Защо да избера йонизатор за алкална вода от марката Chanson?

ПРИ ЙОНИЗАТОРИТЕ ЗА АЛКАЛНА ВОДА CHANSON СА ПРИЛОЖЕНИ НАЙ-МОДЕРНИ И ПОСТОЯННО УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ТЕХНОЛОГИИ. 

Йонизаторите Chanson притежават CE маркировката за безопасност и съотвествие с изискванията на европейския пазар. Одобрени са от BPA организацията и се произвеждат от материали не съдържащи олово, кадмий, живак и желязо.

Йонизаторите за вода Chanson са официално регистрирани като медицинско изделие в Италия. Това може да се провери на сайта на италиянското Министерство на здравеопасзване. В първото горно поле впишете Chanson и след това натиснете Ricerca: https://goo.gl/9CEpkX 

ЗА ПОСТИГАНЕ НА СИЛНА АЛКАЛНА ВОДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ХИМИКАЛИ КАТО ЕЛЕКТРОЛИТНА ТЕЧНОСТ ИЛИ КАЛЦИЕВ СУЛФИТ (Е 226) ВЪВ ВГРАДЕНИЯТ ФИЛТЪР.

Титанови, покрити с платина електроди в йонизаторите за алкална вода Chanson.

Инженерите от техническия отдел на Chanson постоянно изследват и развиват използваните в производтството на йонизаторите материали. От много години усъвършенстват технологията за изработка на титановоплатинени електроди на техните йонизатори. В чист вид титанът е течност и не може да се покрива с платина. Това е причината, поради която инженерите на Chanson използват специално обработена платина, която с помощта на нанотехнологии се полага върху титанова осноза при висока температура от 450 ~ 500°С. При толкова висока температура настъпва процес на кристализация, създава се по-плътна и стабилна обвивка, която не се износва и гарантира дълъг живот на електродите.

►титаниевите платки с двойно платинено покритие запечатано по специално патентована нанотехнология (Fritting Technology);
►използваната в производството на електродите платина е с 99.998% чистота;
►електродите в Chanson Miracle MAX  са много по-големи на площ в сравнение с другите марки. Общата площ на 7 електроди е 364 квадратни инча, което се равнява на 2348 см2 (общата площ на 9 електроди е 3020 см2). 7 броя електроди се равняват на 9, а в някои случаи на 11 броя при другите производители;

Efficient Electrode Chamber Drainage (EECD) технология за изтегляне на вода от камерата за електролизата.

Chanson предлага функцията EECD, която е предназначена за ефективно оттичане на излишната, останала след електролиза вода от електролитна камера. След всяко използване на йонизатора за алкална вода Chanson останалата вода се изхвърля, камерата остава суха, което предпазва електродите и удължава техният живот. В сухата среда се ограничава растежът на микробите, което би могло да възникне когато йонизаторът продължително време не се ползва.

Chanson PCB микропроцесорен автоматичен контрол.

Вграденият чип автоматично контролира качеството на водата постъпила в камерата за електролизата, за да открие най-оптимални параметри за най-ефективна работа.

Процесорът контролира различни езици. Йонизаторите Chanson може да говорят и да пеят.

 

SMPS (Switching-Mode Power Supply) захранване

Тази технология предпазва йонизаторите за алкална вода Chanson от прегряване, загуба на мощност и шумна работа. Предимството на SMPS захранване е, че предоставя по-голяма ефективност и по-дълъг живот на прилагащите я уреди. За йонизаторите Chanson SMPS захранване осигурява ниско тегло, малък размер, малък разход на ел.енергия, голяма мошност и ефективност на електролизата.  

 

Radial Action De-calcification (RAD) технология за самопочистване на електродите.

Тази технология е една от най-ефективните в световната практика. Натрупаните върху електродите калциеви отлагания автоматично се отстраняват, с което постоянно се поддържа максимална производителност на йонизатора. Потребителят може да настройва честотата на самопочистване на електродите в рамките между 30 до 80 литра. Тази патентована система гарантира също, че кисела вода, която се произвежда от йонизатора при процеса на самопочистване на електродите не може да бъде изпита. При всяко включване на йонизатора Chanson, уредът минава през цикъл на изплакване, при който цялата останала в маркучите от предишната работа вода се изхвърля.Това гарантира безопасна и безаварийна експлоатация на йонизатора за алкална вода в продължение на много години. 

