подобряващ свойствата на водата филтър BIOCERA (copy)

5 до 5 / 2 гласа
(2 Мнения)

155.00 лв.

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 14.93 лв. на месец

S-L-FIR-BIO филтърът BIOCERA подобрява свойствата на водата. Преминала през филтъра вода е антиоксидантна алкална вода, която оказва благоприятно въздействие върху живи организми. Филтърът е подходящ като последен етап за системи за обратна осмоза. Всяка продавана от нас система за обратна осмоза може да бъде надградена с BIOCERA филтър.

УНИКАЛНИ СВОЙСТВА НА ФИЛТЪРА BIOCERA

Филтърът S-L-FIR-BIO на BIOCERA  дава възможност на всеки човек да се наслаждава на чиста и богата на полезни минерали антиоксидантна алкална вода. Корейската фирма  BIOCERA е разработила технологии на обработка на вода, който да последва процеса на пречистване на водата с други подходящи филтри. BIOCERA антиоксидантните топчета притежават NSF сертификат.  Филтърът BIOCERA се препоръчва след системи за обратна осмоза.

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ НА S-L-FIR-BIO ФИЛТЪР НА BIOCERA В PDF

В КАКВО СЕ ИЗРАЗЯВА ПОЛЗОТВОРНОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ВОДАТА ОБРАБОТЕНА С ФИЛТЪРА BIOCERA?

  • На клетъчно ниво подпомага извеждане на токсини.
  • Намалява количеството молекули във водните клъстери. Малките водни клъстери (51.497 Hz) хидратират тялото до 3 пъти по-добре.
  • Улеснява усвояване на хранителни вещества и минерали.
  • Доставя полезни за организма минерали като калций, калий, натрий и магнезий.
  • Подобрява здравето и увеличава метаболизма.
  • Подобрява общото състояние на организма чрез балансиране на жизнената енергия.
  • Предотвратява диабет, рак, хипертония и други заболявания чрез премахване на вредния активен кислород (свободни радикали).
  • Подобрява вкуса на водата.
  • Повишава рН и понижава ORP. (ORP = Потенциал за намаляване на кислорода)

BIOCERA антиоксидантната алкална вода неутрализира вредните свободни радикали. BIOCERA антиоксидантна алкална вода е с превъзходен вкус.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ СВОБОДНИ РАДИКАЛИ?
Свободните радикали са атоми с липсващи електрони. Те отнемат нужните им електрони от здрави клетки, с което причиняват дисбаланс в организма. Небалансираните клетки докарват различни заболявания като диабет, хипертония, болести на Алцхаймер, запек и много други заболявания.

Живот на филтъра BIOCERA 6000 литра, не повече от 12 месеца.

Павирани ЕООД

  
26.04.2019

Предполагам, че желаете да омекотите водата за да не се запушват дюзите на кафемашината. Този филтър не е подходящ за тази цел. Може да монтирате външен омекотяващ линеен филтър като например този: https://pavirani.com/филтър_за_омекотяване_на_вода_aistro_l_aq-8533.html


yasemin

  
26.04.2019

филтърът подходящ ли е за кафемашини на Miele ?


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден