Рекламации

Много рядко, но все пак понякога се случва някой от филтрите да се повреди. Обикновено започва с малък теч. Да не забравяме, че системите са свързани с водопровода. Първото, което следва да бъде направено е да се ЗАТВОРИ СПИРАТЕЛЕН КРАН на входа на водата към филтъра или към системата за пречистване на вода.

СТЪПКИТЕ, КОИТО ДА СЕ ПРЕДПРИЕМАТ ПРИ УСТАНОВЯВАНЕ НА ТЕЧ НА ВОДА

  1. Спиране на подаване на вода. 
  2. Да се направят снимки.
  3. Свържете се с нас. Това може да стане по телефона или по имейла.
  4. В никакъв случай  не се опитвайте да поправяте филтъра.

КАКВО ДА НАПРАВЯ КОГАТО ИСКАМ ДА РЕКЛАМИРАМ ЗАКУПЕНИЯ В "ПАВИРАНИ" ЕООД ПРОДУКТ?

Първата стъпка е попълване на поместения по-надолу формуляр ПРОТОКОЛ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ НА ЗАКУПЕН ПРОДУКТ. Служител на фирма Павирани ще се свърже с Вас на посочените във формуляра контакти.

*Протоколът за рекламация на “ПАВИРАНИ”ЕООД описва реда, формата и начина за подаване на рекламация , основан на Общите условия за доставка.

Моля, запознайте се с тези условия, преди да попълните формуляр за рекламация.

 1. Всички забележки, отнасящи се за продаваните от нас продукти, начина на обслужване и несъответствията между фактическото състояние и фактурата молим да съобщавате в писмена форма в офиса на фирмата намиращ се в в гр.Пловдив, ж.к. Тракия , до бл. 46 , Магазин за Строителни материали и ВиК  или на email: pavirani.1@gmail.com

2. Рекламациите се приемат само в писмен вид , придружени с официален документ за покупка и само въз основа на коректно и изчерпателно попълнен  ПРОТОКОЛ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ НА ЗАКУПЕН ПРОДУКТ

3. Връщането на повредените стоки следва да извършите само след получаване на съгласие от оторизиран служител на “ПАВИРАНИ”ЕООД. За конкретен случай служителят може да предложи вид транспорт за извършване на връщането. 

ПРОТОКОЛ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ НА ЗАКУПЕН ПРОДУКТ


Коментари 4

Laura Willson

Laura Willson
Павирани ЕООД

Здравейте Г-жо Колева. на 27 април, на посоченият от Вас имейл изпратих отговор за уточняване на подробности относно вида на закупената система. Не получих отговор. Корпусите на филтрите са от полипропилен, от същият материал се произвеждат и водопроводни тръби. Полипропиленът не се отделя във водата и не предава аромати. Пълнежът на филтрите не е от пластмаса. Не сме имали друг случай водата след система за флтрация да мирише на пластмаса.

2020-04-29 15:53:08
Laura Willson
Гери Колева

Здравейте, моля за съдействие! Закупихме филтърната система с биокерамичен филтър преди 3 седмици. Източихме доста литри оттогава, но все още водата има силно отвратително неприятен вкус на пластмаса. Какво да направим? Благодаря за вниманието!

2020-04-24 22:41:38
Laura Willson
Павирани ЕООД

Не сме имали други оплаквания  за капилярна мембрана. Ако след промиване с вода (през филтъра трябва да минат 10-20 литра вода) вкусът не се оправи, обадете се да сменим филтъра и да информираме производителя.

2020-02-27 16:09:45
Laura Willson
Георги

Здравейте. Закупих капилярен филтър преди 5 дена. До момента водата има неприятен вкус. Ползвал съм и преди това същият филтър и не съм имал такъв проблем. Има ли други оплаквания от клиенти?

2020-02-26 20:11:39

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top