комплект филтри за малка смяна за стандартна система за обратна осмоза

Каталожен номер: 23187

4.79 до 5 / 14 гласа
(2 Ревюта)
22.40 лв.

Комплект предварителни филтри за стандартни 6, 7 и 8 степенни системи за обратна осмоза. Трите предварителни филтъра стандартно се подменят през 6 месеца. Поради замяна на някой от липсващи филтри, може да има промяна в крайната стойност на резервните филтри!

За удобство и улеснение на нашите клиенти направихме комплекти филтри за подмяна за системи за питейна вода. Този комплект включва три предварителни филтри за стандартни 6, 7 и 8 степенни системи за обратна осмоза, които ще намерите на тази страница по-надолу, като свързани продукти. В комплекта включихме възможно най-добрите антибактериални механични филтри с наносребро и карбонов филтър с пресован активен въглен от кокосови черупки.

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА:

  • антибактериален механичен филтър 20 микрона FCPS20-AB - кат. номер 3753
  • антибактериален механичен филтър 5 микрона FCPS5-AB - кат. номер 3754
  • филтър с активен въглен Platinum Wasser - кат. номер 39172

Този комплект филтри обикновено се подменя през 6 месеца. При по-голямо потребление и ниско качество на захранващата вода може да се наложи по-честата смяна на филтрите. При малко потребление на водата, препоръчваме филтрите да се сменят на интервал не по-малък от 6 месеца. Този комплект не включва мембрана за обратна осмоза, която стандартно се сменя през 2-3 години.

ЗАБЕЛЕЖКА: Животът на филтрите зависи от качеството и количеството на пречистената вода.

Коментари 2

Laura Willson

Laura Willson
Павирани ЕООД

Здравейте Г-н Ширин! Производителят на филтъра FCCBL S не ни изпълнява заявки и това е причината, в този комплект да го заменяме с карбоновият филтър Platinum Wasser, който се произвежда от реномиран полски производител. За това в червено се написали следната информация: \"Поради замяна на някой от липсващи филтри, може да има промяна в крайната стойност на резервните филтри!\". За предварителни филтри в системи за обратна осмоза, за каквото служи този комплект, тази замяна няма значение. В изпратеното до Вас писмо Ви предложих да върнете закупеният комплект и да Ви върнем пари, след като филтърът Platinum Wasser не може да изпълни Вашите цели.

29.06.2023
Laura Willson
Камер Ширин

Здравейте, На 23.06.23 с поръчка № 20585 поръчах два комплекта филтри ,които получих за което благодаря,но филтър FCCBL-S e заменен с Flat block.Специално поръчах два комплекта ,защото те бяха окоплектовани с FCCLL-S.Мисля,че дори да не е вналичност,а то нее така ,защото го имате в сайта и е дадено в наличност някой можеше да се обади и да ме уведоми дали съм съгласен да получа друг филтър.Аз получих мейл от Вас :\" Поръчката Ви е приета и ще бъде обработена. Благодарим Ви, че избрахте нас!\",което за мен означава,че ще получа точно това ,което съм поръчал. С уважение К.Ширин

26.06.2023

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top