йонизатор за алкална вода Chanson Miracle Max Royale

Каталожен номер: 3765

4.36 до 5 / 75 гласа
(3 Ревюта)
4980.00 лв.

на 12 вноски по 479.74 лв.

Йонизаторът за алкална вода Chanson Miracle Max Royale за монтаж под плота, с красива батерия от  неръждаема стомана.  Интелигентен смартфон панел за управление - изборът на желаното ниво на йонизирана вода е изключително лесен.

 

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРА ЙОНИЗАТОР ЗА АЛКАЛНА ВОДА CHANSON?

Йонизаторите Chanson притежават CE маркировката за безопасност и съотвествие с изискванията на европейския пазар. Одобрени са от BPA организацията и се произвеждат от материали не съдържащи олово, кадмий, живак и желязо. Осигуряват здравословна вода с най-високо качество.

Тайванските йонизатори за вода Chanson са официално регистрирани като медицинско изделие в Италия. Това може да се провери на сайта на италиянското Министерство на здравеопасзване. В първото горно поле впишете Chanson и след това натиснете Ricerca: https://goo.gl/9CEpkX 

ПРЕИМУЩЕСТВАТА НА ЙОНИЗАТОРА ЗА АЛКАЛНА ВОДА CHANSON MIRACLE MAX ROYALE

С новия чувствителен на допир панел във вид на смартфон лесно може да бъде избран желаният режим на работа на йонизатора. Красива батерия от неръждаема стомана е подходяща за всеки интериор и ще заинтригува гостите на дома.

►Първокласна електроника. 
Два централни  микропроцесора CPUs  осигуряват безаварийна работа и контрол.
 
►Седем (7) масивни титанови електроди, покрити с най-висок клас платината:
 
►Висока електропроводимост в малкия по размер уред.
Благодарение качествени електроди йонизаторът Chanson Miracle Max Royale дълги години предоставя върхова производителност..
 
►Голям панел за управление. 
Патентована конструкция на контролния панел. Водоустойчив, устойчив на надраскване, UV резистентен, лесен за почистване, съдържа всички контролни функции.
 
►Силно алкална вода (висока стойност на рН):
Chanson Miracle Max Royale е в състояние да направи много силна алкална вода. Просто добавете калций на прах във вградения минерален порт.
 
►Малък размер, малка мощност, максимален резултат:
Ионизаторите Chanson са сред най-малки йонизатори на пазара. Със само 150W мощност осигуряват голяма производителност благодарение на високата електропроводимост на електродите. Голямата мощност не  винаги е гаранция за висока производителност. По-ниската мощност предпазва уреда от прегряване, увеличава дълготрайност и намалява използваната ел.енергия.
 
►Настройване на уреда към качеството на входящата вода:
За постигане  на най-добри резултати йонизаторът за алкална вода трябва да се справя с много важен и различен за всяко домакинство фактор. Това е качеството на водата. Miracle Max Royale се адаптира към  качеството на водата във вашето домакинство. Йонизаторът Chanson Miracle Max Royale лесно може да бъде настроен към нивото на рН и TDS (общо разтворени вещества, количество минерали във водата) на захранващата уреда вода. Също така йонизаторът е снабден с функция за контрол на оставащия живот на вграденият филтър.
 
►Функция на самопочистване на електродите:
Йонизаторът Miracle Max Royale има най-умна и най-ефективна самопочистваща система на пазара. Тя не позволява натрупване на котлен камък върху електродите на йонизатора и значително увеличава възможностите на уреда. Технологията осигурява максимална производителност чрез премахване на всички частици, които могат да влияят на йонизиращи зони. Това гарантира безопасна и безаварийна експлоатация в продължение на много години. Тази патентована система гарантира също, че кисела вода, която се произвежда от йонизатора при процеса на самопочистване на електродите да не може да бъде изпита. При всяко включване на йонизатора Chanson Miracle Max Royale уредът минава през цикъл на изплакване, при който цялата останала от предишната работа вода се изхвърля.
 
