йонизатор за алкална вода Revelation 2 TURBO

Каталожен номер: 3745

4.6 до 5 / 52 гласа
(6 Ревюта)
3280.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Изберете друг артикул от нашия каталог.

Високотехнологичен, компактен йонизатор за вода за монтаж под кухненска мивка. ДЕВЕТ големи йонизиращи платки и голяма мощност от 325W  позволяват производство на вкусна и с превъзходни качества йонизирана вода. Уникална функция ТУРБО допълнително увеличава  силата на електролизата за производство на силно кисела или силно алкална вода. 

РЪКОВОДСТВО И ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ НА ЙОНИЗАТОР ЗА АЛКАЛНА ВОДА REVELATION 2

МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН НА ИЗПЛАЩАНЕ.

Йонизираната вода се извежда над плота чрез допълнителна батерия със сензорен дисплей и панел за управление. Батерията е със съвременен дизайн подходящ и за най-изискана кухня. За напреднали потребители: 76 програмируеми настройки за рН и ORP. 2 броя вградени филтри предварително пречистват водата на много нива.

С КАКВО ЙОНИЗАТОРЪТ ЗА ВОДА REVELATION 2 TURBO Е ПО-ДОБЪР ОТ ДРУГИТЕ ЙОНИЗАТОРИ?

Йонизаторът за вода Revelation 2 е истински професионален уред, който произвежда вода със стабилно рН (възможна промяна с 0,5 градуса), но също така и с изключително ниско (отрицателно) ниво на ORP.  Revelation 2 не използва химилкали (електролитна течност) за усилване процеса на йонизацията. Филтрите на Revelation 2 не съдържат химически вещества (например калциев сулфид) спомагащи и увеличаващи силата на йонизацията. Мощна и интензивна йонизация при Revelation 2 се постига с 9 големи електроди и функцията ТУРБО.  В допълнение, устройството има функция за гласова информация на пет езика (английски, италиански, немски, руски, корейски).

При производството на йонизатор за вода Revelation 2 TURBO са използвани най-напреднали технологии и са вложени най-качествени материали. Това е най-мощният  и най-добрият йонизатор за вода на световния пазар от гледна точка на функционалност и качество на произвеждана вода. Йонизаторът за вода Revelation 2 TURBO създава нови стандарти в  йонизацията на водата. Неговият луксозен, модерен дизайн се вписва във всяка кухня. 

От електронната батерия с размери 266 мм (вис.) и диаметър 55мм, по-много лесен начин се добива алкална вода, с 5 различни нива на рН и кисела вода с 4 различни нива на рН. Стойностите на рН,  износването на филтъра и други функции се появяват на седемцветния LCD дисплей. Батерията е със сензорен панел за управление. Киселата и алкалната вода се резпределят от два отделни чучура. Уредът гласово съобщава за избраното ниво на йонизиране на водата. Простота и удобство при използване!

БАТЕРИЯТА НА ЙОНИЗАТОР ЗА ВОДА REVELATION 2 Е С ЕЛЕКТРОННА ПЛАТКА, КОЯТО Е ЧУВСТВИТЕЛНА КЪМ НАМОКРЯНЕ. БАТЕРИЯТА ДА СЕ ПОЧИСТВА САМО С ВЛАЖНА КЪРПА.  ДА НЕ СЕ ПОЛИВА С ВОДА ИЛИ ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ!

Батерията е проектирана с два подвижни чучура - за лесно наливане както на алкална, така и на кисела вода. При режим на производство на алкална вода, алкалната вода тече от горния чучур на батерията, а киселата от долния. При режим на производство на кисела вода, киселата вода тече от горния чучур на батерията, а алкалната от долния.

 

Йонизаторът за вода  Revelation 2  има всички контролни бутони направо върху батерията, което позволява монтаж под кухненската мивка.


 

За да се избере желаното ниво на алкална вода,  просто натиснете бутона ALKALINE, докато се появи желаната стойност на рН.След това натиснете бутона "ON", за да получите тази вода.

Искате кисела вода? Просто натиснете бутона ACID.

Искате само филтрирана вода? Просто натиснете бутона PURE!

Искате TURBO вода? Задръжте натиснат бутона за алкална вода за пет секунди и незабавно ще получите най-силното ниво на алкална и кисела вода!

В основата има отвори и филтинги за свързване на входящата, алкална и кисела вода. Инсталацията е лесна, но обикновено се извършва от професионалист.

Йонизаторът за вода Revelation 2, също така предлага най-сложната система за филтриране на входящата вода. 2 броя вградени филтри ,с шестнадесет етапа на пречистване ,съживяват водата преди да се йонизира !

