надежден душ филтър за пречистване на хлор

Каталожен номер: 3868

3.7 до 5 / 46 гласа
Напишете мнение
86.00 лв.

Универсален душ филтър с тройна система за филтрация и индикатор за живот. Ефективно премахва до 99% от активния хлор. Подобрява качеството на водата. Голям капацитет - до 30 000 литра.

Филтърът е за еднократна употреба, няма резервен патрон.

 

 

ЗАЩО ДУШ ФИЛТЪРЪТ Е ТОЛКОВА ЕФИКАСЕН ?

1. Уникалната комбинация от полипропиленови,  въглеродни влакна и нано-дезоксидиращ материал създава електрохимична реакция. По време на тази реакция свободният хлор се превръща в безопасен, водоразтворим хлорид. По същия начин някои вредни тежки метали, като мед, олово, живак и влизат в реакция със съдържанието на филтъра  и се елиминират от преминаващата през филтъра вода.

2. Пречистване на хлор и тежки метали. Филтърът отстранява до 99% от хлора, включително остатъчен хлор като THMs, HAAs.

3. Филтърът отстранява тежки метали, остатъци от пестициди, органични вещества, неприятен вкус и миризми, с което кожата и косата се поддържат здрави. Значително намаляват кожните сърбежи и алергии.

4. Усъвършенствана технология, която е използвана при производството на филтъра ззначително подобрява производителността на филтриращите медии. Абсорбиращата площ е шестократно увеличена в сравнение с други филтри за баня.

5. Интелигентен индикатор, който съобщава когато капацитетът на филтъра да пречиства вода е изчерпан.

ТРОЙНА СИСТЕМА НА ФИЛТРАЦИЯ

КОМПОЗИТЕН АКТИВЕН ВЪГЛЕН И ОБИКНОВЕН АКТИВЕН ВЪГЛЕН

Вътрешният филтър се състои от композитни влакна от активен въглен. Благодарение на много по-голяма повърхност на активните центрове, степента на абсорбция на въглеродните влакна е 5 пъти по-голяма от традиционния активен въглен, което позволява на филтъра да отстрани до 99% хлор и хлорни съединения.

КОЛКО ЧЕСТО СЕ СМЕНЯ ФИЛТЪРЪТ?

Честотата на подмяната на филтъра зависи от качеството и количеството пречистена вода. Филтърът Miniwell е оборудван с интелигентен индикатор напомнящ за необходимостта на смяна на филтъра.

МОНТАЖЪТ НА ДУШ ФИЛТЪРА Е МНОГО ЛЕСЕН

РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ НА ИНСТАЛИРАНЕ НА ФИЛТЪРА

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top