Защо да избера йонизатор за алкална вода от марката Chanson?

16 Oct 2015

ПРИ ЙОНИЗАТОРИТЕ ЗА АЛКАЛНА ВОДА CHANSON СА ПРИЛОЖЕНИ НАЙ-МОДЕРНИ И ПОСТОЯННО УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ТЕХНОЛОГИИ. 

Йонизаторите Chanson притежават CE маркировката за безопасност и съотвествие с изискванията на европейския пазар. Одобрени са от BPA организацията и се произвеждат от материали не съдържащи олово, кадмий, живак и желязо.

Йонизаторите за вода Chanson са официално регистрирани като медицинско изделие в Италия. Това може да се провери на сайта на италиянското Министерство на здравеопасзване. В първото горно поле впишете Chanson и след това натиснете Ricerca: https://goo.gl/9CEpkX 

ЗА ПОСТИГАНЕ НА СИЛНА АЛКАЛНА ВОДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ХИМИКАЛИ КАТО ЕЛЕКТРОЛИТНА ТЕЧНОСТ ИЛИ КАЛЦИЕВ СУЛФИТ (Е 226) ВЪВ ВГРАДЕНИЯТ ФИЛТЪР.

Титанови, покрити с платина електроди в йонизаторите за алкална вода Chanson.

Инженерите от техническия отдел на Chanson постоянно изследват и развиват използваните в производтството на йонизаторите материали. От много години усъвършенстват технологията за изработка на титановоплатинени електроди на техните йонизатори. В чист вид титанът е течност и не може да се покрива с платина. Това е причината, поради която инженерите на Chanson използват специално обработена платина, която с помощта на нанотехнологии се полага върху титанова осноза при висока температура от 450 ~ 500°С. При толкова висока температура настъпва процес на кристализация, създава се по-плътна и стабилна обвивка, която не се износва и гарантира дълъг живот на електродите.

►титаниевите платки с двойно платинено покритие запечатано по специално патентована нанотехнология (Fritting Technology);
►използваната в производството на електродите платина е с 99.998% чистота;
►електродите в Chanson Miracle MAX  са много по-големи на площ в сравнение с другите марки. Общата площ на 7 електроди е 364 квадратни инча, което се равнява на 2348 см2 (общата площ на 9 електроди е 3020 см2). 7 броя електроди се равняват на 9, а в някои случаи на 11 броя при другите производители;

Efficient Electrode Chamber Drainage (EECD) технология за изтегляне на вода от камерата за електролизата.

Chanson предлага функцията EECD, която е предназначена за ефективно оттичане на излишната, останала след електролиза вода от електролитна камера. След всяко използване на йонизатора за алкална вода Chanson останалата вода се изхвърля, камерата остава суха, което предпазва електродите и удължава техният живот. В сухата среда се ограничава растежът на микробите, което би могло да възникне когато йонизаторът продължително време не се ползва.

Chanson PCB микропроцесорен автоматичен контрол.

Вграденият чип автоматично контролира качеството на водата постъпила в камерата за електролизата, за да открие най-оптимални параметри за най-ефективна работа.

Процесорът контролира различни езици. Йонизаторите Chanson може да говорят и да пеят.

 

SMPS (Switching-Mode Power Supply) захранване

Тази технология предпазва йонизаторите за алкална вода Chanson от прегряване, загуба на мощност и шумна работа. Предимството на SMPS захранване е, че предоставя по-голяма ефективност и по-дълъг живот на прилагащите я уреди. За йонизаторите Chanson SMPS захранване осигурява ниско тегло, малък размер, малък разход на ел.енергия, голяма мошност и ефективност на електролизата.  

 

Radial Action De-calcification (RAD) технология за самопочистване на електродите.

Тази технология е една от най-ефективните в световната практика. Натрупаните върху електродите калциеви отлагания автоматично се отстраняват, с което постоянно се поддържа максимална производителност на йонизатора. Потребителят може да настройва честотата на самопочистване на електродите в рамките между 30 до 80 литра. Тази патентована система гарантира също, че кисела вода, която се произвежда от йонизатора при процеса на самопочистване на електродите не може да бъде изпита. При всяко включване на йонизатора Chanson, уредът минава през цикъл на изплакване, при който цялата останала в маркучите от предишната работа вода се изхвърля.Това гарантира безопасна и безаварийна експлоатация на йонизатора за алкална вода в продължение на много години. 

 

Контролът на дебита на водата осигурява постигане на най-добри параметри.

С копчето от страни на йонизатора лесно се наглася подходящ дебит на водата за постигане на оптимални резултати.

 

Вграден минерален порт.

Chanson Miracle Max Royale е в състояние да направи много силно алкална или силно кисела вода. За силно алкална вода в кошничката, която се поставя в специален порт за минерали се слага турмалин. За силно кисела вода се използва хималайска сол.

 

Вграден в йонизаторите Chanson филтър  PJ-6000

Вграденият в йонизаторите Chanson филтър е карбонов нанофилтър от активен въглен с висока ефективност на пречистване на водата. Използвани за производството на фитрите материали се внасят от Япония. Chanson е единствената произвеждаща йонизатори за алкална вода компания на пазара, която прилага тази нова технология за филтриране на водата

Предимствата на нанофилтъра PJ-6000 на Chanson:

►внесени от Япония, свободни от химикали материали. Филтърът пречиства механични частици, премахва бактерии, вируси, намалява количеството на тежки метали във водата.
►филтърът  PJ-6000 може да абсорбира 20 пъти повече в сравнение с традиционните филтри от активен въглен.

►филтърът  PJ-6000 има 150 пъти по-голяма повърхност за абсорбция в сравнение с традиционните филтри от активен въглен.

►Филтърът  PJ-6000  има 10 пъти по-висока скорост на абсорбция в сравнение с традиционните филтри от активен въглен.

 

Функция за автоматично изключване.

Йонизаторите Chanson се изключват автоматично след като не са използвани в продължение на 15 минути.

Датчик за дебита и топлинен сензор.

Усъвършенстваните механизми за контрол предотвратяват възможните повреди на йонизатора причинени от липса на вода или прегряване.  Аудио и визуални аларми уведомят в случай на нисък дебит или прегряване.

Коментари 5

Laura Willson

Laura Willson
Павирани ЕООД

Настоящата цена на филтъра е 136 лв, на почистващ платките филтър 88 лв.

2020-11-29 13:08:29
Laura Willson
Тодор Илиев

Здравейте каква е цената на сменяемия филтър

2020-11-28 19:28:47
Laura Willson
Павирани ЕООД

Продаваните от нас йонизатори работят на същия принцип - електролиза на водата, която става в камера с електроди, които за да са издръжкиви се изработват от покрит с платина титан.

2020-02-16 21:01:55
Laura Willson
Мирослав Георгиев

Желая да закупя система за алкална вода има ли разлика с тая на Канген?

2020-02-16 17:19:37
Laura Willson
Павирани ЕООД

Отлаганията по съдовете се дължат на минерали, които присъстват във водата. В алкалната вода се разпределят полезните минерали. Явлението не е опасно. Водата е годна за пиене. Съдовете могат да се измият с оцет или лимонена киселина. Такива отлагания най-често се наблюдават при твърда вода.

2018-01-22 03:27:35

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top