Каква е моята изгода от закупуването на омекотител за вода?

30 Jul 2014

Преимущества на омекотителни инсталации за вода.

Няма котлен камък. Това означава лесно почистване на батериите, душовете, плочките, тоалетните чинии.  Банята блести.  Душът не се задръства, плочките са чисти и без варовикови петна. Сметките за ел.енергията, почистващи и перилни препарати са намалени.

Чиста и блестяща баня е най-осезаемата награда споделят щастливите притежатели на централен омекотител за вода. Всичко почиствам без усилия след като се сдобих с омекотител за вода заявяват доволните домакини.

Ползите от мека вода са  многобройни, а резултатите направо фантастични. Повечето хора не предполагат колко изгодно е използването на омекотена вода в домакинството.

►Омекотената вода осигурява реални финансови икономии чрез намаляване на необходимостта от поддръжка и подмяна на бойлери, перални и миялни машини,  душове, батерии като удължава  техния живот.

►Меката вода подобрява ефективността на уредите за отопление. При използването на твърда вода натрупването на котления камък върху нагревателя на бойлера е ок. 1,6 мм за една година. Това от своя страна намалява ефективността на уреда с 12%, 3,2 mm за две години е 25% неефективност. Омекотената вода постепенно премахва отлаганията и възвръща оптималната производителност на системите за отопление.

►Меката вода спестява пари отделяни за закупуване на сапун и почистващи продукти. Много от нашите клиенти използват само една чаена лъжичка прах за едно пране в перална машина. Отпада необходимостта да се използват рекламирани по телевизия, скъпи продукти, които предотвратяват отлагане на котлен камък върху нагревателите.  Количеството на тоалетен сапун, душ гел, шампоан е много редуцирано.

►Къпането с мека вода прави кожата копринено гладка без да е необходимо използването на кремове, масла или други овлажнители. Ежедневният душ е лукс и удоволствие без скъпи препарати.

►При  изплакване с мека вода не остават мръсни петна.

►Меката вода прави косата мека и лесна за разресване и прическа . Поради тази причина много фризьори използват мека вода.

►Омекотената вода спестява време. Проучванията показват, че домакините губят значителна част от времето си за почистване на следи от варовик.

►Меката вода перфектно изпира и най-мръсните дрехи.  Белите дрехи остават такива без да се използват избелващи препарати.

►Бръсненето с мека вода е значителни по-приятно. Ножчета за бръснене издържат по-дълго,  рискът от порязване и обриви е ограничен.

►Омекотената вода облекчава състоянието при екзема, псориазис и други кожни заболявания. Много от клиентите споделят, че кожата им се рахубавява след като са закупили омекотител за вода.

►Меката вода е екологична. Твърдата вода увеличава въглеродните емисии, инсталиране на омекотител за вода помогна за опазване на нашата планета.

►Меката вода вода позволява сапунът и детергентите ефективно да изпълняват своята роля. Можете да ги използвате в минимални количества и да спестите пари. Действието им е изключително резултатно с мека вода. Прането е бяло, дрехите се изпират идеално с много малко препарати. Кожата се чувства чудесно. Състоянието на сухата и алергична кожа кожата се подобрява значително. Меката вода ви позволява да използвате по-щадящи околната среда сапуни и почистващи препарати.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА МЕКА ВОДА И СПЕСТЕТЕ ПАРИ!

Има логика да инсталирате омекотител за вода при положение, че цените на централните омекотители варират от 640 лв до 1390 лв, а ползите, които носят са несравнимо по-големи. Не сме свикнали да отделяме пари за пречистване на вода. Цената на омекотители за вода е сравнително малка в сравнение с други подобрения и придобивки в едно домакинство. Това е една от най-добрите инвестиции, които може да бъдат направени, и определено истински подобрява качеството на живот на цялото семейство.

Направи първата крачка още днес. Обади се на телефон 0899 107 104 за безплатна консултация.

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top