►Автоматично изключване:
Йонизаторите Chanson Miracle Max Royale автоматично се изключва след 15 минути работа. Това предодвратява евентуални повреди на йонизатора.
 
►Сензори за нисък дебит и прегряване:
Вграденият в Chanson Miracle Max Royale  механизъм за контрол предотвратява възможни вътрешни повреди. Аудио и визуални аларми уведомят в случай на нисък дебит или евентуално прегряване на устройството.
 
►Заключване на контролния панел:
LOCK бутонът  върху контролния панел позволява след настройване на желаната стойност на рН на водата, тя да бъде запаметена и да бъде заключена за да не може да бъде променена без отключване. LOCK функция предпазва деца и възрастни хора от случайно пиене на кисела или силно алкална вода.
 
►Вграден филтър (PJ-6000):
За своите уреди Chanson използва висококачествени, произведен в Япония мултифункционални филтри от активен въглен с антибактериална наносребърна технология. 
 
►Избор на 7 нива на произвеждана вода:
4 вида алкална вода, 1 пречистена вода и 2 вида кисела вода.

►Диапазон на ORP  от +1200 до - 920 mV (зависи от количество минерали във водата) 

 
►интуитивен сензорен панел за управление 

►въртяща се на 360 градуса батерия от неръждаема безоловна стомана

►7 платинено-титанови електроди 

►3.5” LCD цветен водоустойчив дисплей

►8 вида вода - 4 нива алкална, 3 нива кисела и пречистена вода

►функция самопочистване

►контрол на дебита на водата за постигане на най-добри резултати

►вграден минерален порт

►режим на заспиване за пестене на енергия

►режим на заключване на избрания вид вода

►гласови съобщения

►диапазон на pH  от 2.7 до 11.4  (зависи от качеството на  водата)

►функция самоизключване след 15 мин. работа

КАК СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ЙОНИЗАТОРИТЕ ЗА АЛКАЛНА ВОДА CHANSON?

ЛЕСНА УПОТРЕБА НА УРЕДА ЗА ЖИВА АЛКАЛНА ВОДА Chanson Miracle Max Royale

Просто докоснете сензорния екран на панела за управление и контрол и изберете желаният вид вода. От батерията от неръждаема, безоловна стомана, в зависимост от избрания режим може да се черпи, както алкална и кисела,така и пречистена вода. Батерията с красив, подобен на Смартфон дисплей не е заместител на кухненската батерия. Това прави невъзможно да сбъркате и да подадете гореща или топла вода към йонизатора. Дизайнът на батерията е подходящ и за най-изискана кухня.

ПОДХОДЯЩО рН

Йонизаторът Chanson Royale автоматично настройва силата на електролизата в зависимост от избрания режим.

ИНДИКАТОР ЗА ОСТАВАЩИЯ РЕСУРС НА ВГРАДЕНИЯ ФИЛТЪР

При изчерпване на ресурса на филтъра йонизаторът автоматично напомня за необходимост от подмяната му с гласово съобщение и с мигаща светлина на дисплея.

ФУНКЦИЯ САМОПОЧИСТВАНЕ

При Chanson Royale може да се определят циклите на почистване на електродите в зависимост от минералното съдържание на водата. Почистването винаги се осъществява след изключване на машината. Това позволява поддръжката на уреда да се извършва без прекъсване на  йонизацията. Chanson Royale автоматично извършва един цикъл на промиване всеки път след включването му. Тази чудесна функция изчиства водата останала в маркучите от предното ползване.

ФУНКЦИЯ ЗА ПРЕЦИЗНИ НАСТРОЙКИ

Chanson Royale може да бъде фино настроен в зависимост от качеството на захранващата вода. Свойствата на водата в различните райони могат да варират в широки граници. Поради това, йонизаторът при еднакви настройки за електролиза произвежда различни нива на рН. За всеки режим на производство на вода лесно може да се нагласи подходяща сила на електролиза.

