душ слушалка с филтър за вода FHSH6

Каталожен номер: 3770

3.86 до 5 / 21 гласа
(6 Ревюта)
36.80 лв.

Този продукт не е в наличност. Изберете друг артикул от нашия каталог.

Душ филтърът за вода FHSH 6 е оборудван със специален филтриращ патрон, премахващ до 99% от вредния хлор и до 85% от пестицидите. Отстранява от водата вредните йони на тежките метали. 

Препоръчва се за пречистване на вода за къпане на бебета и хора с чувствителна и склонна към алергии кожа. 

 СПЕЦИФИКАЦИЯ (английски език)

Душ филтърът пречиства водата за къпане, с което облекчава неприятните симптоми при кожните алергии, а къпането с чиста вода доставя огромно удоволствие. 

  • значително подобрява състоянието при кожните алергии, пърхот; 
  • голямо облекчение за сухата кожа, раздразнени очи и лигавици;
  • здрава, натурално хидратирана и подмладена кожа, по-мека и лесна за прическа коса;
  • защитава белия дроб, кожата, косата от агресивното влияние на хлора във водата.

КОГА СЕ ПРЕПОРЪЧВА УПОТРЕБАТА НА ДУШ СЛУШАЛКА С ФИЛТЪР?

Пречистването на водата за къпане на бебета е от голямо значение. Кожата на новородените е много нежна. Хлорираната вода оказва изключително негативно влияе върху бебешкия организъм. В днешно време много хора страдат от кожни алергии и пърхот. Оказва се, че често виновникът е хлорираната вода. Ако след душ кожата Ви сърби, усещате я суха, филтрирането на водата за къпане е правилното решение.

КОЛКО ЧЕСТО СЕ НАЛАГА СМЯНАТА НА ФИЛТЪРА?

Филтрите обикновено се сменят през 2-3 месеца (ok.2500 litra). Все пак това зависи и от качеството на пречистваната вода.  2 броя резерви филтри за душ филтър са на цена 7.90 лева.

КАК СЕ МОНТИРА ДУШ ФИЛТЪРЪТ?

Филтърът се поставя в дръжката на душ слушалката. Слушалката е стандартна и се завива към съществуващия маркуч. Отвивате съществуващата душ слушалка и на нейното място завивате душ слушалка с филтър. Присъединяването е същото както при обикновените душ слушалки 1/2". 

Душ слушалката притежава три степени за регулация на водната струя.

►нормална струя

►нежно масажираща

►еднородна, концентрирана, освежителна

КАКВА Е ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ЗА КОЖНИТЕ АЛЕРГИИ?

Ако след къпане усещате, че кожата Ви е опъната и сърби, това може да се дължи на хлорираната вода. Хлорът се използва за дезинфекция на водата, убива намиращите се в нея микроби. Той е много агресивен и при по-чувствителните хора е  причина за кожни алергии, суха кожа, чуплива коса и за други не толкова видими проблеми. Хлорът от водата лесно преминава през отворените от топлата вода пори в цялото тяло. Опасни за здравето хлорни изпарения, отделяни по време на горещ душ изключително лесно атакуват през разширените от топлата вода пори, нахлуват чрез дишането в белия дроб, дразнят лигавиците на носа, очите и устата. Системното използване на филтъра осигурява небходимата защита на Вашата кожа, коса и бял дроб.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:  

  • елиминиране на активния хлор от водата;
  • отстраняване на пестициди;
  • бърз и лесен монтаж;
  • намаляване количеството на тежки метали - живак, кадмий, арсен, олово;
  • премахва лоша миризма от водата;
  • съвременен дизайн;
  • икономичен и екологичен патрон.

Бактериостатичните свойства на филтъра гарантира намиращата се във филтъра KDF® смола. 

ВНИМАНИЕ: ФИЛТРИРАНЕТО НА ВОДАТА НАМАЛЯВА ДЕБИТА. ПРИ МНОГО НИСКО НАЛЯГАНЕ СТРУЯТА НА ВОДАТА ПРЕЧИСТЕНА С ДУШ СЛУШАЛКАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ НЕДОСТАТЪЧНА.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

►присъединяване ½‘‘ (външна резба)

►работна температура от +2 до +60ºC

►уплътнение EPDM

►диаметър на главата 15 см

►дължина 27,5 см

►тегло ок.0,6 кг

Коментари 6

Laura Willson

Laura Willson
Нина Георгиева

слушалката започна да пръска откъм гумичката, която уплътнява. Предлагате ли самата вътрешна черна гумичка (\"о\" пръстен мисля, че се казва). От който и магазин да купя все са по- тънки. Иначе трябва да сменям цялата слушалка.

03.07.2018
Laura Willson
Павирани ЕООД

Резервните филтри са еднакви за двата вида душ слушалки. Преди известно време е бил променен пълнежът на филтрите, но формата е същата. Тези резервни филтри са съвместими с двата вида душ слушалки, които продаваме, включително и с тези, които са закупени пред няколко години. В магазините ни продаваме и държачи за слушалките. Не мога сега да посоча цената, магазините са затворени. Ако желаете към поръчката да добавим и държач, пшете го като коментар към поръчката с молба служител на фирмата да се свърже с Вас за да опише държачите и да Ви информира за цената.

07.09.2016
Laura Willson
Петрова

Еднакви ли са филрите за двата модела душове?Аз ползвам от преди 2г.,но не знам модела!По какво се различават?Имам нужда от поставка за стената!(всички се чупят,тежи слушалката!

02.09.2016
Laura Willson
Павирани ЕООД

На филтърните патрони има стрелка, която трябва да съвпада с посоката на водата.

11.05.2016
Laura Willson
Антон Лефтеров

Има ли значение посоката на монтиране на филтърния патрон спрямо посоката на водния поток?

11.05.2016
Laura Willson
Kremena Petrova

Здравейте, предлагате ли поставка за стена за душ слушалка FHSH6, тъй като е много голяма слушалката и не мога да си на намеря стойка на какво да я поставям. Поздрави Кремена Петрова

31.03.2016

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top