филтър на младостта L-YOUNG Q

Каталожен номер: 3970

4.75 до 5 / 4 гласа
(2 Ревюта)
43.90 лв.

Купи в комплект


Филтърът за вода L-YOUNG Q повишава pH, понижава ORP, обогатява с полезни минерали. Пиенето на преминала през филтъра L-YOUNG  вода забавя стареене на клетките в тялото. Може да се добави към системи за обратна осмоза. Присъединяване: мъжка бърза връзка - посредством муфа Ф6 х Ф6 (кат.ном.3681) или коляно Ф6 х Ф6 (кат.ном. 3642). 

ОПИСАНИЕ НА ФИЛТЪРА НА МЛАДОСТТА В PDF ФОРМАТ.

L-YOUNG Q е съвременен линеен филтър с алкализиращи, йонизиращи и минерализиращи водата свойства.
Филтърът съдържа висококачествени, с натурален произход керамични топчета, които от столетия с успех се прилагат в китайската медицина. Благодарение на уникалната технология и подходящо подбрана пропорция филтърът оказва изключително благоприятен ефект върху
човешкото здраве и благополучие.

Филтърът на младостта L-YOUNG Q може да се добави към домашна система за обратна осмоза. Осмотичната вода е бедна на минерали. Премнавайки през филтъра L-YOUNG Q водата се реминерализира, алкализира и придобива антиоксидантни свойства. Пиенето на вода с горните параметри способства добро състояние на живите организми.

Обработената с филтъра L-YOUNG Q вода е с pH около 9, благодарение на което ефективно детоксикира тялото, възстановява алкално-киселинен баланс и укрепва имунитета. Алкалната вода по-лесно навлиза в клетките, при което по-добре хидратира
организма. Водата с отрицателна стойност на ORP е антиоксидантна, благодарение на което ефективно елиминира свободните радикали и забавя процеса на стареене. Колкото по-ниска е стойността на ORP, толкова по-голям е регенеративният
капацитет на водата.
При контакт със съдържание на филтъра, водата се обогатява с натурални минерални съединения, които превъзходно допълват ежедневната диета.

Присъединяване: мъжка бърза връзка - посредством муфа Ф6 х Ф6 (кат.ном.3681) или коляно Ф6 х Ф6 (кат.ном. 3642). 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

  • присъединяване 1/4'' : мъжка бърза връзка - посредством муфа Ф6 х Ф6 (кат.ном.3681) или коляно Ф6 х Ф6 (кат.ном. 3642). 
  • размер 244 мм х 55 мм (2" x 10");
  • работна температура   от +2°C  до +40°C;
  • максимално работно налягане 6 бара;
  • живот до 12 месеца;
  • максимален дебит 2,5 л/мин.
  • материал на корпуса - полипропилен.

Коментари 2

Laura Willson

Laura Willson
Павирани ЕООД

Тези филтри се свързват със системи за обратна осмоза. Повечето от тези системи са с двойна канелка. Това означава, че може да се ползва два вида вода. За малки деца се препоръчва водата да бъде пречистена с осмоза, минерализирана с обикновен минерализатор от натурални доломитни скали, както това става в приридата. Другият маркуч на двойната канелка може да бъде свързан с филтъра на младостта и преминала през този филтър вода да се пие от възрастни членове на свмейството. Разбира се нищо лошо няма да се случи ако детето обърка кранчетата и пие от тази вода.

22.02.2020
Laura Willson
Деян Димитров

Здравейте, Подходяща ли е водата за ежедневна употреба от малки деца?

21.02.2020

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top