделени в предишния етап.

IV. Етап – осмотична мембрана TFC-400 GPD. Съществен етап от филтрирането. Основава се на принципа на обратната осмоза - най-прецизният метод за пречистване на водата. Премахва до 99% от  намиращите се в нея тежки метали, флуор, пестициди, феноли, бензол, органични съединения , бактерии, вируси и всички останали замърсявания, които са опасни за нашето здраве. Пречиства достатъчно количество вода в реално време, няма нужда от буферен съд.

Повече информация в тематаКАК РАБОТИ ОСМОТИЧНАТА МЕМБРАНА?

V.Етап - линеен филтър от най-висококачествен активен въглен от кокосови черупки. Отстранява летливи субстанции, придавайки на водата вкус на изворна вода. Избистря водата премахвайки остатъчни ароматни частици.

VI. Етап – магнетизатор за вода - структурира и активира водата.

VII. Етап - aлкализиращ филтър 

VIII. Етап - минерализатор

 

ПРЕЧИСТЕНАТА СЪС СИСТЕМА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА ВОДА Е ИДЕАЛНА ЗА:

►пиене и готвене;

►приготвяне на топли напитки- кафе, чай. Чистата вода подчертава техния аромат;

►приготвяне на каши и млека за бебета и деца;

►препоръчва се при предразположение към образуване на камъни в бъбреците и жлъчката;

►къпане на новородените бебета;

►ледени кубчета без допълнителен мирис;

►миене на хранителни продукти;

ПРЕЧИСТЕНА СЪС ОБРАТНА ОСМОЗА ВОДА СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИЕ КЪМ ОБРАЗУВАНЕ НА КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ И ЖЛЪЧКАТА.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ЛАБОРАТОРНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ВОДА ПРЕЧИСТЕНА СЪС СИСТЕМА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА 

Комплектът включва всички необходими елементи за монтажа на системата. Системата може да се свърже с ледогенератора на хладилника.

Технически характеристики:

►раб. температура от 2-40°C;

►минимално работно налягане 1 бар;

►максимално раб. налягане 6 бара;

►производителност 1440 литра/денонощие;

►размер: вис. 41см; шир.37 см; дълб. 19.5 см;

►размер на канелката вис. 24 см; шир. 14 см;

 

 

 

Коментари 6

Laura Willson

Laura Willson
Павирани ЕООД

1. След системата за обратна осмоза Advance RO 400 е възможно да се добави UV стерилизатор. 2. Цената на мембраната 400 GPD е 240 лв. Имаме ги на склад. 3.Относно включването към диспенсъра на системата без резервоар не сме сигурни. Това би могло да стане ако диспенсърът е с електромагнитен клапан. При системите с резервоар свързването с ледогенератора и диспенсъра е възможно. 4. Ако нямате нужда от голямо количество и в реално време пречистена вода много удачен избор и доста по-евтин в поддръжка вариант е система за обратна осмоза EXCITO-OSSMO Резервоарът в тази система е по-малък от другите стандартни системи и заема по-малко място.

04.01.2016
Laura Willson
Петър Енчев

Има ли възможност след Advance RO 400 да се монтира UV стерилизатор: http://pavirani.com/uv_%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80_%D0%B7%D0%B0_%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0_1_4-1293.html Друг въпрос: каква е цената на мембраната за обратна осмоза за този модел? И още един последен: има ли възможност за включване на филтриращата система за вода към хладилник с функция диспенсер и лед?

02.01.2016
Laura Willson
Павирани ЕООД

Правихме изследвания на вода пречистена със стандартна 6 степенна система за обратна осмоза, резулататът pH = 6,5. Нивото на pH може да бъде вдигнато с алкализиращи водата филтри AIFIR 100 или AIFIR 200. Тези филтри могат да се добавят към системата. Не могат да се поберат в кутията. Това не е проблем при монтаж под плота.

07.06.2015
Laura Willson
Petia Tutundjian

Какво е ph на пречистената вода?

06.06.2015
Laura Willson
Павирани

Здравейте, да винаги количеството пречистена вода с един комплект филтри наистина зависи от качеството на водата. За улеснение може обаче да се приеме 4000 литра в срок от 6 месеца. Когато водата е много твърда се препоръчва преди системата за обратна осмоза да се монтира филтърно тяло с омекотяващ патрон. Ресурсът на омекотяването на стандартните 10 инчови омекотяващи патрони е от 2 до 4 м3 вода. Филтърното тяло може да видите тук: http://pavirani.com/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%BE_%D1%82%D1%8F%D0%BB%D0%BE_10_%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%B0_1_2_%D1%86%D0%BE%D0%BB%D0%B0-1083.html Омекотяващият патрон тук: http://pavirani.com/%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%82%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%88_%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD_fccst_10_%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%B0-1443.html Хубав ден.

08.05.2014
Laura Willson
Ангел Ангелов

Колко литра или кубика вода може да се пречистят с тази система за обратна осмоза с един комплект от филрите? Зная,че ще ми кажете - зависи от водата.Така е,но нещо осреднено ми е нужно.От Ямбол съм - твърдостта на водата е 27 немски градуса.

03.05.2014

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top