Филтри за хладилник.

15 Jun 2019

Хладилниците в нашите домове все по-често са оборудвани с ледогенератор и диспенсър за вода. Качеството на водопроводна вода, която ги захранва не е задоволително. Охладената вода и кубчетата лед са с лош вкус и мирис. Вградените в хладилниците филтри са нестандартни, което е предпоставка за високaта им цена.

С КАКВО МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАМЕСТЕН ВГРАДЕН ФИЛТЪР ЗА ХЛАДИЛНИК?

1. Външен филтър за хладилник, който да се свърже със захранващ маркуч и да се инсталира извън хладилника.

​Като външни филтри за хладилник, които успешно подобряват вкуса на водата и леда препоръчвам:

Антибактериален омекотяващ филтър за хладилник L-FRI NS и L-FRI NS Q с активен въглен, омекотяваща смола и наносребро.  Двата вида филтри се различават по начина на присъединяване към маркуча. Пречистват и омекотяват водата от хлор и неговите производни, пестициди и други органични съединения. Подобряват вкусът и ароматът на водата. Не позволяват развитие на микроби. 

Карбонов филтър за хладилник AICRO QC с активен въглен. Пречиства водата от хлор и неговите производни, пестициди и други органични съединения. Подобрява вкусът и ароматът на водата. Посредством бързи връзки се свързва  директно с маркуч Ф 6 мм .

Карбонов линеен филтър Supreme S-L-CARB QC с активен въглен. Филтърът пречиства хлор, органични субстанции, пестициди, подобрява вкуса и аромата на вода. Посредством бързи връзки се вързва  директно с маркуч Ф 6 мм .

Омекотяващ филтър с активен въглен AICRO-SOF QC съдържа активен въглен и полифосфат.  Пречиства хлор, органични субстанции, пестициди, подобрява вкуса и аромата на вода. Полифосфатът не позволява отлагане на котлен камък. Посредством бързи връзки се свързва  директно с маркуч Ф 6 мм.

Карбонов подобрен филтър AICRO-L4-AQ съдържа ативен въглен и KDF смола. Пречиства хлор, органични субстанции, пестициди, тежки метали, сероводород, подобрява вкуса и аромата на вода. С маркуча на хладилник се свързва посредством права връзка 1/4˝M x ф6

Фитингите за свързване на филтъра с маркуч са с бързи връзки и се закупуват веднъж. 

2. Свързване на хладилника със система от филтри за пречистване на питейна вода.

Присъединяване на система за пречистване на вода за пиене към диспенсъра на хладилник.

Към всяка система от филтри за питейна вода може да бъде направено отклонение, което да подава чиста вода към диспенсъра на хладилника. Това се изпълнява с един тройник, спирателен кран и няколко метра маркуч. Нужните части са винаги на склад. 

Разстоянието от системата до хладилника не трябва да бъде по-голямо от 8 метра.

 Ако вече имате такава система и желаете тя да подава чиста вода към Вашия хладилник,  свържете се с нас и ще изпратим нужните части. При покупка на нова система, която искате да захранва и хладилника, моля да заявите това Ваше желание за да добавим необходимите фитинги. 

ДОСТАТЪЧНО ДОБРИ ЛИ СА ЗАМЕСТВАЩИ ОРИГИНАЛЕН ФИЛТЪР ЗА ХЛАДИЛНИК ФИЛТРИ?

Пълнежът на оригиналните филтри за хладилници е гранулиран активен въглен. В предлаганите тук заместващи ги линейни филтри също има активен въглен. Допълнително в AICRO SOF  има омекотяваща водата смола.  Ако решите система за питейна вода да захранва диспенсъра на хладилник, качеството на водата ще бъде несравнимо по-добро отколкото при единичен вграден филтър.

Продаваните от Павирани ЕООД филтри за вода са произведени в Полша и притежават необходимите сертификати за контакт с питейна вода.

автор Анна Николова

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top