таблетирана сол за омекотителни инст. AXAL 25кг

Каталожен номер: 3639

4.18 до 5 / 40 гласа
Напишете мнение
30.30 лв.

Висококачествена немска таблетирана сол за системи за омекотяване на вода AXAL-PRO. Консуматив за регенерация на йонообменна смола в централни омекотителни инсталации. Минимум 99.9% съдържание на натриев хлорид.

Условието за безплатна доставка за поръчка над 100 лева не важи за този артикул. Цената на куриерската услуга: 1. На палет (с връщане на палета), до офис на Еконт, от 6 до 39 чувала ок. 50-55 лв.  2. На чували до офис на Еконт: за 1 бр. от 25 кг - ок. 15 лв, за 2 бр. ок. 30 лв, за 3 бр. ок. 40 лв, за 4 бр. ок. 52 лв.

СЕРТИФИКАТ EN 973

 

ПРЕДИМСТВАТА НА ТАБЛЕТИРАНАТА СОЛ ЗА ИНСТАЛАЦИИ ЗА ОМЕКОТЯВАНЕ НА ВОДА AXAL-PRO

  • Чистота –  благодарение на изключително високо съдържание на натриевия хлорид ( 99.9%) таблетираната сол  AXAL-PRO гарантира висока производителност и дълъг живот на системите за омекотяване на водата.
  • Разтворимост – при съвсем минималното съдържание на неразтворими съставки (по-малко от 0.01 % ) в резервоарите за сол не се отлагат утайки. 
  • Стабилност  – специална патентована форма на таблетките предотвратява слепване на солта и образуване на буци в резервоарите за солев разтвор.
     

КАЧЕСТВОТО НА ТАБЛЕТИРАНАТА СОЛ ЗА СИСТЕМИ ЗА ОМЕКОТЯВАНЕ НА ВОДА AXAL-PRO
При производство на таблетираната сол AXAL-PRO се спазват строги изисквания за качество на Европейския EN 973 Type A и EN 14805 Type 1, Codex Alimentarius и NFS. Таблетките AXAL Pro не понижават йонообменната способност на смолата. Използваната за производството им сол отговаря на изискванията за качеството на готварската сол.

СВОЙСТВАТА НА ТАБЛЕТИРАНАТА СОЛ AXAL-PRO

Таблетираната сол  AXAL Pro е произведена от вакуумна сол с висока степен на чистота, която напълно и бързо се разтваря във вода без да образува натрупвания. Солта AXAL Pro не съдържа вредни съставки и е устойчива на разпадане. 

ПРОЦЕС НА ПРОИЗВОДСТВОТО НА ТАБЛЕТИРАНАТА СОЛ AXAL-PRO

Чрез специално контролиран производствен процес, с равномерно приложено високо налягане, при таблетираната сол AXAL Pro се постига висока плътност. Това предодтвратява преждевременното разрушанане на таблетките сол, образуване на буци и минимализира формиране на прах.

ОПАКОВКА: чувал с 25 кг таблетирана сол

При поръчка на таблетирана сол:   условието за безплатна доставка за поръчка над 100 лева не важи! Най-евтино е доставката да се извършва на палет до офиц на Еконт. В този случай е необходимо да натоварите само чувалите със солта, палетът се връща на доставчика. 

Цената на куриерската услуга: 1. На палет (с връщане на палета), до офис на Еконт, от 6 до 39 чувала ок. 50-55 лв.  2. На чували до офис на Еконт: за 1 бр. от 25 кг - ок. 15 лв, за 2 бр. ок. 30 лв, за 3 бр. ок. 40 лв, за 4 бр. ок. 52 лв.

Имайте предвид, че солта трябва да се съхранява в сухо помещение. 

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

  • Съдържание на натриев хлорид(NaCl) % > 99,90
  • Съдържание на влага % < 0,05
  • Неразтворими във вода вещества % < 0,01
  • Съдържание на Ca2+/Mg2+ (kato Ca2+) % < 0,008
  • Съдържание на SO4 % < 0,02
  • Съдържание на Fe2+/3+ % 0,0001
  • Необходими киселинни еквиваленти за достигане на pH 8,2 mmol/kg < 2
  • Диаметър на таблетката mm 25
  • Плътност kg/dm3 ~ 1,1
  • Производител „Еско – Европейска солна компания“ Германия
 

 

 

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top