Алкална вода -10 причини да я пием всеки ден.

29 Sep 2014

1. Подмладен  външен вид - Пиенето на алкалната вода хидратира кожата, възстановява подвижността и гъвкавостта на ставите, премахва целулита. Този вид вода се състои от малки групи от молекули и се усвоява до 6 пъти по-бързо.

2. Подобрява  храносмилането - Алкалната вода помага на тялото да смила и усвоява по-добре храната. Водата помага да се произвежда повече слюнка, която помага на храната да премине по-лесно през храносмилателния тракт. За това  най-добра е водата с  рН 8,0 - 8,5. 

3. Увеличена концентрация – мозъкът в 90%  се състои от вода. Пиенето на алкалната вода ще подобри способността Ви за съсредоточаване и обработка на информация.

4. Главоболие - Една от основните причини за главоболие е дехидратация. Алкалната вода подобрява  хидратацията на организма, поради по-малкия брой водни молекули в клъстерите. Само след няколко минути след изпиване, водата става част от гръбначно-мозъчната течност и има положителен ефект върху всички органи на тялото.

5. Отслабване – Живата вода е много добро средство за загуба и контролиране на теглото. Алкалната вода подобрява метаболизма, с което подпомага изгарянето на калории. Клетките в човешкия организъм натрупват мазнини като по този начин се защитават от повишената киселинност. Алкалната вода  балансира киселинно-алкалната среда и това кара клетките да се отървават от излишните мазнини.

6. Предотвратява стареенето - Това е голямо предимство на алкалната вода. Тя съдържа огромно количество антиоксиданти. Антиоксидантите унищожават вредните свободни радикали в организма, които са основната причина за стареенето и болестите.

7. Прилив на жизнената енергия - Водата в организма е от съществено значение за по-добро кръвообращение. Когато тялото е добре хидратирано нивото на кислород в кръвта се увеличава. Изпийте чаша вода с рН 9,5 и ще изпитате това чувство.

8. Увеличен имунитет -Когато тялото не получава достаътъчно вода, устойчивостта му към болести намалява. Дехидратацията  първо започва незабелязано на клетъчно ниво. Това ни прави уязвими за появата на огнища на болестта. Алаклната вода се състои от клъстери с по-малко на брой молекули, които по-бързо и по-точно хидратират тялото.

9. Детоксикация -  Добре хидратирано тяло по-лесно се освобождава от  вредните токсини. Най-големият филтър са бъбреците. Те са зависими от водата. С напредване на възрастта, способността им за филтрация намалява, което прави качеството на питейната вода  още по-важно за правилната детоксикация на организма. Започнете да пиете вода с рН 9,5 - Вашите бъбреци най-бързо ще  усетят положителната промяна. Първите индикация за пречистването ще забележите във подобреното функциониране на бъбреците.

10.Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания - Доказано е, че приемът на алкална вода намалява нивото на холестерола и кръвната захар, което е много полезно за здравето на сърцето. 

Надявам се, че тези 10 причини, а те са много повече са Ви убедили в ползотворното действие на  алкална вода. Вие ще бъдете изумени колко вкусна е водата Уверявам Ви, че тя ще стане любимото Ви питие.

Коментари 1

Laura Willson

Laura Willson
Biser Rusev

super voda

2016-11-09 10:12:57

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top