 

Контролът на дебита на водата осигурява постигане на най-добри параметри.

С копчето от страни на йонизатора лесно се наглася подходящ дебит на водата за постигане на оптимални резултати.

 

Вграден минерален порт.

Chanson Miracle Max Royale е в състояние да направи много силно алкална или силно кисела вода. За силно алкална вода в кошничката, която се поставя в специален порт за минерали се слага турмалин. За силно кисела вода се използва хималайска сол.

 

Вграден в йонизаторите Chanson филтър  PJ-6000

Вграденият в йонизаторите Chanson филтър е карбонов нанофилтър от активен въглен с висока ефективност на пречистване на водата. Използвани за производството на фитрите материали се внасят от Япония. Chanson е единствената произвеждаща йонизатори за алкална вода компания на пазара, която прилага тази нова технология за филтриране на водата

Предимствата на нанофилтъра PJ-6000 на Chanson:

►внесени от Япония, свободни от химикали материали. Филтърът пречиства механични частици, премахва бактерии, вируси, намалява количеството на тежки метали във водата.
►филтърът  PJ-6000 може да абсорбира 20 пъти повече в сравнение с традиционните филтри от активен въглен.

►филтърът  PJ-6000 има 150 пъти по-голяма повърхност за абсорбция в сравнение с традиционните филтри от активен въглен.

►Филтърът  PJ-6000  има 10 пъти по-висока скорост на абсорбция в сравнение с традиционните филтри от активен въглен.

 

Функция за автоматично изключване.

Йонизаторите Chanson се изключват автоматично след като не са използвани в продължение на 15 минути.

Датчик за дебита и топлинен сензор.

Усъвършенстваните механизми за контрол предотвратяват възможните повреди на йонизатора причинени от липса на вода или прегряване.  Аудио и визуални аларми уведомят в случай на нисък дебит или прегряване.Павирани ЕООД

  
2018-01-22 03:27:35

Отлаганията по съдовете се дължат на минерали, които присъстват във водата. В алкалната вода се разпределят полезните минерали. Явлението не е опасно. Водата е годна за пиене. Съдовете могат да се измият с оцет или лимонена киселина. Такива отлагания най-често се наблюдават при твърда вода.


Марин

  
2018-01-18 12:33:00

Преди около 6 месеца закупих от Вас йонизатор за вода Chanson. Много сме доволни от качеството и вкуса на водата. Единствено искам да отбележа, че има тънък филм от вътрешната страна на съдовете, в които наливаме водата. Нормално ли е и на какво се дължи? Благодаря!


Павирани ЕООД

  
2015-11-14 12:11:58

Kangen е търговска марка на йонизатори за алкална вода Leveluk, които се продават на принципа на мултилевъл. Предлаганите от нас йонизатори за вода се предлагат в нормална търговска мрежа. От опит установих, че йонизаторите Chanson са наистина много добри уреди. Те не използват нито електролитна течност, нито калциев сулфит за усилване на електролизата, следователно подобряване на параметрите на произвежданата вода. Поддръжката на йонизаторите Chanson е доста по-евтина в сравнение с други подобни уреди. Имат един вграден вътрешен филтър, периодичното почистване на електродите е много лесно и става с продавана в магазините лимонена киселина. За външните филтри предлагаме продаваните от нас стандартни филтърни колони на Аквафилтер. 2 броя от тях заедно с филтърните патрони струват около 50 лева. При възникнали други въпроси относно предлаганите в магазина филтри и системи за обработка на вода може да ни потърсите на посочените в контактите телефони или на фирмения имейл.


МАРУСЯ ДОНЕВА

  
2015-11-12 20:15:14

ЖЕЛАЯ ДА ЗАКУПЯ УРЕД ЗА АЛКАЛНА ВОДА , МИСЛЯ ЧЕ ВАШИЯ УРЕД Е МН.ДОБЪР ,ПРЕДЛАГАТ МИ И KANGEN , КАКВА Е РАЗЛИКАТА


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден