филтрираща система за питейна вода EXCITO-WAVE - лесна смяна на филтри

Каталожен номер: 3595

4.79 до 5 / 34 гласа
(22 Ревюта)
189.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Изберете друг артикул от нашия каталог.

Филтриращата система за питейна вода Excito Wave пречиства водата от хлор, механични замърсявания, тежки метали, бактерии и вируси. Системата намалява твърдост на водата и концентрация на желязо. Подобрява вкусът и ароматът на водата. С новата клик система филтрите се сменят изключително лесно. 

СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ФИЛТРИРАЩАТА СИСТЕМА EXCITO WAVE (английски език)

ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ФИЛТЪРНА СИСТЕМА EXCITO WAVE

ПРЕДИМСТВАТА НА ФИЛТРИРАЩАТА СИСТЕМА ЗА ПИТЕЙНА ВОДА EXCITO WAVE НА AQUAFILTER 

Благодарение на клик системата (Quick-Twist) смяната на филтрите, както и на капилярната мембрана е изключително лесна и не изисква специални умения и инструменти.

  • иновативна клик система за бърза смяна на филтри 
  • наносребърна технология BACINIX във всичките филтри
  • високо качество
  • хигиенична подмяна на филтри. Филтрите са капсуловани.
  • антибактериална и антимикробна защита 
  • компактни размери
  • четири етапа на филтрация
  • лесна и евтина поддръжка (ок. 10лв/месец)
  • лесно инсталиране на системата
  • произведена от европейски лидер в производство на филтри за вода Аквафилтер
  • FDA CFR-21 одобрени материали
  • капилярната мембрана отстранява замърсителите с много малък размер (0.02 микрона) - ултрафилтрация UF
  • системата е оборудванa с модерна батерия 
  • бърза доставка на продукта

КАКВИ ЗАМЪРСЯВАНИЯ ПРЕЧИСТВА ОТ ВОДАТА СИСТЕМА ЗА ПИТЕЙНА ВОДА EXCITO WAVE?

Пречистването на водата във филтриращата система Excito Wave се извършва на много нива.

1. AIPRO-1M-TW - механичен филтър за вода. Отстранява от водата пясък, мътилка и други твърди частици с големина до 5 микрона. 

2. ASTRO-L-TW - омекотяващ филтър за вода. Редуцира твърдост на водата и намалява концентрацията на железни йони.

3. FCCBL-S-TW - екструдиран карбонов блок филтър и други субстанции за третиране на питейна вода. Премахват хлор, органични съединения. Намаляват концентрация на йони на тежки метали, пестициди и др. Подобряват вкусът и ароматът на водата.

4. TLCHF-TW - капилярна мембрана с големина на порите 0.02 микрона - ултрафилтрация. Отделя разтворени и неразтворени вещества с високо молекулно тегло (по-голямо от 800), както и колоиди, макромолекули, бактерии и някои вируси.

Филтриращата система Excito Wave пречиства водата за питейни нужди. Капацитетът на системата не е достатъчен за пречистване на вода за миене на съдове или други подобни.

Системата най-често се монтира под кухненската мивка, но може да се инсталира и на друго удобно за потребителя място (например върху плота). Чиста вода се черпи от отделна батерия, което е и хигиенично и удобно. Компактните размери (34.5см х 40см х 9см) позволяват монтажът да бъде извършен и в съвсем малки кухни. 

ФИЛТРИРАЩАТА СИСТЕМА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПИТЕЙНА ВОДА EXCITO WAVE СЪДЪРЖА:

►комплект филтри AIPRO-1M-TW, ASTRO-L-TW и FCCBL-S-TW

►капилярна мембрана TLCHF-TW

►батерия за пречистена питейна вода

Допълнителните части необходими за присъединяване на системата към водопровода:

►хромиран присъединител 1/4 цола - 3.90 лв

►кран 1/4 цола - 6.45 лв 

Тези части, по желание на клиента, може да бъдат добавени към заявката. Моля да го пишете като коментар към заявката.

КОЛКО ЧЕСТО СЕ СМЕНЯТ ФИЛТРИТЕ И КАКВА Е ЦЕНАТА?

При обикновено домашно ползване филтрите се сменят през 6 месеца. Цената на трите филтъра  (AIPRO-1M-TW, ASTRO-L-TW и FCCBL-S-TW) е 46.75лв. Капилярната мембрана (TLCHF-TW) се сменя през 12 месеца и е на цена 31.80лв. Смяната на филтрите в системата е ок. 10 лева на месец. Срещу тази сума семейството Ви ще разполага с достатъчно вода не само за пиене, но и за приготвяне на храна. 

КЪДЕ НАЙ-ДОБРЕ ДА СЕ МОНТИРА ФИЛТЪРНАТА СИСТЕМА EXCITO WAVE?

Най-удобното място за монтаж на системи за пречиствае на вода за питейни нужди е под кухненска мивка.

