Харесайте ни във Facebook

By MAXCART
Моля изчакайте...10 секунди Затвори

Продукти

В ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА ПАВИРАНИ ЕООД ЩЕ НАМЕРИТЕ:

ФИЛТРИ ЗА ВОДА - цени без конкуренция, подбрани производители. Решение на проблеми с качеството на водата.

ФИЛТРИ ЗА ВОДОПРОВОД -  филтърни колони, водни филтри.

МЕХАНИЧНИ ФИЛТРИ ЗА ВОДА

ФИЛТРИ С АКТИВЕН ВЪГЛЕН

ФИЛТРИ ЗА КАФЕ МАШИНИ И ХЛАДИЛНИЦИ

УРЕДИ ЗА ОМЕКОТЯВАНЕ НА ВОДА, край на проблемите с  КОТЛЕН КАМЪК - мека вода у дома.

УРЕДИ ЗА ЖИВА ВОДА - йонизатори за алкална вода, конкурентни цени, богат избор.

СИСТЕМИ ЗА ПИТЕЙНА ВОДА  - системи за обратна осмоза, системи с капилярна мембранатрапезна вода от чешмата. 

ПОЖАРНА АРМАТУРА ОТ НИБКО - бърза и сигурна доставка на конкурентни цени.

ТРЪБИ И ФИТИНГИ НИБКО - лесен монтаж с лепило, (изгодни цени при големите размери PVC-U за климатични, чилърни и промишлени инасталации). 

ЗАЯВКИТЕ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА ПАВИРАНИ СЕ ОБРАБОТВАТ ОТ РОСИ ЯНКОВА

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

►наложен платеж 

►банков превод 

►на изплащане с UniCredit или TBI Bank

 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 лв ДО ПОСОЧЕНИЯ ОТ КЛИЕНТА ОФИС НА ЕКОНТ!

СРОК НА ДОСТАВКА:

►при наложен платеж стоката заявена през работните дни до 15 часа ще получите на следващия работен ден. Заявките направени в петък или друг предпочивен ден след 15 часа се обработват в първия работен ден. 

►при плащане по банков път стоката изпращаме веднага след като получим парите

Всички артикули са налични, освен ако това не е изрично отбелязано. 

ИЗДАВАМЕ ДДС ФАКТУРИ.

МЕТОДИ ЗА ОБРАБОТКА И ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДАТА В ДОМА

 

 

 

Коментари

Павирани ЕООД

Здравейте Г-н Вачев. Преди няколко дена Ви отговорих на имейла, че предоставената тук информация не е достатъчна за да мога да дам адекватен отговор. Ако желаете да пречиствате топлата вода от ТЕЦ, филтърните тела с размер 5 инча не са подходящи, тъй като те са за предназначени за студеа вода. Ако искате да пречиствате студена вода, най-често се използват механични филтри, които отстраняват твърдите частици като песъчинки, ръжда, мътилка. Предлагаме механични филтри за вода с различни размери (посочени в микрони). Колкото по-малко микрони, толкова по-фино е пречистването. Ако водата е с по-голяма степен на замърсяване може да се наложи посавяне на 2 или 3 филтъра. Започва се с по-голям размер на филтри, например 50 или 100 микрона, последвани от 20 микрона. Когато мястото на монтаж позволява, по-добре е да се монтират филтърни колони с размер 10 инча.Те са с по-голям дебит.

Сава Вачев

Здравейте, Искам да монтирам мех. филтър за топла вода в апартамент с ТЕЦ - 3/4 цола по-късия модел - 5 инча. Какъв ще ми препоръчате, с какъв филтър и резервен такъв. Благодаря. С. Вачев

Павел

Благодатя за инфотмацията. За капилятната менбрана зная че не пречисъва всичко.

Павирани ЕООД

KDF смолата е още един пречистващ агент, следователно комбинация активен въглен + KDF смола пречиства повече елементи отколкото само активен въглен. За да Ви отговоря точно на въпроса дали водата ще бъде по-добре пречистена с филтър FCCBKDF отколкото с FCCBL S трябва да знам какви примеси съдържа. Ако водата не съдържа състваки, които пречиства KDF смола съвсем логично е, че няма да бъде по-добре пречистена с FCCBKDF отколкото със съдържащ активен въглен FCCBL S филтър. Искам да Ви обърна внимание на факта, че капилярната мембрана е само много фин механичен филтър. Капилярните мембрани не отстраняват от водата всички примеси както го правят осмотичните мембрани.

Павел

За в момента не искам да добавям други филтри . сега съм с механичен на 1 микрон и FCCBL- S. Ако мина на вариянта механичен на 1 микрон и FCCBKDF ще постигна ли по- добра филтрация? Тази конфигурация е монтирана след водомера. В послвдсрвие ще монтирам капилярна мембрана на отделна канелка. Благодатя микроарително за отделеното време .

1 2 3 4 5 6

Моля въведете име

Моля, попълнете валиден имейл!