подобряващ свойствата на водата филтър BIOCERA

Каталожен номер: 3943

5 до 5 / 7 гласа
(2 Ревюта)
165.90 лв.

на 12 вноски по 15.98 лв.

S-L-FIR-BIO филтърът BIOCERA подобрява свойствата на водата. Преминала през филтъра вода е антиоксидантна алкална вода, която оказва благоприятно въздействие върху живи организми. Филтърът е подходящ като последен етап за системи за обратна осмоза. Всяка продавана от нас система за обратна осмоза може да бъде надградена с BIOCERA филтър.

УНИКАЛНИ СВОЙСТВА НА ФИЛТЪРА BIOCERA

Филтърът S-L-FIR-BIO на BIOCERA  дава възможност на всеки човек да се наслаждава на чиста и богата на полезни минерали антиоксидантна алкална вода. Корейската фирма  BIOCERA е разработила технологии на обработка на вода, който да последва процеса на пречистване на водата с други подходящи филтри. BIOCERA антиоксидантните топчета притежават NSF сертификат.  Филтърът BIOCERA се препоръчва след системи за обратна осмоза.

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ НА S-L-FIR-BIO ФИЛТЪР НА BIOCERA В PDF

В КАКВО СЕ ИЗРАЗЯВА ПОЛЗОТВОРНОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ВОДАТА ОБРАБОТЕНА С ФИЛТЪРА BIOCERA?

  • На клетъчно ниво подпомага извеждане на токсини.
  • Намалява количеството молекули във водните клъстери. Малките водни клъстери (51.497 Hz) хидратират тялото до 3 пъти по-добре.
  • Улеснява усвояване на хранителни вещества и минерали.
  • Доставя полезни за организма минерали като калций, калий, натрий и магнезий.
  • Подобрява здравето и увеличава метаболизма.
  • Подобрява общото състояние на организма чрез балансиране на жизнената енергия.
  • Предотвратява диабет, рак, хипертония и други заболявания чрез премахване на вредния активен кислород (свободни радикали).
  • Подобрява вкуса на водата.
  • Повишава рН и понижава ORP. (ORP = Потенциал за намаляване на кислорода)

BIOCERA антиоксидантната алкална вода неутрализира вредните свободни радикали. BIOCERA антиоксидантна алкална вода е с превъзходен вкус.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ СВОБОДНИ РАДИКАЛИ?
Свободните радикали са атоми с липсващи електрони. Те отнемат нужните им електрони от здрави клетки, с което причиняват дисбаланс в организма. Небалансираните клетки докарват различни заболявания като диабет, хипертония, болести на Алцхаймер, запек и много други заболявания.

Живот на филтъра BIOCERA 6000 литра, не повече от 12 месеца.

Коментари 2

Laura Willson

Laura Willson
Павирани ЕООД

Водата, която е преминала през филтър Biocera не е подходяща за бебета. За слабо минерализиране на вода за бебета може да се използва минерализатор, който само добавя минерали, без да алкализира вода. Минерализаторите съдържат натрошени и изпечени натурални скали от чисти райони. Те добавят малко количество калциеви и магнезиеви съединения, както е в природата когато водата преминава през тези скали. Все пак, когато минерализаторът е нов и използвате вода пречистена със система за обратна осмоза, за бебета препоръчвам да се смесва минерализирана с неминерализирана вода. Канелките в 6 степенните системи за обратна осмоза са с 2 врътки. При отваряне на едната водата е преминала през минерализатор, а при другата не.

16.12.2021
Laura Willson
Стоян Стоянов

Здравейте, Подходяща ли е водата, преминала през филтъра, за ежедневна употреба от бебета?

12.12.2021

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top