При стояща смесителна батерия, каквито са повечето кухненски батерии, свързването на системата с водопроводата мрежа е лесно. Присъединяващ фитинг, които върви заедно със филтърната система се завива към меката връзка за студена вода. 

Чиста трапезна вода за пиене се черпи от отделна, включена в комплекта малка батерия.

Системата Excito Wave е много компактна и заема много малко място. 

ФИЛТРИРАЩА СИСТЕМА EXCITO WAVE В КОМПАКТНА КУТИЯ

Филтрите във фитриращата система Excito Wave са подредени в компактна, подходяща за всеки интериор кутия. От задната страна на кутията има отвори, с помощта на които системата може да бъде окачена на страничната стена на кухненското шкафче под мивката или на друго избрано от потребителя място. Капакът на кутията може да се сваля, а филтрите да се сменят с едно завъртане.

СИСТЕМАТА Е ПРОИЗВЕДЕНА В ПОЛША ОТ AQUAFILTER EUROPE. 

Сертификат за системи за питейна вода EXCITO

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

►работна температура от  +2 до +45ºC;

►работно налягане 4 бара:

►размер  399 x 90 x 345 (mm);

►дебит 2 л/мин;

►присъединяване  1/2" (присъединителят е включен в комплекта). 

Коментари 10

Laura Willson

Laura Willson
Павирани ЕООД

Тази система е с капилярна мембрана и лесна смяна на филтри.

28.10.2020
Laura Willson
Емилов

Здравейте, какви са предимствата на тази система (EXCITO-WAVE), пред системата Excito ST, която е на по ниска цена и с по евтини консумативи.

28.10.2020
Laura Willson
Колев

Всичко е ОК сега, благодарение на съдействието на г-жа Николова. В някои случаи може да трябва малко по-дълго промиване на системата, но бъдете търпеливи. Аз го разбрах след малкото наводнение, което си спретнах. Препоръки към бъдещи купувачи: - ако имате въпрос или проблем, директно се свържете с фирмата, отговарят бързо и компетентно. - четете и следвайте внимателно инструкциите за монтаж, малък пропуск може да причини големи неприятности. - за да ви е спокойно, горещо препоръчвам датчика за течове, който струва 16-17лв , но може да спести големи бели Още веднъж благодаря на екипа на фирмата за съдействието.

28.03.2018
Laura Willson
Павирани ЕООД

След промиване системата на Г-н Колев работи правилно. Вкусът на водата е одобрен от съпругата на Господина. Това е споделено в разменените емайли. Промиването на системата е станало обаче по трудния начин. При монтажа на системата не е поставена затягаща гайка на канелката. На схемата е с номер 8. Маркучът се е откачил и е изтекло известно количество вода. Молбата ми е следната - прочетете инструкцията преди да пристъпите към монтажа. Упътването е подробно, спазвайте го. Винаги (в работно време) сме на разположение на телефона за технически консултации. Номерата са на сайта. Анна Николова

22.03.2018
Laura Willson
Колев

Живея в Драгалевци и мисля, че качеството на водата е доста добро. Ползваме кани и нямаме оплаквания от тях. След инсталирането на EXCITO-WAVE я оставих да тече около 15мин, за да направя т.нар. промиване. Но втора седмица водата оттам продължава да тече бяла. Ако я оставя да потече 5-10 сек, започва да тече по-прозрачна, налята в чаша се избистря, но не докрай. Микроскопични мехурчета остават полепени по стените на чашата и отгоре на повърхността. На вкус ми изглежда странна и леко мазна. Без да споделям мнението с жена ми, дадох и на нея да опита, тя каза, че има някакъв вкус на машинно масло. В момента сме пак с каната за вода, а от вас чакам съвет и идея на какво може да се дължи това.

17.03.2018
Laura Willson
Юлия Петрова

Получих от Павирани нови филтри, смених ги. Водата сега е хубава, чиста, вкусна, без миризма. Благодаря на вашият экип. Някаква проблема беше с омекотяващ филътр.

08.03.2018
Laura Willson
Павирани ЕООД

Здравейте Г-жо Петрова, Разбрах, че по този въпрос сте говорили с Г-н Стойчев. Промихте ли добре филтрите преди да ползвате системата? Филтрите се промиват като пуснете водата да тече през системата за ок. 15 мин.

03.03.2018
Laura Willson
Юлия Петрова

Инсталирах филтъра няколко дъня преди и водата започна да мирише на сапун или препарат за пране . Тази миризма се усилва от вряща вода. Водата директно от мрежа няма подобна миризма. Какво е и какво трябва да направя?

03.03.2018
Laura Willson
Станимир Барбоев

Стило

02.02.2017
Laura Willson
Павирани ЕООД

Надграждане на тази система към система за обратна осмоза не е възможно.

28.12.2016

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top