комплект филтри за голяма смяна за 7 степенна система за обратна осмоза


5 до 5 / 2 гласа
Напишете мнение
91.10 лв.

Комплект предварителни филтри, йонизатор, карбонов пост филтър и минерализатор за стандартни 7 степенни системи за обратна осмоза (кат. номера 3219 и 3716). Тези филтри стандартно се подменят през 12 месеца.  Поради замяна на някой от липсващи филтри, може да има промяна в крайната стойност на резервните филтри!

За удобство и улеснение на нашите клиенти направихме пакети филтри за подмяна за системи за питейна вода. Този пакет е за стандартни 7 степенни системи за обратна осмоза, които ще намерите на тази страница по-надолу, като свързани продукти (каталожни номера 3219,3716). В комплекта включихме възможно най-добрите антибактериални механични филтри с наносребро, карбонов филтър с пресован активен въглен от кокосови черупки, йонизиращ филтър за вода, линеен филтър с активен въглен и минерализатор.

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА:

  • антибактериален механичен филтър 20 микрона FCPS20-AB (кат. номер 3753)
  • антибактериален механичен филтър 5 микрона FCPS5-AB (кат. номер 3754)
  • филтър с активен въглен Platinum Wasser - (кат. номер 39172)
  • йонизиращ филтър за вода S-L-FIR  (кат. номер 3893)
  • линеен филтър с активен въглен AICRO (кат. номер 3633)
  • минерализатор за вода AIMRO (кат. номер 3218)

Този комплект филтри обикновено се подменя през 12 месеца. При по-голямо потребление и ниско качество на захранващата вода може да се наложи по-честата смяна на филтрите. Този комплект не включва мембрана за обратна осмоза, която стандартно се сменя през 2-3 години.

ЗАБЕЛЕЖКА: Животът на филтрите зависи от качеството и количеството на пречистената вода.

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top