йонизатор за вода EHM - 929

Каталожен номер: 3711

4.84 до 5 / 25 гласа
(3 Ревюта)
1960.00 лв.

Купи в комплект


Този продукт не е в наличност. Изберете друг артикул от нашия каталог.

Йонизаторът за алкална вода EHM - 929 е с най-добро съотношение цена/качество. Единствен йонизатор с функция подгряване на водата. 8 големи титаново-платинени електроди, 3 нива на алкална вода, 2 нива на кисела вода, голям 3.8 "LCD дисплей с променящи се цветове в зависимост от вида на произвеждана вода, усъвършенстван Touch Screen, защита от прегряване, лесно сменяеми вградени филтри, функция самопочистване на уреда, външен минерален порт за турмалин.

 

УРЕДЪТ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА ДИАБЕТИЦИ И ХОРА С ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ И ХАРАКТЕРИСТИКИ

►8 големи титаниеви електроди с платинено покритие, (обща площ повече от 1600 cm2);

►супер голям 3.8-инчов LCD цветен дисплей, на който в реално време се отбелязват стойностите на  ORP, PH,  дебит и  температура на водата. Цветът на дисплея се променя в зависимост от вида на произвежданата вода.

►сензорен панел за управление;

► минерален  порт в горната част на уреда за да се добавят необходими минерали (турмалин); 

►система за автоматичен контрол от микрокомпютър позволяваща електролиза на водата с TDS от 50 до 1500 PPM;

►SMPS (switch mode power supply) осигурява стабилно и икономично захранване на уреда;

► вградена система за затопляне на водата гарантира топла алкална вода (от +35°С до +58°С), без да се уврежда йонизаторът;

►гласово съобщаване (по желание може да бъде изключено);

►стилен, елегантен дизайн;

►електронен вентил за контрол на захранваща вода;

►2 броя вградени предварителени филтри с 4 нива на филтрация (механична филтрация, активен въглен, KDF смола и карбонови влакна). Остатъчният капацитет на филтрите се отбелязва върху цветния дисплей.

►рН-диапазон: 2.5 до 11, ORP обхват: 250 МВ да -850mv;

 

КАКВО Е ВЛИЯНИЕТО НА АЛКАЛНА ВОДА ВЪРХУ ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ?

Алкалната вода оказва много благотворно влияние върху здравето на човека. Това е така наречената „жива вода”. Постоянна употреба на такава вода значително подобрява настроението, повишава жизнеността на тялото и най-вече лекува – болестите  изчезват. Причината за това е алкално-киселинното равновесие, което позволява на тялото да функционира правилно. 

Киселинно-алкалния баланс на тялото е от съществено значение за доброто здраве . През последните години, честотата на заболявания като рак , диабет, остеопороза , сърдечносъдови заболявания,  хронични стомашно-чревни проблеми, високото кръвно налягане  и затлъстяването значително се увеличава.

80% от тези заболявания са предизвикани от повишени нива на киселинност в организма. Заседналият начин на живот, липсата на физически упражнения, стресът, алкохол, цигари и замърсяването, съчетани с диета с ниско съдържание на минерали и  големи количества на  наситени мазнини, захари,  химически добавки допринасят за киселинния дисбаланс в организма.

 

10 ПОЛЗИ ОТ ПИЕНЕТО НА АЛКАЛНА ВОДА:

►намаляване на теглото;

►увеличаване на имунитета;

►намален риск от сърдечно-съдови заболявания;

►подмладяване на организма;

►пречистване от токсини;

►прилив на жизнена енергия;

►усилване на паметта и концентрацията;

►подобрено храносмилане;

►ускорява обмяната на веществата;

►значително облекчение при хроничното главоболие или мигрена;

При прием на алкална вода негативните последици след  употреба на алкохол намаляват значително. 

 

10 ПРИЧИНИ ДА СЕ ПИЕ АЛКАЛНА ВОДА:

►1. Подмладен  външен вид - Пиенето на адекватни количества алкална вода хидратира кожата, възстановява подвижността и гъвкавостта на ставите, поради това, че този вид вода се състои от малки групи от молекули и се усвоява до 6 пъти по-бързо.

