Гаранция и сервиз

Всичките уреди и системи за пречистване на вода са с 2 години гаранция. Всичките елементи на системи и филтри за вода лесно могат да бъдат подменени с нови. Разполагаме с богата гама от резервни части.  Не се притеснявайте ако по време на самостоятелния монтаж случайно се счупи някоя от частите. Веднага ще Ви изпратим нова. 

Пожарната арматура на NIBCO е с 5 години гаранция.

 

 

Коментари 5

Laura Willson

Laura Willson
Гюрай Рушидов

Здравейте! На 08.09.2022 г. закупих от вас система за омекотяване на вода Quadro 43. Живея в гр. Провадия, обл. Варна. От два - три месеца насам, забелязах, че по батериите и баните отново започна да се отлага котлен камък. Нивото на солта в машината не намалява. Опитах се чрез компютърчето да настроя твърдостта на водата, но няма ефект. Освен това забелязах и повишение в сметките за вода. Въпросът ми е следния: Имате ли във Варна сервиз с който работите, за да мога да се обърна към тях за профилактика на машината и евентуален ремонт?

2024-03-04 10:07:40
Laura Willson
Боян Минков

Здравейте, Ползвам омекотяващата система Logix New Line 30 вече две години. В последния месец забелязах, че по батериите и баните започна наново да се отлага котлен камък. Проверих и твърдостта на водата - върнала се е до тази, която си е стандартно в мрежата. Опитах с промяна на настройките на твърдостта на водата и ръчно рециклиране, но и това няма ефект. Сега следя нивото на таблетките сол в резервоара, но от известно време то си стои без промяна въпреки няколкото цикъла на рециклиране. Моля за съвет какво още може да се направи за решаване на проблема. Поздрави.

2023-03-17 09:04:11
Laura Willson
Павирани ЕООД

Не сме продавали този модел йонизатори. Ако маркучите са стандартни, може да ги подмените. Предлагаме 2 размера Ф6 мм (1/4\") и Ф10 мм (3/8\"). Може да ги поръчате от категория Резервни части и аксесоари/ маркучи скоби и други. Пловдивска фирма сме.

2023-03-07 19:33:48
Laura Willson
Станимир Байков

Здравейте, имам ионизатор за вода Nexus X-Blue Ioniser, който се нуждае от сервиз. Отдолу текна, но не от маркучите или връзките, ами отвътре. Един колега ми каза, че маркучите отвътре най-вероятно са спукани и трябва да се сменят. Болчетата отдолу са за кръстата отвертка от среден размер. Уредът е ползван около 9 години и е почистван за да няма спад на йонизацията. Вие сте в София, нали? Поздрави Станимир Байков

2023-03-06 11:08:32
Laura Willson
Павирани ЕООД

Здравейте Г-н Цветков. Цената на монтажа се определя от вида на монтираният уред, условията на мястото на монтажа и други параметри, които са различни за различни обекти.

2020-09-08 16:53:36

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top