Филтър 1: Седем нива на пречистване, включително четири антибактериални, седиментен (механичен) филтър, йонообменна смола за отстраняване на флуориди, както и активен въглен.

Филтър 2 : Активен въглен със сребърни частици, чист калций (без сулфити), активен въглен , керамични гранули, както и още пет антибактериални филтри .

С нашите филтри, Вашето семейство е защитено от бактерии, хлор и други замърсители намиращи се във водата и застрашаващи Вашето здраве и благополучие. След като чешмяна вода премине през двата филтъра, тя е чиста и е готова за процеса на йонизацията!

Дисплеят показва степента на износването на филтрите и когато остават 70 литра, уредът съобщава за необходимостта те да бъдат подменени.

Филтър 1 капацитет : 3000 литра. Филтър 2 капацитет : 6000 литра.

Revelation 2  има 9 патентовани решетъчни платки в огромна  камера за електролиза, които работят мощно, точно и с голяма производителност.

Твърди, плоски платки, като тези, използвани в йонизаторите за вода, имат проблем с това, че електрическият ток тече около ръбовете на плочата, оставяйки неизползван центъра на плочата. Повечето производители на йонизатори за вода решават този проблем, чрез отвори в платките си, така че цялата плоча да се използва по време на йонизация. Но тези отворите причинявят голям проблем с това, че образуват ръбове върху платките, които задържат минерали. Това отслабва процеса на йонизацията и е причина за по-често почистване на платките. Само EOS е решил този проблем ,чрез специална конструкция на патентовани решетъчни платки, които използват цялата площ на платката за йонизацията, без да се налага да се правят отвори!

Електронният панел показва 10 функции на уреда:
►Информация относно избора на вода (алкална, кисела, филтрирана)
►Информация за почистване на електродите
►Регулиране силата на звука за гласови известия
►РН на получената вода
►Работата на устройството
►Текущ дебит
►Указания за поддръжка
►Липсата на водоснабдяване
►Животът на филтрите (отделна индикация за всеки от филтрите поотделно)

РЪКОВОДСТВО И ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ НА ЙОНИЗАТОР ЗА АЛКАЛНА ВОДА REVELATION 2

ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ - ВИДЕОКЛИП 1

ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ - ВИДЕОКЛИП 2

ПОВЕЧЕ ИНФИРМАЦИЯ ЗА ЙОНИЗАТОРИ ЗА ВОДА МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ В ТЕМИТЕ:

КАКВО Е ORP НА ВОДАТА?

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ЙОНИЗАТОР ЗА ВОДА?

ИСТОРИЯ НА ИЗОБРЕТЕНИЕТО НА ЙОНИЗАТОРИ ЗА ВОДА

ПРАКТИЧЕСКО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АЛКАЛНА ВОДА

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

►76 програмируеми настройки за рН и ORP

►5 нива на алкална вода

►4  нива на кисела вода

►неутрална, чиста вода pH 7

►диапазон на PH - 4 -11  (зависи от качеството на  водата)

►диапазон на ORP  до - 800mV (зависи от количество минерали във водата)

►девет плоски титаниеви йонизиращи платки, покрити с платина

►общата площ на йонизиращи платки - 1300cm2

►усъвършенстван тъч скрийн Touch Screen

►вградени рН метър и ORP метър

►защита срещу прегряване

►функцията за самопочистване

►система за откриване и предпазване на опасности в работата на уреда

►размери: височина 35см, ширина 34cm, дълбочина 15 см

►ефективна йонизация  до 3.5 л / мин

►работна температура от 5 до 40ºC

Мощност 325 W

Захранване 230 V/50Hz

Автоматично промиване на маркучите.

Йонизаторът е уред за алкална вода. По принцип параметрите на pH на водата зависят освен от силата на електролизата и дебита на водата и от качеството на входящата вода. Посочените по-горе параметри са дадени от производителя. На практика лесно се постигат високи нива на pH на водата (алкална вода), докато ниските нива на pH на водата (кисела вода) са по-трудни за получаване. По-ниско ниво на pH (по-кисела вода) се получава като отпадна вода при производство на алкална вода отколкото при режим на производство на кисела вода.