►2. Подобрява  храносмилането - Алкалната вода помага на тялото да смила и усвоява по-добре храната. Водата помага да се произвежда повече слюнка, която помага на храната да премине по-лесно през храносмилателния тракт. За това  най-добра е водата с  рН 8,0 - 8,5.

►3. Увеличена концентрация – мозъкът в 90%  се състои от вода. Пиенето на йонизирана вода ще подобри способността Ви за съсредоточаване и обработка на информация.

►4. Главоболие - Една от основните причини за главоболие е дехидратация. Йонизираната вода подобрява  хидратацията на организма, поради по-малкия брой водни молекули в клъстерите. Само след няколко минути след изпиване водата става част от гръбначно-мозъчната течност и има положителен ефект върху всички органи на тялото.

►5. Отслабване – Водата е много добро средство за загуба на теглото. Водата подобрява метаболизма , с което подпомага изгарянето на калории. Клетките в човешкия организъм натрупват мазнини като по този начин се защитават от повишената киселинност. Алкалната вода  балансира киселинно-алкалната среда и това кара клетките да се отървават от излишните мазнини.

►6. Предотвратява стареенето - Това е голямо предимство на йонизираната вода. Тя съдържа огромно количество антиоксиданти. Антиоксидантите унищожават вредните свободни радикали в организма, които са основната причина за стареенето и болестите.

►7. Прилив на жизнената енергия - Водата в организма е от съществено значение за по-добро кръвообращение. Когато тялото е добре хидратирано нивото на кислород в кръвта се увеличава. Изпийте чаша вода с рН 9,5 и ще изпитате това чувство.

8. Увеличен имунитет - Нашата устойчивост към болести намалява, тъй като тялото не получава достатъчно количество вода. Дехидратацията  първо започва незабелязано на клетъчно ниво. Това ни прави уязвими за появата на огнища на болестта. Йонизирана вода се състои от клъстери с по- малко на брой молекули, които по-бързо и по-точно хидратират тялото.

►9. Детоксикация -  Добре хидратирано тяло по-лесно се освобождава от  вредните токсини . Най-големият филтър са бъбреците. Те са зависими от водата. С напредване на възрастта, способността им за филтрация намалява, което прави качеството на питейната вода  още по-важно за правилната детоксикация на организма. Започнете да пиете вода с рН 9,5 - Вашите бъбреци най-бързо ще  усетят положителната промяна. Първите индикация за пречистването ще забележите във функционирането на бъбреците.

►10. По-малък риск от сърдечно-съдови заболявания - Доказано е , че приемът на йонизирана вода е много полезен за здравето на сърцето. 

Надявам се, че тези 10 причини, а те са много повече са Ви убедили в ползотворното действие на  алкална йонизирана. Вие ще бъдете изумени колко вкусна е водата  Уверявам Ви, че тя ще стане любимото Ви питие.

 

ЗАЩО ЙОНИЗАТОРИТЕ ЗА ВОДА СА МНОГО ПОПУЛЯРНИ В ЯПОНИЯ?

Проведените в Япония многобройни проучвания доказват, че намаляване на киселинността  на тялото води до значително подобряване на здравето. Използването на алкална вода носи незабавни резултати.

През 1965 г. японското Министерството на здравеопазването потвърди, че алкалната вода лекува стомашните разстройства, хроничната диария, заболявания на стомаха и червата, гастрит и запек, подобрява храносмилането. Неутрализира стомашната  хиперкиселинност, предотвратява образуването на язви на стомаха и дванадесетопръстника, както и редица заболявания като диабет, астма, дерматит, хепатит, хроничен ревматоиден артрит, помага при висок холестерол, безсъние, затлъстяване, болки в гърба, невралгия, менопауза, хемороиди, хронична диария и много други.

 

КОЛКО ТРАЙНИ СА ЙОНИЗАТОРИТЕ ЗА ВОДА?

Издръжливостта на йонизаторите зависи от  най- важния елемент - електродите. При йонизацията на водата те се износват. Електродите са също най-скъпият елемент на йонизатора. Има модели със стоманени електроди или стоманени със сребърно покритие. Те обаче не са трайни и бързо се износват. Най-добрите и най-надеждните йонизатори са снабдени с титаново-платинени електроди, което е и най-скъпата част на устройството. Платиненият слой гарантира максималната хигиена, а титановият осигурява изключително дълъг живот на йонизатора, минимум 20 години.

