Гаранция и сервиз

Всичките уреди и системи за пречистване на вода са с 2 години гаранция. Всичките елементи на системи и филтри за вода лесно могат да бъдат подменени с нови. Разполагаме с богата гама от резервни части.  Не се притеснявайте ако по време на самостоятелния монтаж случайно се счупи някоя от частите. Веднага ще Ви изпратим нова. 

Пожарната арматура на NIBCO е с 5 години гаранция.

 

 

Коментари 5

Laura Willson

Laura Willson
Павирани ЕООД

Системи за пречистване на манган и желязо се подбират според резултати от лабораторен анализ на водата. Моля да изпратите всичките страници от протокола от изследване на водата, когато го направите. Не предлагаме монтаж извън пловдивски окръг.

2024-04-30 11:21:20
Laura Willson
Йорданка Лазарова

Здравейте, бих искала да попитам, дали предлагате монтаж на система за пречистване на вода от манган и желязо? Ако да, то на каква цено Става въпрос за с. Косача, пернишко.

2024-04-28 13:58:18
Laura Willson
Гюрай Рушидов

Здравейте! На 08.09.2022 г. закупих от вас система за омекотяване на вода Quadro 43. Живея в гр. Провадия, обл. Варна. От два - три месеца насам, забелязах, че по батериите и баните отново започна да се отлага котлен камък. Нивото на солта в машината не намалява. Опитах се чрез компютърчето да настроя твърдостта на водата, но няма ефект. Освен това забелязах и повишение в сметките за вода. Въпросът ми е следния: Имате ли във Варна сервиз с който работите, за да мога да се обърна към тях за профилактика на машината и евентуален ремонт?

2024-03-04 10:07:40
Laura Willson
Боян Минков

Здравейте, Ползвам омекотяващата система Logix New Line 30 вече две години. В последния месец забелязах, че по батериите и баните започна наново да се отлага котлен камък. Проверих и твърдостта на водата - върнала се е до тази, която си е стандартно в мрежата. Опитах с промяна на настройките на твърдостта на водата и ръчно рециклиране, но и това няма ефект. Сега следя нивото на таблетките сол в резервоара, но от известно време то си стои без промяна въпреки няколкото цикъла на рециклиране. Моля за съвет какво още може да се направи за решаване на проблема. Поздрави.

2023-03-17 09:04:11
Laura Willson
Павирани ЕООД

Не сме продавали този модел йонизатори. Ако маркучите са стандартни, може да ги подмените. Предлагаме 2 размера Ф6 мм (1/4\") и Ф10 мм (3/8\"). Може да ги поръчате от категория Резервни части и аксесоари/ маркучи скоби и други. Пловдивска фирма сме.

2023-03-07 19:33:48

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top