Коментари 6

Laura Willson

Laura Willson
Маргарита Бахнева-Антонова

Привет! Закупихме йонизатор REVELATION II TURBO преди една година. Чувствам се длъжна да споделя мнение - дължа го на фирма ПАВИРАНИ, както и на всички хора, които сега правят такъв избор. Фенове сме на здравословния начин на живот, без да сме \"откачени\" на тази тема. Спортуваме - доколкото ни го позволява ежедневието, храним се здравословно - освен когато се черпим с приятели...:–)))), силно сме ограничили глутена - освен ако не меся питка или не дърпам баница, изключили сме млечните - освен ако не правя домашен сладолед....Изключенията изглеждат много, но се случват не повече от веднъж на две седмици..... В този ред на мисли и в търсенето на здравословното попаднах на информация в Интернет за алкалната вода и ползите от нея. Постепенно стигнах и до сайта на Павирани, постепенно се спряхме и на точно този йонизатор. Помислихме известно време, защото наистина инвестицията не е малка. Купихме го. Монтаж, четене на инструкциите... /точно в този ред се случиха нещата...))))/ и вече година - ползване. Да кажа, че сме доволни би било вярно. Може би по-правилното е да кажа, че сме много доволни. Всичко за алкалната вода е вярно - чувстваме се прекрасно, има тонус, има енергия, точно както го пише. Момичетата ми ползват киселата вода да почистват лицата си - има ефект. И накрая, но не по важност, \"спестихме\" на природата доста пластмаса и престанахме да мъкнем туби. Инвестицията си струва! Благодаря на Павирани за коректността и компетентните консултации в началото на ползването. Не сме имали проблеми в рамките на годината, откакто го имаме. И накрая, желая здраве на всички бъдещи и настоящи клиенти, успехи на екипа на фирмата и, не забравяйте, че здравословният начин на живот не е панацея и че трябва да бъдем добри, за да сме здрави и дълголетни!

09.04.2019
Laura Willson
Павирани ЕООД

1. Този модел няма ORP индикация на дисплея. 2. На пазара е от няколко години. От практика установихме, че е най-подходящ при твърда вода. Chansonite са чувствителни когато водата е твърда. Все пак всичките йонизатори обичат водата да бъде мека. Предлагаме богат асортимент на системи за омекотяване на вода. 3. Йонизаторът е скъп уред. Водата във водопроводна мрежа, особено след спиране при аварии, може да бъде доста замърсена. Препоръчвам преди йонизатор да се монтира поне механичен филтър за вода. 4. Сервизната поддръжка осигуряваме в Пловдив. При развита куриерска мрежа това не е проблем.

10.10.2017
Laura Willson
ВАЛЕНТИН В.ГРУДЕВ

-Здравейте!Имам няколко въпроса преди да престъпя към закопуването на йонизатора за алкална вода Revelation 2 TURBO : Моделът притежава ли ОРП индикация ,от коя година е на пазара ,необходимо ли е пречистване на водата преди постъпването и в машината и как се осъществява сервизната потдръжка във Варна.

06.10.2017
Laura Willson
Ивайло Георгиев

Здравейте! Интригуван съм от този модел конкретно, но преди да заявя сериозни намерения за покупка, няколко въпроса: 1. Как се индицира състоянието на филтрите? На базата на отработената вода (дебит), в случая упоменавате 4000 и 8000 литра за филтър 1 и 2 съответно? Вмятам забележка, че американският дистрибутор за модела посочва 3000 и 6000 литра дебит на филтрите. Индикация на базата на някаква диференциална разлика (вход-изход на филтъра), струва ми се би била по-обективна, впредвид различното качество на входящата вода, която може да се подава. 2. Каква гаранция се предлага от вас като дистрибутор? Упоменаваше се някъде 2 години, но дали това се отнася и за йонизиращите машини? Отново пояснение, че американците предлагат 5 години нелимитирана гаранция на почти всички машини, включително Revelation 2 Turbo. 3. Този модел е на пазара от 2013 ако не се лъжа и има модификация 2015-та. Бихте ли уточнили коя от машините предлагате? Моето предположение за цифрата 2, е втора генерация. 4. Не се споменава ОРП да има индикация на дисплея. При все това, менюто на контролера дава ли възможност при нужда да се наблюдава и задава съответно? Благодаря любезно за отговорите ви, които вероятно ще удовлетворят любопитството ми! Засега успешно използваме система за пречистване с обратна осмоза, закупена от вас. Надявам се да повишим още качеството на водата, консумирана у дома. И благодарим отново за грижите!

07.12.2016
Laura Willson
Павирани

Здравейте, ако желаете може да се обадите на тел. 0899 107 104 - Пеньо Стойчев, за да обсъдите интересуващия Ви въпрос. Успешен ден.

02.09.2014
Laura Willson
Валентин Тончев

Много ми харесва ,това е изпипана работа!!!Интересувам се ,как може да се стане дистрибутор на Йонизатори?

14.08.2014

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top