 

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ:

С алкална студена вода може да се направи чай - след 3-4 минути ще получите същия ефект, както с вряла вода - студен чай е готов за пиене!

Вода с високо рН има лечебни свойства - най-вече изключително ефективно почиства шлаки от червата. Само след 2 седмици на редовното пиене на такава вода ще забележите промяна в навиците на червата - дефекацията ще бъде изключително лесна. Дори хората, които дълги години  са се борили с запек с ентусиазъм говорят за положителни промени.

Очистването  на червата и бъбреците е първият етап на пречистването на тялото. Друг  лесно забележим ефект е прилив на енергия. Дори след 5-6 часа сън ще се събуждате пълни с енергия и желание за действие. Огромното увеличение на енергия се отбелязва от всеки потребител.

 

ПОВЕЧЕ ИНФИРМАЦИЯ ЗА ЙОНИЗАТОРИ ЗА ВОДА МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ В ТЕМИТЕ:

КАКВО Е ORP НА ВОДАТА?

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ЙОНИЗАТОР ЗА ВОДА?

ИСТОРИЯ НА ИЗОБРЕТЕНИЕТО НА ЙОНИЗАТОРИ ЗА ВОДА

ПРАКТИЧЕСКО ПРИЛОЖЕНИЕ НА АЛКАЛНА ВОДА

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

►3 нива на алкална вода 1. pH 8 - 9, ORP от -380 до -500; 2. pH 9 - 10.5, ORP от -550 до - 700; 3. pH 11 - 13.2 ORP от -700 до -895

►2 нива на кисела вода 1. pH 1.8 - 4; 2. pH 4.5 - 6.5 

►неутрална, чиста вода pH 7

►диапазон на PH - 2,5-11,2

►диапазон на ORP от +550 mV до - 850mV (зависи от количество минерали във водата)

►TDS  от 50 ррт до 1500 ррm

 ►ОСЕМ плоски титанови йонизиращи плочи, покрити с платина

►общата площ на йонизиращи плочи - над 1600 cm2

►голям 3.8 "LCD дисплей

►усъвършенстван тъч скриин Touch Screen

►вградени рН метър и ORP метър

►импулсно захранване

►защита срещу прегряване

►четири нива на филтрация на вода вградени в уреда

►функцията за самопочистване

►функция подгряване на вода

►система за откриване и предпазване от повреди в работата на уреда

►размери: височина 40 см, ширина 27cm, дълбочина 18 см

Консумация на енергия:

►по време на производството на йонизирана вода: 80-210 W

►по време на подгряване на вода: 2000 W

►в покой: 1.5 W

►дебит от 1 до 4 л / мин

Тегло: 10 кг

Допълнителни предимства:

Голям, 3.8-инчов LCD дисплей. Промяна на цветове в зависимост от избраното качество на водата.

Лесна смяна на вградените в устройството филтри.

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ЧАСТИ ЗА МОНТАЖА. САМИЯТ МОНТАЖ Е МНОГО ЛЕСЕН, АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОМОЩ НИЕ СМЕ НА ВАШЕТО РАЗПОЛОЖЕНИЕ. 

Коментари 3

Laura Willson

Laura Willson
георги

здравейте,имате ли възможност да ми поръчате и доставите йонизатор EHM929 . .Видях че го нямате в каталога.

05.08.2016
Laura Willson
Павирани ЕООД

Здравейте, за всичките йонизатори и системи за пречистване на вода поддържаме на склад резервни филтри. Не винаги успявам да вкарам на сайта цялата информация, за което се извинявам. Вече ги добавих. Комплект 2 броя резервни филтри за йонизатор EHM 929 са на цена 175,50 лв. Може да ги видите в онлайн магазина ни в раздел резервни филтри: http://pavirani.com/%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%BD%D0%B8_%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1%82%D1%80%D0%B8-1872.html Добавени са и като свързани продукти за йонизатора EHM 929.

07.02.2015
Laura Willson
Plamen

Здравейте, колко струва резервния комплект филтри за този йонизатор EHM - 929, че не ги виждам в сайта?

06.02.2015

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top