антибактериална и UV устойчива колона 1 цол

Каталожен номер: 3877

3.33 до 5 / 6 гласа
Напишете мнение
35.80 лв.

Този продукт не е в наличност. Изберете друг артикул от нашия каталог.

Филтърна колона FHPR1-3_R-AB - размер 10 инча, присъединяване 1" цол (месингова резба), устойчива на UV лъчи и с антибактериални свойства. Окомплектована с монтажна планка и ключ за отваряне и центриращ пръстен.

СПЕЦИФИКАЦИЯ (английски език)

При производството на филтърните колони FHPR1-3_R-AB  е приложена наносребърна технология BACinix™.  Сребърните наночастици са разположени равномерно в целия корпус и възпрепятстват развитие на патогенни микроби. В комбинация с антибактериални филтърни елементи осигуряват най-добра защита от бактерии. 
Допълнително е добавен  UV стабилизатор защитаващ филтрите от ултравиолетово лъчение. FHPR1-3_R-AB  корпусите могат да бъдат монтирани на светлина. Все пак да не се забравя, че те са предназначени за студена вода. При непрекъснато слънчево греене,температурата на водата ще се покачи над допустимата работна температура. Антибактериалните FHPR34-3_R-AB филтръни колони могат да бъдат монтирани на светлина, но не пряка слънчева светлина. 

Филтърните корпуси AQUAFILTER FHPR1-3_R-AB се състоят от 3 части - прозрачна чаша, глава и пръстен. Конструкцията на филтърните корпуси позволява лесна подмяна на филтри и осигурява максимална защита от течове. Оборудвани са с клапан за обезвъздушаване. 

Предназначени са за филтрация на студена вода. Могат да бъдат монтирани поединично и последователно. Съвместими са с всички стандартни филтърни елементи с размер 10 инча.

ТЕСТ ЗА ИЗДРЪЖЛИВОСТ НА АНТИБАКТЕРИАЛНИ ФИЛТЪРНИ ТЕЛА FHPR1-3_R-AB

 

 

Размер 300 x 120 x 360 (мм)  

Присъединяване -  1 цол месингова резба

Работно налягане - 6 bar (90 psi) 

Работна температура - от +2 ° C до +45 ° C

Размери на съвместими филтърни елементи - 9 7/8 "x 2 1/2"

Материал на чашата - полиетилен терефталат с бактериостатичен и UV агент (polyethylene terephtalate) (PET)

Материал на главата - полипропилен с бактериостатичен и UV агент 

Материал на центриращ пръстен - полипропилен с бактериостатичен и UV агент 

 

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top