ФУНКЦИЯ АВТОМАТИЧНО ИЗКЛЮЧВАНЕ

За предотвратяване на евентуални наводнения и за пестене на енергия Chanson Royale автоматично се  изключва след 15 минути. Уредът лесно преминава от режим готвност за работа в работен режим само с докосване на екрана.

МИНЕРАЛЕН ПОРТ

Апаратът за жива вода Chanson Miracle Max Royale е със минерален порт. С поставяне на хималайска сол в него се получава силно кисела вода ,дори при вода бедна на минерали. Имайте предвид, че използването на хималайска сол не е задължено, то е допълнителен бонус.

КОНТРОЛ НА ДЕБИТА НА ВОДАТА

Дебитът на водата лесно може да се контролира със специален  клапан за регулиране. 

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ПРОИЗВЕЖДАНАТА ОТ ЙОНИЗАТОР CHANSON MIRACLE MAX ROYALE АЛКАЛНА И КИСЕЛА ВОДА

МОНТАЖ НА ЙОНИЗАТОР ЗА АЛКАЛНА ВОДА  Chanson Miracle Max Royale

РЪКОВОДСТВО НА ПОТРЕБИТЕЛЯ НА ЙОНИЗАТОР ЗА АЛКАЛНА ВОДА CHANSON MIRACLE MAX ROYALE

ПОВЕЧЕ ИНФИРМАЦИЯ ЗА ЙОНИЗАТОРИ ЗА ВОДА МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ В ТЕМИТЕ:

АЛКАЛНА ЖИВА ВОДА - 10 ПРИЧИНИ ДА Я ПИЕМ ВСЕКИ ДЕН.   

КАКВО Е ORP НА ВОДАТА?

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ЙОНИЗАТОР ЗА АЛКАЛНА ВОДА?

ИСТОРИЯ НА ИЗОБРЕТЕНИЕТО НА ЙОНИЗАТОРИ ЗА ВОДА

ПРАКТИЧЕСКО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АЛКАЛНА ВОДА

 

РЪКОВОДСТВО НА ПОТРЕБИТЕЛЯ НА ЙОНИЗАТОР ЗА АЛКАЛНА ВОДА CHANSON MIRACLE MAX ROYALE

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

►размери: височина 315.4 мм, ширина 256мм, дълбочина 17 мм

►работна температура от 5 до 40ºC

►мощност 185 W

►захранване 100 - 240 V/50-60 Hz

►тегло на йонизатора 3.4 кг

►тегло на филтъра 1.3 кг

►диапазон на PH - 2.9 -11.8  (зависи от качеството на  водата)

►общата площ на електродите -  2348 cm2

►диапазон на ORP от +1200 mV до - 920mV (зависи от количество минерали във водата)

►седем плоски титанови електродни платки, покрити с платина

3.5” LCD цветен водоустойчив сензорен панел за управление от дясната страна на батерията (не може да бъде преместван)

Йонизаторът е уред за алкална вода. По принцип параметрите на pH на водата зависят освен от силата на електролизата и дебита на водата и от качеството на входящата вода. Посочените по-горе параметри са дадени от производителя. На практика лесно се постигат високи нива на pH на водата (алкална вода), докато ниските нива на pH на водата (кисела вода) са по-трудни за получаване. По-ниско ниво на pH (по-кисела вода) се получава като отпадна вода при производство на алкална вода отколкото при режим на производство на кисела вода.

Коментари 3

Laura Willson

Laura Willson
Албена Николова

Здравейте, вчера исках оферта за йонизатор за алкална вода за монтаж под плот! След разговор по телефона ми дадохте цена 3 600 лв. За модела Chanson Miracle Max Royale ли става въпрос?

19.10.2023
Laura Willson
Павирани ЕООД

За монтажа на батерията на Chanson Mirаcle Max Royale е нужен стандартен отвор за обикновена смесителна батерия с размер 35 мм. 

03.06.2020
Laura Willson
Веселин Лазаров

Какъв е размера на отвора за батерията,който трябва да се направи на мивката?

03.06.2020

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top